mam nadzieję, że w "wolnym" tygodniu przed świętami uda mi się coś "wydziergać" :)
tylko jest jeden problem... ostatnie pazurki robiłam chyba z cztery miesiące temu :(
Printable View
mam nadzieję, że w "wolnym" tygodniu przed świętami uda mi się coś "wydziergać" :)
tylko jest jeden problem... ostatnie pazurki robiłam chyba z cztery miesiące temu :(
;) coś ciekawego dla wszystkich :D
ja nie obiecuję, że wezmę udział, ostatnio zarzuciłam troszkę paznokcie z powodu pracy ale może się uda :)
Dzięki za kolejny super konkurs :*
Ja też nie jestem zadowolona ze zdjęcia które wybrałam , miałam swoje ulubione w którym się zakochałam ,ale każdy doradzał mi tylko jedno , to postanowiłam je wrzucić :P
Ale na pewno wrzucę to zdjęcie do galerii po konkursie :cwaniak2: :D:D
jak zawsze jest problem z wyborem zdjęć hehe ja też tak mam
No , no kobitki ale sie cieszę , że takie zainteresowanie konkursem :D będzie co ogladać i podziwiać :ok: I OCENIAĆ ;)
Już się boję :o Bo mi to do PRAWIE nawet daleko :leze:
No ale co tam :D
Dziewczyny trochę wiary w siebie ;)
ja jednak wezmę udział... o ile procenty pozwolą... bo niby wiem gdzie się je sprawdza, ale i tak nie mogę znaleźć:D:P
szukajcie , a znajdziecie:P najpierw zakładka społeczeństwo (na samej górze, a potem system punktów)... "doszedłem do tego ja... ja sam:D"
acha mam 7%+20%:)
łatwiej wejść we własny profil (klikasz na swój avatar) i sprawdzić w zakładce system punktów :P
a właśnie tak to ja nie umiem... ale ja jestem na pierwszej stronce więc mam łatwo:)
także od poniedziałku się biorę za te pazurki
krolowa masz 27%:)
Ja niestety sobie odpuszczę ten konkurs:(, pierw muszę się podszkolić, dawno nie robiłam tipsów:/: w następnym konkursie wezmę udział :) ale co Wam mogę obiecać to trzymam kciuki za Was wszystkie:ok:
a ja dalej w miejscu...jeszcze nie zaczęłam robić...pomysłów mam masę tylko czasu niestety za mało...ale może w najbliższych dniach coś mi się uda zdziałać :)
wczoraj próbowałam na formie żelem i nic :( to co wyszło nie przypominało kształtem paznokcia :( muszę nad tym popracować... mówią że praktyka czyni mistrza :D mam nadzieję :)
mam 50 pomysłów:P nie wiem jak je połaczyc:D
Ja dzisiaj siedziałam nzd moimi pazurkami(bo modelek brak:placz:)i 4h mi zeszło.Jak zrobiłam zdjęcie to wylazły wszystki niedociągnięcia i ma mnie trafić;(Jeszcze jutro spróbuje je poprawić o ile ich przez noc nie polamie:D.Nawet nie umiem pisać na klawiaturze:haha:
Ja po niedzieli biorę się do pracy i coś wymodzę :D
mam pytanie do organizatorów - jezeli uczestnik nie potrafi sie zdecydować ktore zdjęcia ma wybrać ze swojej galeri to czy moze wyslac więcej jak 3 zdjęcia ?
okey , w porządku ;)
Ja mam pytanko może niestosowne ale wolę się upewnić:
Otóż wczoraj próbowałam wyslać moje prace pod adres mailowy konkurs @ wzorki.info.
i nie chciało mi wysłać wiadomości ale jak wysłałam pod ten wzorki@wzorki.info;.To poszło.Czy ma to jakieś znaczenie i doszło tam gdzie trzeba?
a czy przed i po @ dałaś spacje? Jeśli tak to dlatego nie poszło ;) ie powinno być tam spacji.
Tak za pierwszym razem dałam spację bo zrobiłam tylko kopiuj z regulaminu i tak mi skopiowało.Ale drugi raz już bez spacji i wysłałam.Zastanawiałam się czy dobrze wysłałam?
Dziękuje za odpowiedz:)