Już tylko 3 dni zostały ;)
Printable View
Już tylko 3 dni zostały ;)
przez trzy dni można jeszcze naprawdę wiele zrobić:)
Fajnie każdy może wziąć udział =)
Mam kciuk :D Jak nie było pomysłu, to nie było, jak się pojawiły, to od razu tyle, że paznokci zbraknie i znowu problem był :D Tworzę hybrydę :cwaniak2: W dodatku z doskoku, tyle mi się na głowę zwaliło :( Ale dam radę, już bliżej niż dalej :P
Od razu dodam, że motywuje mnie tylko dyplomik, ponieważ na zwycięstwo nie liczę (sporo jeszcze nauki przede mną) bez nadziei na dyplomik pewnie bym odpuściła :) Chciałam, abyście wiedzieli, że dyplomik to miła sprawa i motywująca :)
a tak wogole to te dyplomy sa z jakims hologramikiem czy tylko takie drukniete drukareczka? :D :D
Dyplomy są z hologramem i pieczątką Firmy Elegance:)
---------- Dodano o godzinie 14:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:51 ----------
Jest nam niezmiernie miło z tak miłego komentarza Zgredo:) Zawsze jak już nie zajmie się żadnego miejsca to miło mieć jakąś podkładkę, że w takim konkursie się uczestniczyło:) Zawsze to wzbogaca nasze doświadczenie a i umiejętności praktyczne:)
kurcze chyba nie dam rady w 3 dni cos wykombinowac i jescze aparat.... ;s chyba ze bede po domach chodzic i pytac : masz aparat? cyknij fotke :D :D :D
Kolejny super konkursik, szkoda tylko ze tak malo czasu bylo, wiele osob pewnie tylko dlatego nie wezmie w nim udzialu, a szkoda bo teamcik rzeka ;D
no ja juz tworze :D jeszcze wykonczyc i zdjecia..... :D
Ehhhh :( ja zrobiłam ale uznałam że wstyd je wysyłać i sobie odpuściłam ;( ...
Może od nowa zrobię - sama już nie wiem :(
no moje tez wlasnie nie wyszly tak jak powinny.... ;s ale skoro juz zrobilam.... i tak nikt nie bedzie wiedzial ktore to moje :D :D :D
10. Wszytkie nadesłane pracę zostaną umieszczone na forum, dlatego prosimy o podanie w mailu z pracami imienia i nazwiska autora,
yyyy wiec jednak bedzie? :D :D :D
Będzie wiadomo :D .... ja foto mam ale nie wyszło tak jakbym chciała - nie mam talentu do graffiti :(
ja tez nie mam talentu ale po to sa te konkury zeby cwiczyc lapke :D moje takie sobie :D
ja mam juz paurki tn szkielety i tlo....a reszta jakos nie chce wyjsc tak jak sobie to wymyslilam:(....moze do 11 jeszcze cos wykombbinuje,...
Ja zrobiłam, jutro fotki wybiorę i poślę.
W ogóle efekt na żywo nie pokrywa się z fotką...
Uh, jakbym miała airbrusha....;(
Uwaga, uwaga!!
Dla tych najbardziej zapracowanych dobra wiadomość:):)
W związku z tym, że ogłoszenie wyników nastąpi w poniedziałek, tj. 14 czerwca 2010r prace można wysłać jeszcze przez weekend( włącznie z niedzielą):)
naprawde super wiadomosc:D w takim razie na 100% uda mi sie skonczyc pazurki :)
Super wiadomość !! Zwłaszcza, że wczoraj robiłam pazurki ale jakoś nie miałam do tego głowy i nic nie wyszło !!. I macie rację ten dyplom jest bardzo motywujący !! :]:]
O to super ze prace mozna jeszcze pprzez weekend wysylac to biore sie do roboty bo ja jak zwykle na ostatnia chwile wszystko mam zostawione....
ja zaraz zaczynam skrobać pazuryyyyyy:) mam pomysł ale gorzej z wykonaniem:D;(
ah tam rob :D ja sie ze wstydu spale jak zobacze wasze prace sliczne a moje takie mazgroly
o ile wogole moje puszcza :D
honeypuff ja też się boję że mojej pracy nie puszczą ale raz się żyje i spróbuję:D
:D :D bedzie wesolo :D czekam na maila czy doszlo czy nie puszczaja hehe :D
no i ja w koncu zrobiłam prace... ale chyba z konkursu na konkurs cofam sie w rozwoju... mam nadzieję ze z "w kazdej kobiecie drzemie zwierze" pójdzie mi lepiej...