A to moje wypocinki :P
Załącznik 16339 Załącznik 16340 Załącznik 16341
Printable View
A to moje wypocinki :P
Załącznik 16339 Załącznik 16340 Załącznik 16341
sa zarabiaste!!!!
śliczne pazuraski:)
Gratuluję. :) Mnie również najbardziej podobają się 3. :D
A to moje:
Meega długość Agusia hehe :)
Wszystkie powinny wygrac :skacze:
Agusia są przecudne i ta długość wrrr :)
z tą długością się namęczyłam. :D
nie mogłam usnąć, bo mi tak bardzo przeszkadzały. :P a robiłam na 2 raty, więc nie było mowy, żeby je ściągnąć.. :P
to i ja swoja kiche pokaze :):)
hmmmm zapomnialam spytac czy wiadomo cos juz z dyplomami czy kazda z nas dostanie??
z tego, co mi wiadomo, dostanie każda. :)
tadam :D wszyściuchno pisze:PCytat:
Dla wszystkich uczestników są zagwarantowane dyplomy, dlatego prosimy by każdy w mailu wpisał również adres do wysyłki.
ja żyję nadzieją że dostaniemy :) chyba:)
to ja też
Woszczurku przeudne są :)
śliczne są obydwie prace :D:D
śliczne Woszczur. :D
a nie wiem, czy widziałyście, ale są nowe wyniki, bo jedna praca była opublikowana za wcześnie na blogu, czy gdzieś..
też mam nadzieję, że dostaniemy dyplomy. :)
a jak ktoś wcześniej opublikował te same pazurki tylko bez malowanek farbkami??
to wychodzi na to że również dyskwalifikacja, jeżeli to zostanie zgłoszone do organizatorów. a co zauważyłaś coś?
Stylizacja paznokci - bloog.pl same oceńcie-wczesniej opublikowane 31 stycznia....niby oddawanie prac do 30 stycznia,ale koniec konkursu to moim zdaniem ogłoszenie wyników.. natknęłam się na to przez przypadek...
Powinna być dyskwalifikacje bo widać, że to są paznokcie z konkursu tylko bez malowanek farbkami. Zawsze za koniec konkursu uważa się datę podania wyników a nie termin, który kończy nadsyłanie prac. Takie jest moje zdanie.
też mi sie tak wydaje że powinna być dyskwalifikacja bo faktycznie to te same pazurki;/ masakra że tak dziewczyny postepują :/:
zgadza sie
ktoś napisał to elegance??
jak nie to ja napisze
---------- Dodano o godzinie 09:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:12 ----------
napisłam do nich
o kurcze rzeczywiście a jak tam dziewczynki dostała któraś dyplom??