dostałam kolejne wpłaty
Agnieszka Kaleta
Ula Cieplak
Magdalena Jaśkowiec
Printable View
dostałam kolejne wpłaty
Agnieszka Kaleta
Ula Cieplak
Magdalena Jaśkowiec
ja wczoraj wysłałam zaliczkę.
ja wpłaciłam dziś, więc znając chruszczobrodzki bank to pewnie za 300 lat swietlnych dojdzie :hahaha:
Już podaje adres warsztatów:
Centrum Konferencyjno-Restauracyjne
Restauracja Club 99
ul. Bracka 16,
40-858 Katowice
Sala mała Vipowska na I piętrze
Dla tych którzy będą jechać pociągiem to zbiórka o 9.30 na Dworcu PKP pod zegarem od zewnątrz - moja pracownica Ilona będzie na Was czekać :D
Valia niestety nie dostałam jeszcze Twojej zaliczki :( pewnie bank zwleka lub idzie w kabelkach
Nie mam też zaliczki jeszcze od PAZURKOMANII
Przelałam dzisiaj...z tym ze mam konto w inteligo i w srodkach zablokowanych mam podana informacje iz zostanie zrealizowany 18.01 pewnie przez to ze weekend:)
PAZURKOMANIA mam Twoją zaliczke
Valia Twojej dalej nie ma - proszę o kontakt (gg 8515686)
:) dobrze ze doszłą..:P
bitt jakby doszlo to daj znac. a teraz wysylam jeszcze raz cala kwote.:)
doszła cała kwota :)
ufffff:)
14 dni :D
hihihi...13 :P
jesuuuuuuuuu to już w przyszłym tygodniu:D Dobrze sie bedzie wyrwać w końcu z tej stolicy:D ah!:)
A ja mam pytanko, bo ja bede o 9.30 na zbiórce heh a potem co?? piechotką zajdziemy czy jak?? Bo jak patrzylam to troszke kawalek od PKP chyba ze cos pokićkałam :P
podjedziecie autobusikiem 2 przystanki. Dziewczyny napiszcie mi na gg lub PW o której bedziecie na dworcu (w sensie o ktorej pociąg wam przyjeżdża)
---------- Dodano o godzinie 19:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:26 ----------
przypominam że do piątku płatna jest reszta pieniążków za warsztaty
---------- Dodano o godzinie 12:15 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 19:40 ----------
uaktualniam wpłaty
Lista uczestników:
1. Ewelina Pośpiech
2. Ksenia Bonarska-Guła
3. Sylwia Pyrak
4. Ewelina Jędrszczyk
5. Izabela Woszczyk-Pluta
6. Urszula Cieplak
7. Kamila Ceglarek
8. Weronika Prusik
9. Iwona Morawiec
10. Agata Parzniewska
11. Agnieszka Kaleta
12. Olga Grabowska
13. Agnieszka Kowalewska
14. Agata Dębicka
15. Magdalena Jaśkowiec
16. Katarzyna Piątek
17. Agnieszka Wójs
18. Monika Doboszyńska
19. Olga Wojciechowska
20. Katarzyna Sporek
Jeżeli nazwisko jest pogrubione to wpłacona całość, jeśli kursywą - zaliczka
UUU wykruszylo się ;) Ja pytalam o busa i jedzie min 1,30 wiec jak bym nie dojechala na 9.30 wezme taxi i podjade do tego Klubu...nio trudno jakos dam rade heh
Jeszcze tylko 6 dni i GOLDEN NAILS zatrzęsie Sosnowcem:win: miło mi Was będzie poznać kobiety :kooffa:ojjj będzie bal będzie bal :jupi:
To już w sobotę!:)
oj bedzie byle tylko mnie nic nie rozłożyło :(
mnie własnie zatoki po zabawie chwycilo ale juz sobie zaaplikowałam co tzraba i gdzie tzreba więc moze przejdzie:P
ej ej ej kobity nie chorować :strach:kurować się, bo w sobotę nalot na Wiesiółkę, a potem na Sosnowiec :skacze: