Ten szablon sprzedaje wiele sprzedawców na allegro :(
Nie wiem gdzie z tym pójsc, gdzie i kogo zapytac jak sprawdzic prawa autorskie tego obrazu. No i czy zmieniając jakos ten obraz bedzie to cos zmieniac czy nie
Printable View
Ja bym napisała do osoby od której kupujesz tą naklejkę z prośbą o jakiś kontakt do jej producenta
Jeśli przerobisz nie powinno być problemu, im więcej zmian tym lepiej. Tylko pozostaje pytanie czy wtedy nadal będzie taka fajna ta kobitka ?
kobitka jest super ,ja tez bym jej wlosow dodala ,wyglada troche jakby miala czepek do plywania na glowie . a jak nie wlosy ,to moze choc jakiegos koczka czy cos ????
no faktycznie zadajmy pytanie .... Gdzie robilas takie piekne rzesy ? Wiesz ,w tym salonie (studio) .....(jakims tam!!)
Ja również bym dodała tej kobitce włosów. A konkretniej kitkę zwisającą. ;)
co myślicie o nazwach które kojarzą sie z lokalizacją? np jeśli w pobliżu jest rzeka to np nie wiem źródełko urody, jak kopalnia to kopalnia urody/piękna itp. id?
Zen akurat te dwie nazwy które zaproponowałaś mi się podobają :D i mogą się fajnie kojarzyć.
Jeśli ktoś nie ma pomysłu na nazwę, to ja jak najbardziej jestem na tak.
właśnie też mi ta nazwa z kopalnią chodzi po głowie:D
no mnie też właśnie bo w najbliższej okolicy mam kopalnię :D no i nie wiem kurcze..
hehe ja też:D i w rodzinie sami górnicy:D
mam w głowie kilka pomysłów, bo nazwa z kopalnią przekonuje mnie najbardziej, podoba mi się także nazywanie firm od inicjałów np. w moim przypadku MK Beauty lub cos w tym stylu, ale za bardzo mi się z kawą kojarzy (MKCafe) :D
Oraz inicjały mogą się zmienić jak wyjdziesz za mąż / rozwiedziesz się ;)
Kopalnia mi też się podoba ;)
Ja wymyśliłam sobie że mój salon ( kiedyś w dalekiej przyszłości ) będzie miał w nazwie dwie pierwsze literki imion dzieci :) a kopalnia i źródełko to super pomysł ;) zachęcają bardzo ;)
Kochane pomóżcie w marcu-kwietniu chcę otworzyć swój salonik ale nie mam pojęcia co do nazwy:( ma któras jakis pomysł?
ja mam kilka pomysłów jakbym kiedyś otwierała, ale zanim to nastąpi to... :P
dobra podaję, może się przydadzą:
warsztat urody
warsztat piekna
fabryka pieknych paznokci
strefa urody
atelier stylizacji
zakatek urody
kacik urody, kacik piekna
:)
jedna nazwa sie nie podziele bo zostawie ja tylko dla siebie :P
ja finalnie też nie wybrałam ani żadnej kopalni ani źródełka :D coś zupełnie innego :D
Może to śmieszne ale mi jakoś chodzi po glowie czekolada....Moj facet mowi ze mam kuku:):) Kurcze bedzie tez soalrium i zabiegi na twarz tak dziwnie bedzie brzmialo salon kosmetyczny czekolada;/
Np "Warsztat Urody 'Czekolada' " :) dlaczego nie? :)
Chocolate spa - też nie najgorzej
Zawsze sie zastanawiam, jak są jakieś angielskie albo inne trudne nazwy, co z osobami starszymi które nie wiedzą jak poprawnie wymówić nazwę. Nawet nie mogą polecić innym, bo nie wiedzą co i jak ;p
no dlatego chce prosta nazwe ,łatwa dla wszystkich ,zachecajaca kojarzaca sie z cieplem:) i czyms dobrym:D
---------- Dodano o godzinie 14:40 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 15:06 ----------
A co myślicie o Paradise?? albo atelier piekna czekolada?
atelier piekna czekolada - zbyt skomplikowane ;)
A co myślicie o Paradise?? albo atelier piekna czekolada?
Paradise mi sie zle kojarzy :P
a piekna czekolada? :) hmm... słodka może ?
Marta, nie czekolada jest piękna, tylko to jest Atelier Piękna, a nazwa to "Czekolada" :D:D:D Czub :D
Patii ale ja jestem glupiutka... a nie mowilam, ze mam dzis gorszy dzien :P ?
Nastepnym razem dla takich mniej sprytnych jak ja dzis prosze napisac Atelier Piękna 'Czekolada' :D
Mi sie zaraz czekolada z cukiernia kojarzy....ale to normalne,straszny lasuch jestem.:D. Ladne bylo "czekolada Spa ".