no i dalej lipa ani słychu ani widu :)
Printable View
no i dalej lipa ani słychu ani widu :)
jestem ciekawa dlaczego tak sobie w kulki leca ;p
Mi sie wydaje, że wyników na stronie możemy sie spodziewać dopiero jutro, bo w tamtym konkursie też było jednodniowe opóźnienie
To ja Wam coś powiem ...
W tym poprzednim konkursie " LETNIE IMPRESJE" to ja do dziś nie otrzymałam dyplomu za udział :( pisałam nawet do nich ostatnio-powiedzieli że wyślą ha ha ha lecą sobie w kulki :( mimo ze moje 4 prace są u Nich w Galerii konkursowej-a dyplomu nie ma :(
Aga, Oni mają juz dwutygodniowy poslizg.. pierwszy termin minąl 28.02.2010 i z powodu dużej ilosci prac przedluzono do dzis.. i .. echo:(
czyli pozostaje tylko czekac cierpliwie
Nieładnie z ich strony oj.. nieładnie...
niby jeszcze maja czas do 24... zobaczymy.. wryy... moja ciekawosc ^^
widać do kitu .................... nie słowni i tyle :P:P
SA!!
---------- Dodano o godzinie 07:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:48 ----------
MIMINKA GRATULUJE 3 miejsca :D
---------- Dodano o godzinie 07:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:49 ----------
bosssssseeeeeeeeeee jak mogli moje nazwisko napisac przez samo H!!!! ( jestem wyrozniona :. wryyy:/
Gratulacje dziewczyny !! jestem z was dumny :D
gratulacje :skacze:
jest jeszcze rudi80 wyróżniona i pogodka20 z tego co kojarzę ;)
:brawa::brawa::brawa::brawa:
ja wlasnie nie kojarze po nazwiskach :(
Gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!
Gratuluję dziewczyny :)
ciekawa jestem kiedy prace wystawią bo jestem bardzo ciekawa :D a najbardziej to pracy naszej miminki :D
wlasnie dziewczyny pokazywac swoje prace:D.....
w pierwszym poście jest link na dole wołami do wyników :) // pomyłka :D
moje
:win:Gratuluje mimince 3 miejsca :*
:win: i wszystkim dziewczyną wyróżnionym :*
Dymcia piękne prace zrobiłaś, a ta środkowa to poezja :love:
Nasze forum króluje w zdolnych talentach :D
gratuluje Wam dziewczyny:skacze: całkiem pokaźna reprezentacja wzorków jest wyróżniona:D Rudi, pogodka, DymciA, Agusia_pa2 i Aga trzecie miejsce, świetnie.... gratulacje dziewczyny :kwiate k::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
dziewczyny gratulacje!! :yess::kwiatek: zdolniachy!!!:kooffa:
no wiedzialam! bo nasze forum to same zdolniachy :D Gratuluje dziewczyny! :skacze::*
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!:przytul: