u mnie pochmurno i zimno.. a wieczorem pewnie znowu lunie... :porazka:
Printable View
u mnie pochmurno i zimno.. a wieczorem pewnie znowu lunie... :porazka:
u mnie tez zimnoooooooooo i pochmurnoooooooo a jutro na piknik jade i jak taka bedzie pogoda to sie chyba potne!!
ja na sobote i niedziele jade chyba na działke.. i słyszałam ze ma byc łdna pogodna.. przynajmniej do południa... kurcze nooo !! poopalałabym się ;(
no a u mnie wkońcu ciepełko. i słonko wyszło
ale już wieczorem na znowu lać i burze. a nawet nawałnice. można oszaleć. ale naszczescie od poniedziałku na być prawie po 30 stopni;(;(;(
u mnie brak słoneczka ale nie pada i jest ciplutko
Duszno i słonecznie, choć to słońce jest jakieś zamglone, myślę że wieczorem burza nieunikniona.
ha zrobiło sie cieplutko i słoneczko wyszło.:hura::hura::hura:
Zizi u mnie to samo :) oby było tak jutro bo jade do Brennej :)
u nas goraco bylo dzis
miałam jechac na działke sie poopalac a tu pada :( eh.. ale i tak chyba pojade, bo nic innego do roboty nie mam. :(
u mnie ziiimno i brzydko... :(
u nas tez leje;(;(;(
a u mnie wczoraj gorąco było, myślałam że fikne:P a dzisiaj troche chłodniej ale słoneczko jest :)
U mnie piękna pogoda, czyste niebo i słoneczko. Ciekawe czy tak się utrzyma do końca dnia.
znowu deszcz i chmury.. jakby jeszcze tego było mało to mgły :/:
ja zaraz wpadne w jakaś depresje z powodu braku słońca...
a u nas powtórka znowu powódz była;(;(;(
Właśnie czytałam o sytuacji w okolicach Bielsko-Białej, nie ciekawie to wygląda, a padać ma do wtorku.
U mnie już nie jest tak pięknie jak rano było.
u nas wyszło piękne słońce... a moje małe Słońce wyciągneło mnie na zakupy do BIEDRONY bo widziała w gazetce w necie coś fajnego do pływania:
już gotowa na wakacje- najpierw leżak, teraz ten zwierz!!
ahahaha :D Ale Cię ta mała na zakupy wyciągnęła :D Fajny zwierz, a widzę, że córeczce buba po upadku już się całkiem ładnie zagoiła :)
:skacze::skacze: u mnie dzis goraco niby rano zapowidalo sie na burze ale nieee :D :D
u nas goraco
nie idzie wytgrzymac
no i nadciąga kolejna burza. dobrze że chociaż na chwile słonko wyszło. ale teraz nie wygląda to najlepiej. karetki jeżdzą jak opętane bo takie są skoki ciśnienia.;(;(;(można oszaleć. dzieciaki mi chcą chałupę roznieść;(;(;(