A ten dodatkowy koszt to 20zl od osoby?
Ja jestem ja najbardziej za wtedy byłyby to warsztaciki z prawdziwego zdarzenia i nie musiałybyśmy wchodzić Sylwii na głowę:)
Pani Wiolu serdecznie dziękujemy:* Valii również :*
Printable View
A ten dodatkowy koszt to 20zl od osoby?
Ja jestem ja najbardziej za wtedy byłyby to warsztaciki z prawdziwego zdarzenia i nie musiałybyśmy wchodzić Sylwii na głowę:)
Pani Wiolu serdecznie dziękujemy:* Valii również :*
Też jestem za :) Rozumiem, że kaska to już na miejscu?
Ze swojej strony mogę zapewnić fotografa :skacze: zrobi nam profesjonalne fotki! Co wy na to?
a ja się godzę na wszystko :D na 20zł jeszcze mogę sobie pozwolić ;)
W takim razie Honey... życzymy połamania długopisa (lub języka) - nie dziękuj. Zdaj najlepiej jak potrafisz, niech to będzie taka Twoja "ofiara" wzamian za brak możliwości uczestnictwa w warsztacikach forumkowych.
:*
I główka do góry, jeszcze nie raz nadarzy sie okazja, a ptaszki ćwierkają że jeszcze przed wakacjami?
* * * * *
Tak, szef zgodził się na bezpłatne udostępnienie sali (nie miał wyjścia - wyobraźcie sobie wyjącą Valię hahaha). Koszt jest 10zł od osoby za dzień, czyli 20zł za dwa dni. To tylko wykorzystanie prądu (przy 20 osobach lampki biurkowe i UV sporo pociągną), zapewnienie Wam - wybaczcie drobiazgi - toalety:haha: i zostanie jeszcze na herbatkę. Żeby zminimalizować koszty zwolnię pracownika z recepcji do domu i sama usiądę żeby Wam służyć pomocą.
/Ciocia Wiola/
mnie tam pasi :D
oj tak tak przyda sie te polamanie ;p no ale coz jak sie chodzi do kosmetycznej to trzeba sie uczyc i zdawac ;p
sry za off ;)
ok, dzięki dziewczyny, jednak czekam na wszystkie głosy, żeby potem nie było nieprzyjemności. mam dac znać po majówce, więc dawajcie znac! ;)
ja chyba nie musze pisac ze jestem za? a z tym aparatem to napewno wezme, w koncu z zawodu jestem fotografem i photoshop tez mi nie obcy:D ale fajnoooooooooooooooo:)
ja też biore aparat:D jestem totalnym laikiem co prawda, ale to nic:D
Ja też się na wszystko zgadzam, tylko pomóżcie mi małża przekonać:D
zdaje sie, że na poprzednie warsztaty miałaś taki fajny pomysł na przekonanie małża:D czy to nie ty?:D
Zgadzam się na wszystko! Tylko spotkajmy się jak najszybciej :jupi::jupi::jupi:
Dawno mnie tu nie było , nie mialam zbytnio czasu abyw chodzic na inne fora procz swojego ( i to tez do całkiem niedawna przelotem) ale wchodze i patrze warszawa i dziewczynki :D Chętnie bym sie wybrała ale hmhmhm nie wiem czy mąż da sobie rade z moja malutka dzidzią i corka trzyletnia razem odlotowy miks he he
serdecznie zapraszamy jakby co to daj znac ;)
Ja już się szczerze mówiąc doczekać nie mogę ;) Jestem oczywiscie za tym wszystkim co zostało zaproponowane :)
ale ten czas wolno leci:P
UWAGA! nie dostałam żadnych info co do sprzeciwu co do ceny, czyli jeżeli nikt mi nie da znać, to jutro dzwonię i potwierdzam salę. jutro dam znać co do sposobu wpłaty- czy teraz czy na miejscu
Jak już potwierdzę to ułożę plan dojazdu, nie bójcie się, dojazd jest zawsze prosty i zrobimy gdzieś zbiórkę;)
Nocleg u Sylwii aktualny
i spokojnie, dziś jeszcze majowy weekend, od jutra ruszamy z kopyta ;)
Buuuuu ;( A ja mam warsztaty na uczelni... lipa, bo chciałabym się od Was dziewczyny pouczyć ;( Jest jakaś szansa na kolejne warsztaciki letnie w Wawie lub kujawsko-pomorskim w razie czego na przyszłość?
Co do programu to ja bym chciała żeby mi ktoś pokazał jak poprawnie zbudować żelowego frencza z ładną linią uśmiechu:)
i pytanie do Tusi: Czy jedziesz może busem??
i do reszty: Czy jedzie ktoś może busem z Lublina?? ;P
aga, jeszcze nie wiem czym jechać ale jesli bus czy pociag to z BP
Sildre, śledź nasze anonse. W czerwcu będą kolejne nasze warsztaty (spod skrzydeł Trendy Style w tematyce combo) a w ostatni weekend maja warsztaty organizuje PAZURKOMANIA.
noł problem:) fotograficzne warsztaty też można zorganizować hehe:)