jak tylko będe przelotnie w Sulechowie na pewno zajadę na kawkę
Printable View
jak tylko będe przelotnie w Sulechowie na pewno zajadę na kawkę
Marta serdeczne gratulacje!!!!!!!
dziewczyny jedziemy na parapetówke?:):):)
Bardzo ładnie i z klasą :)
życzę powodzenia :)
Zapraszam serdecznie kochana :*
A to ja w akcji hi hi hi
Załącznik 10024
i jeszcze jedno ;)
Załącznik 10025
kochana az Ci zazdroszcze!! piekny masz salonik!! powodzenia !! :*:*:*
kochana czy ja widzę na 2 zdjęciu szampana??:):):)
super:):) gratulacje, wczoraj pokazywałam mojemu kochanemu fotki i też powiedział że zaj**, z gustem urządzony:)
Dziękuje , ja jestem dzisiaj zmęczona i na maksa szczęśliwa,... a do tego gazeta chce artykól o mojim salonie i zdjęcia do końca listopada-"Akademia Paznokci" :skacze::jupi::jupi::jupi::szabelka::hura::hura::h ura: Jeszcze mam tylko jedno małe marzenie, ale to przyjdzie pora i czas na nie ... Ty wiesz o czy marzę Asiu :]
tak i trzymam kciuki i za to:):):)
świetnie że będziesz w ap!!
Kochane chciałabym Wam przedstawić jak to wgląda krok po kroku otwarcie salonu :)
Na wstępie chce zaznaczyć że nie dostałam dotacji, gdyż przed otwarciem salonu miałam już działalność dwa lata :(
Najważniejsza jest lokalizacja... ważne jest czy w centrum miasta ( jak u mnie :P ) czy jest parking przy salonie, i widoczna reklama.
Jak się ma wielu przyjaciół i klientów jest o wiele łatwiej , pod warunkiem ze robi się dobrze-bo jak wiadomo reklama droga pantoflowa jest najszybsza.
Ważną rzeczą jest wystrój salonu, do którego pasuje nazwa salonu oraz w którym będziemy się dobrze czuły jak i nasi klienci.
Co do sanepidu, to należy przestrzegać wszystkich zasad podanych już tu na forum i wszystko jest w porządku. ważna jest wysokość sufitu, ilość umywalek, wysokość kafelek przy umywalkach, jednorazowe kubeczki jak podajemy napoje ( oraz badanie kału i moczy-jeżeli chemy podawac napoje ). pomieszczenie socjalne-jak mamy pracownika , apteczka, gasnica i po 6 miesiacach od otwarcia nalezy zrobić szkolenie z przepisów BHP dla siebie i pracownika.
A oto mój salonik ... ;) jak macie pytania piszcie chetnie odpowiem :]
Załącznik 10027
Załącznik 10028
Załącznik 10029
Załącznik 10030
Załącznik 10031
No bajka :) Ehhh zazdroszcze...ja nie mam szans na takie bajery ;(
no no no :brawa: pięknie...
Gratuluję !! :*
woooooow nio slicznie Martusia!!!!!!!!!!!!!!
przejrzyscie i bardzo duzo miejsca!!!!!!!!
a gdzie te twoje fieranki co kupilas?
Gratulacje:) Jak juz mówiłam świetny jest:) i atmosfera pewnie też świetna w Twoim saloniku:)
Bardzo ladny salon,powodzonka i sukcesow:):*
bardzo ci dziękuję:) czy przed otwarciem trzeba zaprosić kogoś z sanepidu? jak to wygląda?
gratuluje Chanti i życze Tobie dużo sukcesów i przede wszystkim klientek :kwiatek:
Piękny, elegancki bardzo mi się podoba tylko pozazdrościć :good:
świetny, na pewno do takiego saloniku miło przychodzić.
chanti dzięki wielkie za opis, deklaracje pomocy dziewczynom i gratuluje z całego serca, że ci się udało,
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...html#post30318
wiem jakie masz dobre serducho i że byś chciała ale nie można :P
Ok Kamisku, nie wiedziałam ;)
no jak juz pisalam Salonik sie prezentuje superancko i profesjonalnie :)
Szefowa w tym wdzianku jak na zdjeciu tez niczego sobie :p pewnie nie jeden przystojny pan sie tam zjawi by podziwiac...oczywiscie prace naszej Marty :)
jeszcze`raz Powodzonka :good::kwiatek: