to ja znalazlam kilka niewiem czy byly no ale daje ;D
doda jak dla mnie to ma straszne LOPATY zrobione :D :skacze:
Printable View
to ja znalazlam kilka niewiem czy byly no ale daje ;D
doda jak dla mnie to ma straszne LOPATY zrobione :D :skacze:
ma na serdeczxnymm palcu zwlaszcza lopatke:D:D podobaja mi sie mandaryny;) nie musza byc dlugie by sie ladnie prezentowały;]
no tak dlugie byc nie musza ale ladniej wygladaja jak ma sie w miare dluga plytke ;) co u mnie by bylo nie mozliwe :D hahahah
Pazurki Katy Perry, która jak dla mnie ma może nie zawsze ładne i praktyczne, ale na pewno oryginalne pazurki :)
Świetne! :) zauroczyły mnie te kuleczki i zygzaki:)
moim zdaniem rzadko kiedy gwiazdy mają ładne pazurki, przeważnie łopaty, nie wiem czemu ;/ nie mają poczucia dobrego smaku, na takie stylistki trafiają?? a Doda zawsze ma takie łopaty, nieraz natrafiłam ba jej pazury i były okropne, a przecież taka gwiazda na pewno chodzi do najlepszego salonu i płaci za taką stylizację krocie...dziwiło mnie to od zawsze:D
Nom dokładnie. Ale za pewne się nie za bardzo znają... A szkoda bo dobrą reklamę mogłyby stylistkom robić ;)
No nie zawsze mają ładne, ale np. podobają mi się Lady Gagi (zdjęcie poniżej)
Są krótkie, schludne i fajny pomysł z kokardką.
mi tez sie podobaja,takie slodkie cukiereczki.
A mnie się te zygzaki podobają :love: Ciekawe jak się taki robi?
To jest coś takiego jakby naklejka na całego paznokcia to się nazywa "naklejka wodna", "kalkomania", "naklejki 'skórki' " albo "minx". Osobiście nie próbowałam i nie wiem jak się to sprawdza, ale widziałam wiele zdjęć.
Wzory są różne i niektóre naprawdę świetne.
Sprawdzałam cenę : ok. 7zł za 12 naklejek.
Dodam tu od razu przykładowe
Fajne są te Lady Gagi :ok:
A to oszuści :D a ja bym kombinowała jak takie namalować i czym :P:P Fakt, znam te naklejki ale nie skojarzyłam :spalony:
Ja kupiłam jeden zestawik tych naklejek na próbę, ciekawe jak się będą sprawdzały :)
Te ostatnie Rihanny nawet OK, ale Joli i Liszowskiej jak dla mnie katastrofa! :wow:
Pazurki Avril Lavigne... Takie niby zwyczajne, zazwyczaj krótkie, czarne lub w odcieniach czerwieni. Niby takie nic, a jakoś mi się podobają :D Nie wiem... może jakiś sentyment, bo się w gimnazjum jej słuchało hehe :D
Katy Perry (różowe) i Rihanna (żółte) ;]
ale świetne ma Katy :D
te Rihannowe też mi się podobają ...:)
nie wiem czy ta pania gwiazda mozna nazwac no ale wiadomo kto to jest i czym zaslynela :P Frytka. przerazily mnie jej paznokcie wogole mi sie nie podobaja
O matko! A to jest ona?! Ostatnio ją widziałam jako blondynkę bez grzywki.
Nie podobają mi się te jej paznokcie
Moim zdaniem to nie ona.... chociaz...
tak to Frytka :P
O matko jakie brzydactwo! fuj
Rihanna i Katy zawsze coś ciekawego i oryginalnego:ok::ok:
Giordani oczywiście w stu procentach się z Tobą zgadzam ^_^ Jeszcze oryginalne miała kiedyś Fergie (kostki domino) :)