mysle ze tak;)
najwazniejsze by nie byly to mega duze zdobienia jak na mistrzostwach :D
działajcie dziewczynki :skacze:
Printable View
mysle ze tak;)
najwazniejsze by nie byly to mega duze zdobienia jak na mistrzostwach :D
działajcie dziewczynki :skacze:
moze dam rade nadrobic straty z moja aktywnoscia! mam wielka nadzieje to by byl moj pierwszy konkurs :D
---------- Dodano o godzinie 23:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:35 ----------
juz zaluje ze tak pozno zauwazylam jakie super jest to forum.......duzo mozna sie z niego nauczyc i poradzic! suuuuper
ja tam jeszcze poczekam :D troche się podszkolę i wtedy wezmę udziałw jakimś konkursie :)
A ja jak dam radę to może przed samym końcem terminu podeślę :P
dziewczynki macie jeszcze sporo czasu wiec przemyslcie co byscie chcialy stworzyc i wysylajcie :D
alez jestem ciekawa co tam stworzycie ^_^
temat rzeka wiec pomyslow masa ;)
ja już zrobiłam...ale nie jestem zadowolona z zdjęć krzywej c, jakieś rozmazane wyszły jak wrzuciłam na kompa:( chyba muszę zrobić coś innego, bo tamte już modelce skróciłam:( najwyżej te wyśle do gazety...
Ja miałam nie brać udziału ale klientka chciała bardzo fajne pazurki , więc od razu pstryknęłam wymagane fotki no i zdjęcia już poszły :)
Ja zrobiłam wczoraj na modelce, ale zdjęcia takie sobie a pazury już opiłowane..
No cóż, zobaczę :) może jeszcze jeden secik walnę jak bratowa wróci, to ją wymolestuję :)
szkoda, że nie można na jednej dłoni :(
mi sie udalo jeszcze wczoraj podeslac huhuhu :)
hahahahaha wlasnie minie Kamila oswiecila ze konkurs jest do czerwca a aj tak sie spieszylam zeby zdazyc przed 25 :D hihihi :haha:
Ja dopiero 13 czerwca będę robiła bo mojej modelce wcześniej nie pasuje :/:
no mi już zaczyna coś świtać :leze: ale do realizacji jeszcze daleko ;p
a ja już czekam żeby prace zobaczyć:D
Pomysł mi świta - może w weekend strzele - na sobie :placz: - pazurki ....
Ale nie załamuję się będzie ubaw :haha:
no to i ja sie skusze może tym razem:P tyle konkursów opuściłam przez tą przeprowadzkę że już najwyższy czas sie zabrać do roboty:wstydek:
no.. to i moja praca została wysłana :D
jeśli mozna to poproszę o potwierdznie mimo automatyczego potwierdzania u mnie na skrzynkce czy zdjęcia doszły całe i zdrowe:D
dziękuję
tak :)
juz sie nie moge doczekac waszych prac ;]
Nie tylko Ty Bitt:D:D:D ja tez juz przebieram nozkami zebyzobaczyc te cudniaste prace:D:D:D............
no to ja tez sie zbiore i wezme pierwszy raz udzial w konkursie pomysl juz mam teraz tylko modelke i zaczynam!
Ja niestety znowu na sobie ;(
hehe ja też przeważnie robie albo na sobie albo na mojej mamie:) teraz zrobiłam na sobie:P
ale to chyba każda ma takie problem, ja kiedyś miałam taka klientkę że mogłam jej robić pazurki jakie chciałam, ale zrezygnowała i teraz też mam ten dylemat,bo każda modelka mi mówi że nie ma problemu ale krótki i kwadraty a ja mam zamysł inny i potem problem
ale fajniuśki konkursik :D trzeba będzie coś pomyśleć