Ducek, fajowy wzorek! :D
Printable View
Ducek, fajowy wzorek! :D
Ducek krótkie masz pazurki, ale takie zadbane, no skórki elegancko i paluszki takie zgrabne, że lakier na nich i nawet proste zdobienie wygląda świetnie :love:
sztynka no właśnie nie mogę przeżyć miałam już długaśne - z pół centymetra wystawały, ale miałam już słabe od lakierów i zmywaczy, a jak są nie pomalowane są strasznie łamliwe i połamały się ;(
dziewczyny same wspaniałości :)
Elu boski tygrysek:ok:
Ela - tygrysek wymiata :skacze:
Docek - super kropy :ok:
Mało kiedy tu bywam, a szkoda, bo wiele tu ciekawych inspiracji :D
Wiem, że czarne paski są krzywe, starałam się, ale mam już stary lakier i tak wyszło :( Może komuś się spodoba pomysł i wykona go lepiej ;)
P.S.
Zapomniałam włączyć lampę w telefonie, a teraz już drugiego zdjęcia nie zrobię, bo już 2 dzień minął, poodpryskiwał lakier i zaraz go zmazuję :P
Ducek jakie fajne:):skacze: uwielbiam paski:D
a ja dzisiaj postaram się wstawić zdjęcia moich pazurków a dokładnie prawej ręki bo kiedys obiecałam, że wstawię;d
nie widzę, żeby były krzywe :) są bardzo ładne
ducek - świetny wzoreczek w wiosennych kolorkach :D
No no no Ducek świetnie to wygląda :D
Obiecanki;d Robione lewą ręka:P pokrzywdzone kwiatki:skacze:
Mada :slina: świetne! jakich farbek używasz?? :D
Wow! :wow: Ducek trochę się napracowałaś. Pomysł jak najbardziej fajowy :D
Ducek- może być;) Tak naprawdę wolałabym chyba paski pionowe ale wykonanie fajne:D
MagdaPP- jest super jak na wykonanie lewą ręką :ok:
A ja na razie nie mam natchnienia i złamał mi się kciuk;(,znaczy się paznokieć na kciuku:D Ale kurde zrobie sobie jeden sztuczny bo szkoda mi piłować reszty:]
xsunnyolciax- farbki z polycolor.bardzo je lubię;D 1 tubkę 20 ml kupuje za ok 6,50 wiec cena fajna i tak jak ich nie nadużywam to nawet na rok mogą wystarczyć;):skacze:
Ducek fajowe paseczki :D
Mada... co Ty chcesz dobre są ;) myślałam, że będą gorsze, bo tak wynikało z tego co wcześniej pisałaś :P
haha ;d spoko dzięki:) a dzisiaj bd robić różyczki więc tez wstawię:kwiatek:
Jak już się bawiłam to zrobiłam wszystkie pazurki :P
Załącznik 38648
Katerina to jest robione tą wodną metodą?
Dodaję swoje, które się rozmazały ;( i taka ciemniejsza plamka na środkowym palcu to mi kropeczka brokatu uciekła ;(
super panterka!!! :)
ducek.. super wyszły tobie te naturalki..jestem pod wrażeniem .. na prawdę przypadły mi do gustu.. chyba sie dobrze noszą?