-
Odp: Wiosna i Wielkanoc - dekoracje i inspiracje
dziekuje wam baardzo:*
a tu ostatnie potworki;)w koncu jakis inny kolor zajaca ktos sobie zazyczyl:) niedlugo jeszcze 2 w zieleni beda ,ale troszke inne;)
-
anosiu ja to jestem oczarowana tymi twoimi zajcami i kurkami :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
Aniu boskie i jaka sesja kurki i kogutka :skacze:
-
Anoosia w zwiazku z tym, ze w pokoju mam na zielono to moje zajace tez sa zielone, bialo, zolte :D
Wstawie fotke w calosci, bo mam zamiar wsadzic je do wiklinowego koszyczka ale jeszcze dwa jaja mi zostaly :)
A kogut z kura na srodkowym zdjeciu swietnie sie prezentuja :P
-
Anoosiu jestes strasznie cierpliwa, zazdroszczę ci i podziwiam :woot:
-
Anoosiu piękne i pomysłowe wykonanie. Świetnie to wymyśliłaś! Bardzo ładna dekoracja i fajny pomysł na świąteczny upominek:)
-
dzieki dziewczyny:):kwiatek:
Rudzia gdzie masz zdjecia??dawaj dawaj bo widze ze ostatnio sama opanowalam ten temat w calosci;)naprawde nikt wiecej nie robi nic swiatecznego??no chwalcie sie laseczki:D
poki co ja sie znowu pochwale ;)na zywo wygladaja o niebo lepiej ,zwlaszcza ten kogut na trawie:]
-
Aniu śliczne i te kogucik - bomba :skacze:
-
anoosia - super!! Zainspirowałaś mnie tymi prackami i też sobie pozamawiałam jajeczek i wstążeczek. Mam nadzieje że zdążę coś do świąt wydłubać :D
-
Cytat:
Napisał
dizzzy_girl
anoosia - super!! Zainspirowałaś mnie tymi prackami i też sobie pozamawiałam jajeczek i wstążeczek. Mam nadzieje że zdążę coś do świąt wydłubać :D
ciesze sie bardzo:) napewno zdarzysz i konieczne sie pochwal :Dnaprawde to nic trudnego tylko trzeba miec ciut cierpliowsci i czasu;)
-
Anoosia, piekne jajeczka! A ten kogut miodzio :D
-
Cytat:
Napisał
anoosia
dzieki dziewczyny:):kwiatek:
Rudzia gdzie masz zdjecia??dawaj dawaj bo widze ze ostatnio sama opanowalam ten temat w calosci;)
Anoosia juz Ci pokazuje, gdzie sa moje zdjecia moich jaj i zajaca :placz:
http://forum.wzorki.info/offtopic/21...tml#post258250
Zachowalo sie tylko jedno jajo :P
Ten kogut jest zajefajny, szalona i barwna sztuka wyszla z takich kolorkow :)
-
ooj biedna i nawet nie zdazylas zdjec zrobic? aasz maly glodomor;)i tyle roboty na marne:(:przytul:
dziekuje dziewczyny :)skonczyly mi sie podziekowki na dzis wiec jutro dostaniecie;)
-
Nie zdarzylam...Zachowalo sie moje pierwsze jajo jakie zrobilam i na tym juz poprzestane. Musialabym wszystko kupic i znow poswiecic troszke czasu...Szczerze mowiac odechcialo mi sie :( Ale za to kupie jakies jajca gotowe, zajaca i zrobie koszyczek :p
Cykne fotke tego uratowanego krzywulca i pokaze choc wstyd w porownaniu do Twoich :)
-
Rudzia to Ci się porobiło... szkoda Twojej pracy :(
Mnie poprosił siostrzeniec o ozdoby na kiermasz - pieniądze zostaną przekazane na chorego chłopca. Przekazałam te co wcześniej zrobiłam, i dodatkowo takie :) Jeszcze muszę dorobić kilka.
Jajko i kurczak - 9cm, a koszyk 12cm (róże ręcznie robione, więc krzywe jak .... :])
-
A to moje pierwsze jajeczko stworzone wczoraj :D
-
pięknie dizzy! pierwsze koty za płoty:D
-
noo w koncu cos sie ruszylo;) pieeekne jajeczka dziewczyny:ok::D
Roksi te kwiatuszki sa cudne wygladja jak te ze sklepu zebys Ty moje widziala -to dopiero straszydla ale musze ich narobic mnoostwo jeszcze zeby caly koszyk nimi zapelnic a to troche potrwa bo robie na raty;) i listki widze ze kupilas te co ja:P swietne one sa; kupilam rozne rozmiary, ciemno i jasnozielone;)
narazie mam 3 dniowa przerwe zeby rece troche odpoczely le od jutra juz znowu zabieram sie do roboty ale juz nie tak intensywnie bo reka sie burzy;)
-
Dizzy śliczne :ok:
Aniu te listki kupiłam tylko jeden rozmiar - muszę dokupić, bo rewelacyjnie pasują. Tym moim różom daleko jeszcze do takich sklepowych, ale fajny sposób zwijania sobie przypomniałam (koleżanka z podstawówki często je robiła dla swojej mamy do spinek). Jak uda mi się wygospodarować czas, to zrobię foto krok po kroku, jak zrobić różę.
-
piękne te ozdoby :)
jestem zachwycona kurczakami :D
też takiego zrobię, ale chyba dopiero w przyszłym roku bo teraz już raczej nie dam rady :/
ile czasu zajmuje taki kurak ?
-
Zosiu ok. 1 godziny - przynajmniej mi :D
-
roksik, bardzo ladne różyczki nie wiem co od nich chcesz;) super kurczaczek;)
dizzy girl - no i super;) fajnie ci to wyszlo lepiej byc nie mogło;) ja bym w ogole podejrzewam nie połapała sie:D
-
Dziękuję dziewczyny :D te jajeczka mnie wciągnęły i teraz zabieram się za już 4 :D wieczorem zdjęcia ;)
---------- Dodano o godzinie 20:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:54 ----------
Dzisiejsze jajeczka w komplecie :D muszę przyznać, że jest to bardzo wkręcające ;) chyba będę musiała dokupić jajeczek i wstążeczek :)
-
Dizzy girl, pieknie Ci wychodza te jajeczka! :kwiatek:
-
noo jest wkrecajace:D tylko czemu mnie tak reka boli??;/ mam jeszcze tyyyle pomyslow i tyyyle chetnych buuu;(
Dizzy cudnie Ci wyszly:D
Soffi mi zajmuja nawet2,5-3 godz mysle ze zalezy jak duze jajo jak gesto robione i ile rzeczy wokol Cie rozprzasza hehe;) ja czasem nawet caly dzien z przerwami potrafie robic jednego( i tak z reguly jest tylko kilka razy udalo mi sie zrobic 2 dziennie:P )