miałam nie robić... ale, że akurat dziś zdejmowałam swoje to jakieś stworzyłam :D
biorę się za wysyłanie :)
edit: wysłałam ale nie dostałam potwierdzenia :( mam nadzieję, że doszło :P:D
Printable View
miałam nie robić... ale, że akurat dziś zdejmowałam swoje to jakieś stworzyłam :D
biorę się za wysyłanie :)
edit: wysłałam ale nie dostałam potwierdzenia :( mam nadzieję, że doszło :P:D
mamy chyba najniższą frekwencję nie licząc konkursu dla stałych bywalców, do dzieła dziewczyny :] jeszcze jeden dzień :cwaniak2:
Kamisku bo temat był trudny- ale za to dla uczestników większe szanse na wygraną :DJutro po polnocy mozna sie spodziewac prac?
:leze: ale się uhahałem z tym wystawieniem prac :]
dobra już wiem :P:P t o czekam z niecierpliwością
moje sie wysyla:D chociaz mialam sie juz poddać w robieniu konkursowych :D
ja mam już 3 palce:lol: do wieczora skończę na pewno:)
A ja już sama nie wiem... jak nie dostałam potwierdzenia to mam wysyłać jeszcze raz ?? Bo chciałabym jednak, żeby moja praca też się zakwalifikowała jak już ją zrobiłam :D:skacze:
wysłałam, ale też nie mam potwierdzenia.
właśnie wysyłam - zdążyłam :):):):) uffff
wysłane :D
widzę, że nie tylko ja tak późno prace wysłałam ;)
Ja też wysłałam :)Chyba ostatnia:)
Przedostatnia :) ja też na ostatni moment :D
23:45 a zdjecia nie chca sie wyslac..onet heh.ale udalo sie;d
a ja myślałam, że ostatnia po 22 będę, a tu na koniec największa rotacja:D
no przybyło troszkę osób:) mój pomysł nie wyszedł tak jak miał wyjść ze względów technicznych i tego, że na ostatnią chwilę robione, ale i tak cieszę się, że zdążyłam:) to teraz cierpliwie czekamy na wystawienie prac:)
mi przyszlo potwiedzenie na wiadomosc wyslana... bez fotek :haha: :leze:
mam nadzieje jednak ze ta z fotkami dotarla djacie jakos znac ze prace są :D
zyza drugi mail doszedł z załącznikami,
już myślałem że będę miał mniej roboty a tu jak zwykle wszystkie ostatniego dnia uderzyły i uzbierało się przyzwoite 26 prac
dzięki wszystkim za wysiłek włożony w ten konkurs mimo trudnego tematu trzymacie poziom :ok:
postaram się w miarę możliwości szybko uporać się z tymi fotkami żeby wszyscy mogli podziwiać te cudeńka
no i masz nie zdążyłam przez ten wypad na mazury:(
więc jak zwykle Wszystkie na ostatnią chwilkę :):):):)
Renata - będzie jeszcze więcej okazji a na Mazurach to wypoczywaj póki słoneczko chce jeszcze nam świecić :):):):)
Renata nie marudz jakby sie zechcialo to by sie zdązylo :D
i kto szefuniu martwil sie frekwencją, kto?
ja zdecydowalam sie na ostatnia chwile po namowie dwoch szalonych dziewczyn co mnie niedawno przyuczaly klepac akryle :D no coz zobaczymy co nam z tego wyjdzie :D
ja tez chwile przed polnoca wyslalam, moze nie jest to to co chcialam zrobic bo tez sie za pozno obudzialm ale sie udalo cos wyskrobac :)
a ja z tego konkursu zrezygnowałam:( bo nie wiedziałam co mam zrobić, kompletny brak pomysłu:( ale będą następne konkursy:skacze:
Pewnie że będą! nie zapominajcie o konkursach które organizuje akademia paznokcia u nas na forum ! i trendy style!
i my nasz konkurs zdobienia na tipsach ... :)
a jak zrobicie prace na te konkursy to .. czekajcie na nowe ;-)