ja w sobote o 9:15 na dworcu bede, juz sie edytka umowilam :D mnie latwo rozpoznac - duza w zaawansowanej ciazy :D :D
Printable View
ja w sobote o 9:15 na dworcu bede, juz sie edytka umowilam :D mnie latwo rozpoznac - duza w zaawansowanej ciazy :D :D
Edyta będę u nas na dworcu tak 8:40, 8:45 nie martw się
Oj Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że wszystkie się spotkacie... Mi nie pozostaje nic innego jak czekać do września:(
Na szczęście czas szybko leci!
Udanej zabawy Wam życzę i owocnej pracy!:)
Mam nadzieje, że następnym razem Was poznam wszyściutkie:))))
to już dziś!! :woot::woot::woot::woot::woot::woot::woot:
no cieszy sie nie, ty sie nie cieszysz?
dziewczyny wrzucajcie foty i relacja jak bylo?:D
tusia to pierwszy dzien, jeszcze jutro!
dziś pięknie dziękujemy Edycie i Królowej- mamy nadzieję ze sie podobało :)
Laseczki laseczki i jak :D
poza tym ze Zyzka rzuca pedzlami i klnie na akryl to spoko :P
wroce dzis wieczorem to postaram sie cosik napisac :P
Piatylek,Natka oczywiście ze się podobalo.Dziewczyny było świetnie.Zarówno organizatorki jak i uczestniczki to bardzo fajne dziewczynki:kooffa:.Atmosfera jaka panowała była świetna.Zyza upiekła pikny i pyszny torcik :].Bestilce udało się zrobić trochę zamieszania :P :D może się Wam pochwali:skacze:.No i Królowa która nieźle Nas robawiala swoimi przeróżnymi opowieściami :D Ja niestety niewiele mam fotek bo pilnie się uczyłam :DDziewczyny wrzucajcie co tam macie.Aha i jeszcze dyplomy dostaliśmy prześliczne :yess:Dziękujemy :przytul:
http://images41.fotosik.pl/319/f3016ab3d2287eefmed.jpg
http://images37.fotosik.pl/318/07b91991182ed8f5med.jpg
http://images40.fotosik.pl/319/4012f7ae33c96866med.jpg
http://images37.fotosik.pl/318/775378378506bec4med.jpg
A mojej foty nie mam.Może dziewczyny coś wrzucą :D Jeszcze raz wielkie dzięki :kooffa:
mało!! chcemy wiecej fotek :D
ale widac ze warsztaciki udane :D
Natka i Elek :brawa:
czekamy na dalsze info ^_^
No właśnie wiem że strasznie mało :/: A tak w ogóle to mam nadzieję że mnie dziewczyny za te fotki nie ubiją :oops: zwłaszcza elek. No ale przecież ładne są no nie i wszystkie ślicznie wyszły :DDziewczyny jeszcze dziś się szkolą ale może wieczorkiem coś dorzucą ;)
zapowiada sie super po tych fotach widac ze bylo supcio....ale malo malo malo chcemy wiecej zdjec:D
Jak juz po to ja pokaze dyplom:
Załącznik 28165
Było super !!!!!!!!!!!!!!! :skacze:
Zyzek ma więcej fot :P
Edytka, |Krółowa, Bestilka, Zyzek <--- ekipa nie do podrobienia :skacze: dziekujemy że byłyście :yess:
Piatyelku dziekuje za to że byłaś instruktorem, nadajesz sie kochana :)
Królowa dzieki za te wszystkie opowieści hahahaha było śmiesznie :)
Edytka i Bestilka pilne uczennice :D które chłoneły wiedze jak nie wiem :)
Zyzek no cóż też pilna:P hahhahaha wiadomo o co chodzi ;p
Dyplomy zalaminowane abyście ich nie obśliniły z wrażenia :P hahahahhaha
Edyta...zabije, że mnie w tłustych włosach wrzuciłaś!! hehe
było fajnie...jak zwykle za duuużo gadałam:(
dziewczyny bardzo fajne
wzorki przerobione wrzucę jutro
z zakupów bardzo zadowolona jeszcze do ciebie wrócę Natka:)
Alors teraz ja :D
bo kazdy jest w czyms mistrzem (podlug tej reklamy z dzieciakami:P)
Natka zostala mistrzem - sprzedawcą roku :P jakie ona ma cudeńka w sklepie az nam sie oczka cieszyly na te wszystlkie żeliki, akryliki, nablyszczacze ozdobki
(błyskotki... :love: błyskotki... :love: dla wtajemniczonych) cudne farbki od Natki poporostu same sie malowaly, pedzle same klepały a akryle same formowaly usmiech :D
Natka została naczelną wrozką :D dla nas zaczarowala ten fragment podlogi az nas wena ponosiła :D
Piatyelek zostala mistrzem szkolenia... No w końcu kto nas wszystkiego nauczył? bez kitu wyszlam prawie wyszkolona jak Liliya :D nie ma jak to sobie slodzic hahahahaha :D
no i te jej bystre oczy - zyzka nie pilujesz na prosto ja wszystko widze! zyzka zacisnij tunel szybko!!! no za pozno juz po ptokach :D ale przy tej instruktorce to szly nam pipy jak malowane :D - Bestilka ja widze tam bulwa jest dopiluj! :D
Zyza zostala okrzyknieta mistrzem w... marudzeniu - no tak tego mozna bylo sie spodziewać ze Zyzka chcialaby za pierwszym razem robic perfekcyjne tunele i pilnowac lini i cudny usmiech jak PIERWSZY raz miala w rekach akryl... tak tez Piatyelek miala anielska cierpliwosc (tortem ja przekupiłam ha!) nie pomogly cudne Natkowe akryle charbonne Zyzka stwierdzila ze akrylu nie lubi... w drugi dzień polubila go do tego stopnia ze sumiennie obiecala pani nauczyciel Piatyelek wprawiac sie w akrylach... poza tym zostala mistrzem gadania 3 po 3 i niewyrownanego ADHD (leń do roboty na akrylach wszedzie indziej jej pelno)
Bestilka zostala mistrzem w robieniu zamieszania - kobieta ma wejscie to trzeba przyznać :D tzn pewnie sama sie przyzna :D a poza tym tak mocno wystraszona tychze warsztatow radzila sobie świetnie! pierwszy pazur w jej wykonaniu na lapce Zyzki to cud miod i maliny a trzyma sie bez primera jak mur beton :D najpilniejsza z uczennic tylko ona wymazala i wyklepala taka ilosc tipsow ze powinna nie miec juz miejsca w galerii hihihi :D no jak sama przyznaje ze akryl oswaja :D
Krolowa to nie zaprzeczalna Krolowa historyjek :D no i taka szefową mieć :love: pokazala nam swoje kwiatki onestrokowe ktore wygladaja suuuuper ale trudne nie sa :D no i nie pogardziła moim torcikiem choc na pierogi pluła :D hihihi lubimy slodkie w końcu :D Królowa zostala mistrzem w tworzeniu nowych gatunkow kwiatow :D
Edytka została mistrzem trafnych pytań... ktos chcial o cos spytać, nie zdażyl Edyta czyta w myślach :D jasnowidz? :D Piatyelek dzielnie tłumaczyla krok po kroku na co Edytka poskromila panterke z akrylu :D niestety nie udalo mi sie przecwiczyc z tobą Edytko malowanych kwiatkow no ale coz pewnie jeszcze bedzie okazja :D
to było to na co liczyłam... atmosferka cudna bezprocentowy liqiud i tak dal nam popalic :D niestety nie dualo sie nam wszystkim z dyplomikami stanać w szeregu aby pamiatkowe zdjecie trzasnąc... z racji tego ze byly dwa dni a Edytka z Królową były tylko jeden :D dyplom juz zawisl w niejednym salonie (czy to domowym czy to w pracy)
tak wiec fotki ! dzień warsztatow :D
1. wybieramy zdobienia ktorych chemy sie uczyc :D na zdj. Krolowa
2. wybieramy pędzle z asortymentu Charbonne :D
3. Natka pomaga w wyborach :D
4. bierzemy sie do pracy - Piatyelek na stanowisku
5. pipek na lapce Zyzki
6. Krolowa słucha uwaznie :D
7,8,9 klepiemy pilujemy itd
10. Krolowa z Bestilka spijaja mądrosci z ust Piatyelka :D
11. pora na kwadrat
12. Bestilka wprowadza wiedze w zycie
13 i 14. Piatyelek pokazuje jak ujarzmiac panterke
15. Bestilka :D
16. Krolowa :D
17. Edyta slucha i zadaje pytania
18. torcik od Zyzka
19. Natka nie mogla sie oprzec - mniami :D
20. 'nie pokaze co tam klepie a co' Edytka szaleje na tipsie
21. znow nasza nieoceniona szkoleniowa
Drugi dzień prosze bardzo :D
1. Piatyelek bedzie robil kredke na pazurku Bestilki
2. Zyzka sie wczuwa
3. Bestilka, Piatyelek, Zyza i lampka
4. Bez lampki
5. 'zmieńcie mine na cos' prosze bardzo spektakularny zez :D
6. Natka pracuje po okiem Piatyelka
7. Natka samotnie klepiąca
8. Zyza - Piatyelek tylko nie maluj mi oczu na niebiesko bo wygladam jakbym miala podbite
- dobrze Zyzuś bedziesz moja inspiracja avatara hahahahaha bedzie cala niebieska :D
9. motyl Zyzki na Piatyelku
10. abstrakcje Piatyelka na tipsie
11. Zaciesz Bestilki :D
12. Natka ululana masazykiem oraz liqiudem :D
13. kredka Piatyelka
14. pokaz Piatyelka
15. Cwiczenia Bestilki
16. Cwiczenia Zyzki :D
koniec :D
Iza no posta piękne dałaś!! :*:*mam nadzieję ze odwiedzi nas następnym razem więcej dziewuszek!!
Super wam dziewczyny dziękuję za zaufanie i słuchanie rad moich.
Natka dzięki za całą organizacje i współpracę mam nadzieję ze będziemy mogły to jeszcze nie raz powtórzyc :*!
Iza dawaj resztę fotek! :D
no przeciez to wszystkie :D przepis na ciacho moge wrzucic hahahaha :D
a nie! wrzucalam juz w pysznosciach :D
http://forum.wzorki.info/119600-post108.html