oddałam głosik :)
Printable View
oddałam głosik :)
Czy usunęli jakąś pracę ? :huh:
też mi się zdaje, że coś usuneli... ale moja jest... uff
Glosik oddany :skacze:
tak usunęli bo jedna praca była podwójnie wrzucona ;)
Ciekawe ile bylo wszystkich prac... Na szczescie moja sie dostała YUPI!!! :lol: co mnie baaardzo cieszy. Niektore prace troche niewyraźne, szkoda... Inne- fajne pomysly na pazurki, ale zdjęcia troche takie zwykłe... Ale kilka jest takich że jest na czym oko zawiesic.. :) No no dziewczynki, SUPER!
na facebooku sa chyba wszystkie ;)
No tak :) prawie 100 zdjęc... To juz ze zmeczenia :)
ja tez, pozostaje czekac..
ja tez wybrałam juz moja faworytke;)
ja też głosik oddałam:love:
jak ucichło:P z niecierpliwoscią czekamy na wyniki:) a mam pytanko, wyroznione bedzie jedno miejsce czy wiecej?
a ktoś wie do kiedy w ogóle jest głosowanie?? :)
nic nigdzie na ten temat nie jest napisane... ale coś około 26 miały być rozsyłane maile do zwycięzców co brali udział w głosowaniu :)
w regulaminie jest napisane
28 lutego na stronie impressio beda ogłoszone wyniki natomiast rostrzygniecie bedzie 25 lutego i do 25 trwa konkurs czyli i głosowanie :P
ja też już oddałam głosik
fajne prace dziewczyny
Ja już się nie mogę doczekać wyników :D
ja tez :) jeszcze 1,5 tyg:P
Malyyyyna a które twoje ? ^_^
a nie powiem a Twoje?^_^:P i co jedno miejsce bedzie czy 3 ?
Chyba jedno :huh:
Oby nie jedno :( Kilka świetnych prac jest
W regulaminie jest napisane "Wygra praca która otrzyma najwięcej głosów" :placz: niestety
a patrzcie
5.2. Wygrywa praca, która otrzyma największa liczbę głosów.
5.3. Organizator ma prawo do nie przyznania nagród za dowolne miejsce w konkursie.
2 rzeczy tu nie rozumiem:P 1 dowolne miejsce wiec jak to? skoro ma wygrac tylko jedna a 2 to jak to jest z tym ze organizator ma prawo nie przyznac nagrody skoro to nagroda dla wygranej pracy?? :)