oki, to ja oświetleniową:)
Printable View
oki, to ja oświetleniową:)
ja wezma uv:)
Jej... Jak ja Wam zazdroszczę tych warsztatów. ;(Też bym chciała być na nich. ;( Ale po 1. Z moją wiedzą to byłby śmiech. (bo nie przechodziłam żadnych kursów) Po 2. To bardzo dalekoooo. ;(
KaMiLaC. wielkie gratulacje. :)
numm, warsztaty są właśnie po to żeby się nauczyć :) i dziewczyny zawsze Ci pomogą i podpowiedzą a Kamila wszyystko wyjaśni i już byś się czuła jak po jakimś kursie :) Zawsze możesz się nauczyć robić pazurki, a dopiero jeśli będziesz pewna że chcesz to robić możesz iść na kurs... i Warszawa nie jest aż tak daleko :)
Pytacie a wiecie:P
Dziewczyna salon otworzyła, instruktorem i dystrybutorem została no i jakieś chrciny niedawno były:P
Okazji jest a jest:P
Ja biorę UV, czy Walentyna możesz wziac oświetleniówkę??
A i zapomniałam sie spytać:)
Kamila bedzie mozliwosć kupienia coverka z GN i pędzelka do żelu takiego najzwyklejszego, bodajże na stronie widziałam #6 za 9 zł?
sto pytan dooo :D hyyy:D
tak - będą napoje :D
Szerek owszem coverek i pedzelek jest w sprzedazy - 10 % zniżka dla Was ;)
Nuum z Warszawy do mnie jest 200 km wiec wcale nie daleko :P ja jezdze po całej Polsce :P a w listopadzie wybieram sie wlasnie do stolicy na targi naktorych Golden Nails bedzie miec swoje stoisko :skacze:
laseczki ja zapewniam Wam:
- formy
- waciki
- cleaner
- oliwki
- primer
- podkladki pod dlon
- serwety na stolik
- 2 lampki oswietleniowe
- 3 lampy UV
takze prosze wziac tylko zele akryle pedzle zaciskarki i inne gadzety ktorych nie wymienilam :D
potrzebujemy 5 lampek oswietleniowych i 4 uv :]
wiec nie musicie wszystkie brac - kwestia dogadania sie miedzy soba :D
ja juz kwicze na sama mysl :P
ale Wam dobrze:P zycze udanej zabawyyy :D
hyh..pewnie ze dobrze:) byle wiecej takich warsztatow..:D
Czyli skoro bierzemy akryle to liquid też trzeba wziąć :D
no to dobrze to ja już sobie coverek i pędzelek zaklepuje- nie wspomnę co zrobiłam z coverkiem od Choco, bo mnie krew zalewa na samą mysl :(
20 lat i zbyt mloda.. he he to co ja mam powiedzieć albo Szpila :P
pewnie na wiosnę jak się coś wykombinuje to znajdą się osoby z warszawy chętne żeby jechac- a w grupie zawsze raźniej:)
kolorowe żele i akryle GN tez macie do dyspozycji :]
liquid zabieracie :]
Nuum dla chcacego nic trudnego :D
kurde, to full wypas normalnie:)
A wiecie że to są moje drugie warsztaty i bedziecie mnie musiały co nieco nauczyć?
Bo z tego co widze to jadą osoby zaawansowane a ja dopiero od kwietnia wiedzę swą nabywam więc was musze zmolestować:P
Kamila to my z Walentyną jedną oswietleniówke rezerwujemy :D
dla mnie również będą to drugie warsztaty :D
ja mogę zabrać oświetleniową, tylko muszę uzgodnić z Izą czy się zmieścimy :) ze wszystkim w samochodzie :)
ja tez wezmę oświetleniowa nie jest duza ale zawsze cos
ja nie mam oswietleniowej ale uv moge zabrac jak cos:)
nuum, następnym razem mów, z chęcią i ja bym się wybrała na warsztaty, ale jednak w taką podróż samej trochę niebezpiecznie, a tak to byśmy razem pojechały ;) Nic straconego, na następny się umówimy :D
Na fotorelacje czekam i będę zazdrościć i podziwiać :)
Nisia słońce ja wezmę oświetleniówkę :] także spokojnie :)
Ja teraz bardzo potrzebuje tego natchnienia z warsztacików sobotnich;(
to kto zabiera lampkę uv a kto oświetleniowa bo nie wiem czy mam targać uv ze sobą bo skoro potrzebne są tyko 4 to niema sensu brać nadarmo
Kamiś jakbyś mogła to edytuj pierwszego posta i napisz tam kto bierze UV,a kto oświetleniową, tak chyba będzie łatwiej ;)
dopisalam co wiedzialam :D
reszta niech napisze kto co bierze to dopiszemy i po problemie :D
to juz po jutrze :P
Kamila z tego co wiem to Pazurek bierze UV.... czyli wychodzi ze brakuje nam 1 oswietleniowej i 2 uv jeszcze:D....ja mam takie na 1 zarowke jak cos moge zabarc 2 male zamiast 1 duzej :D