-
Odp: [Konkurs] Zdobienia animowane
Tyle czekałam na te knkurs, a dopiero wróciłam z wakacji i teraz ciezko mi znaleźć czas ale cos musze wykombinowac.. dzis zasiade na chwilke do tego i mam w planach jutro skonczyc.. zobaczymy jak to bedzie i zobaczymy ile dam rade zrobic bo tyle miałam pomysłów :(
-
hehe jeszcze konkurs się nie skończył a już dziewczynki się "kłócą" która wygra:D ja już też mam 2 prace gotowe ale nie mam czym foty strzelić:skacze: hehe
-
ja już mam pracę jedną gotową :D może w przyszłym tygodniu zrobię jeszcze jedną :skacze:
póki co ślę tą, którą mam :P
-
Cytat:
Napisał
kachna831
Delfa, kilka??!! To znaczy ile?? :D
No to jak Delfa i Pogodka biorą udział to nie mam po co malować więcej tipsów hahaha :D :P
Ahhh nie przesadzajmy ;P Każdy ma równe szanse :ok:
A kilka tzn... Niespodzianka :P
-
obstawiam 5 ;P
ja zrobiłam jedna.. zaraz biore sie za drugą :)
-
Ja odpuszczam ten konkurs :) Ale czekam na mistero milano na wystawienie prac :)
-
Ja mam dwa projekty, ale trzeba przelać na tipsy :P Może zdążę.
-
aaaa farbki przyszly bede tworzyc :D dla dzikiej satysfakcji tworzenia :D to najpiekniejsze w tym konkursie :D
a wogole jak tam frekwencja? bo znow sie namodze a okaze sie ze nie ma po co bo prac mało :D
-
Spoko zyza ja dziś zaczynam kolejne 2 komplety prac, na razie tło mi przesycha ;) Także jak dziś skończę to będą w sumie 4 komplety tipsów... no, ale ja to nie konkurencja :P Ale spokojnie myślę, że znajdą się dla Ciebie "rywalki" ;)
-
no uspokoj ty sie że! Sildre nie fisiuj mi tu prosze :D
czyli animowane czyli moze byc kazda bajka :D no to bajka :D
-
Hehe no co? Trzeba na coś zużyć badziewne tipsy jakie mi wysłali z allegro ;P
Bajeczna bajka :P Ja oczywiście jako młody wilk zaprezentuję kilka postaci z moich sfiksowanych lat i kolekcji książek jakie wygrzebałam :D
-
Ależ Wy szalejecie kobity :D A ja tylko 1 wymalowałam :huh: na więcej czasu brak :huh:
-
czy wszyscy tylko farbkami malują? ;>
wygra ta która nie uzyje farbek mowie Wam haha :skacze:
-
Ja nie tylko farbkami:D ale i tak nie wygram:lol:
-
nie mów hop.. ;)
ja dzis bede robic 4 prace i na niej chyba stopuje :)
-
ale dziewczyny szalejecie:D po 4 prace wow:D:D ojj będzie co oglądać:)
-
Bardzo Wam dziękuję za to, że konkurs cieszy się ogromnym zainteresowaniem, (mimo braku nagród rzeczowych),
zachęcam do wytężonej pracy i przysyłania swoich zdobień, jest jeszcze trochę czasu.
Powodzenia w tworzeniu:D
-
nie nagroda sie liczy :) satysfakcja bedzie zajecie jakiegos miejsca, wyroznienia i dyplomik od Elka do kolekcji :)
najwazniejsze to nie bac sie wziac udzialu i strzelic jakies animowane pazurki...
kto mi zrobic toma i jerry;ego :D
-
Ja za pazurki na ten konkursik chcę zabrać się w czwartek :) pomysłów kilka mam :)
-
a ja właśnie wysłałam moje 2 pracki:skacze: Już się nie mogę doczekać wystawienia wszystkich żeby obejrzeć dziełka:P:skacze:
-
no ja własnie wybieram fotki i wysyłam ;)
Kurde szkoda ze az do 9września trzeba bedzie czekac ;(:cwaniak2:
-
Dopiero od niedawna na forum, ale może i jak spróbuję. ;)
-
a ja się zbieram i zbieram i zebrać nie mogę:( oj chyba w końcu nie zrobię:(
-
też się tak zbieram i zbieram już nawet wymyśliłam co zrobie ale nie wiem jak mam te tipsy posklejać w jakąś sensowną całość...;/
-
Milenka ja na żel sklejałam, tylko jak wkładałam do lapmki to jeszcze musiałam chwilkę trzymać paluchami, co by się nie rozkleiło.
Już się nie mogę doczekać, kiedy prace zostaną wystawione :)