Mój jak nie trudno się domyślić pochodzi od imienia;p tylko trochę przekręcony. Kiedyś znajomy niechcący napisał do mnie Ewewlin, a później zaczął mnie tak nazywać no i tak jakoś zaczęłam się tak podpisywać;p a przez "v" bo lepiej wygląda :P:P
Printable View
Mój jak nie trudno się domyślić pochodzi od imienia;p tylko trochę przekręcony. Kiedyś znajomy niechcący napisał do mnie Ewewlin, a później zaczął mnie tak nazywać no i tak jakoś zaczęłam się tak podpisywać;p a przez "v" bo lepiej wygląda :P:P
madzivlek bo mam na imie Magdalena i kiedys mama na mnie mowila Madziulek. lecz jednak czesto ten nick byl zajety to zamiast U to V wzielam:) i jest madzivlek :P
mam problem(nie wiem gdzie ten post umiescic)nie moge dodac zdjec do mojego albumu:(;(;(;(;(;(
może w dziale uwagi o forum
A ja mam anchel bo tak wymyślił mój synuś,usłyszał w jakiejś bajce i powiedział do mnie "mamusia jesteś mój anchel" :aniolek: i tak zostało :)
zyza bo Iza - zyza tak mój najdroższy do mnie kiedyś powiedział i zostało :D
To teraz moja kolej.. Nazywam się Sandra, a znajomi, rodzina zawsze mówiła do mnie Sandruś, dodałam drugie "ś" i tak zostało.
a mój nic to z tąd że mój mąż tak do mnie mówi mysza a 31 to sama dodałam:)
ja chciałam coś chwytliwego wyszukać, kiedyś miałam na myśli ' diamentowa odnowa' kiedys po prostu' sandi' od imienia w koncu wyszlo ze kobietazpazurem jest bardziej 'paznokciowa' i chwytliwa no i tak zostalo, mi sie bardzo podoba mimo swojej dlugości
Żannette jest od imienia Żaneta;) Od zawsze:P
a no to przy okazji witamy nowinkę :)
Piontkowa jak łatwo się domyślić pochodzi od nazwiska:-) Nazywam się Piątek i w liceum znajomi wołali na mnie Piątkowa. Do nicków używam wersję pisaną z błędem przez "on" a nie "ą", bo Piontkowa wygląda lepiej niż Piatkowa:-) Chociaż nie wiem, czy to błąd, bo część mojej rodzinki nazywa się Piątek, a dalsza Piontek:-)
No u mnie to oczywiście od imienia :) podwójne "u" stąd, że na większości for i stron login zuzaneczka był zajety, kiedyś po prostu dodałam drugie "u" i tak już zostało :)
no wiec tak:
jeden moj byly mowil zawsze ze jestem jego czrnym aniolkiem
wielu kolesi wogole mowi do mnie aniele
wuchta wiary (czytaj duzo ludzi) mowi ze pasuje do omnie ta oto piosenka [ame=http://www.youtube.com/watch?v=veNpPF2N_sU]YouTube - Cliver - famme fatale[/ame]
wiec wiadomo dlaczego czarnyaniol
a 121 bo kiedys bardzo zajmowalam sie parapsychologia, numerologia zjawiskami paranormalnymi itd. i wyczytalam ze 121 to prawdziwa liczba szatana :D
a tak mowia na mnie kobiety
tak wiec wyszlo czarnyaniol121 bo w necie jest wuchta czarnychaniolow a tak naprawde jest tylko jeden :D
moja powstala na potrzeby gry ;p wymyslilam ja po dlugich poszukiwaniach w necie ladnego imienia dla postaci ;) i tak juz zostalo
Akinorew1989, to moje imię czytane od końca no i mój rocznik :D
Moniśka tak tato mówi do mnie, jak byłam młodsza to mi w ten sposób dokuczał :zly: teraz w domu tak do mnie mówią... a 139 to jak pocztę zakładałam, to było pierwsze wolne więc tak zostało już :P
moaj nazwe taka tutaj umiescialam poniewaz na kazdym portalu taka mam :] tak zeby nei zapomniec :D a wziela sie stad ze jak zakladalam poczte to takiego jak chcialalm to loginu nei dalo i to byla podpowiedz jaka moze byc nazwa i tak zostalo :] a nazywam sie po prostu Ewa :]
Ja swojego nicka wzięłam z książki, którą przeczytałam jakieś 10 lat temu i od tamtej pory zawsze używam tego nica, żadko się zdaża żeby był zajęty :)
A u mnie Belunia wzięło się z mojego imienia Izabela, bella, belunia. Mój ukochany pieszczotliwie tak do mnie mówi spodobało mi się i tak zostało. Kiedyś mój nick był Nefrete :) tez fajne ale przeżytek jak dla mnie ;):D
nutella - bo moj syn uwielbia kanapki z nutella do szkoly :)
ja jOotka.. Bo tak mówią na mnie przyjaciele. Przez dwa 'o' , bo przez jedno bylo juz zajete xD..
Alee :D Chciałam jovi ;p Czy nick mozna zmienić?:D
w moim pierwsze 3 litery to inicjały imienia i nazwiska. Teraz tak się zastanawiam czy nie możnaby zmienić na formu swojej nazwy użytkownika?? Może ktoś coś podpowiedzieć??
Na mnie tak zaczal mowic moj narzeczony, potem znajomi, kolerzy z pubu do ktorego chodze no i teraz niektorzy nawet nie wiedza jak mam na imie.
Nawet na moim aucie nakleilam sobie literki zaba,:hura:i teraz jest przynajmniej rozpoznawalne.
A na jakies prezenty urodzinowe dostaje zabki, mam nawet caly komplet do spania tj : pizama, poduszka i zabka do przytulania. he he:P
a moje można się raczej domyśleć że od imienia i mój mąż tak do mnie mówi a cyfry to tak już mam;)