no oddycham i staram sie nie myslec.. w sumie nie mog uwierzyc ze to wszystko za mna... matko jak ten czas leci...
Podsumowując... Matura to straszny stres...
Printable View
no oddycham i staram sie nie myslec.. w sumie nie mog uwierzyc ze to wszystko za mna... matko jak ten czas leci...
Podsumowując... Matura to straszny stres...
jak Ci poszło??
Ja za rok od nowa zdaje, za słabo mi poszło. Wiec wynikami się chwalic nie bede.
dziewczyny gratuluję
A moje dziecko zapomnialo o maturze z angielskiego...., hyyyyy
Jak zapomnial ? Nie poszedl wogole na mature ? :huh:
jak to?? Nie poszedł??
W rezultacie poszedł, wychowawczyni przytomna zadzwoniła dlaczego nie nie ma na ustnym rozszerzonym z angielskiego:skacze:, w zyciu tak szybko koszuli nie prasowałam, hyyyyyy, wzial taksowke i w 20 minut byl w szkole, komisja czekała, a on.. kurde, wylosowal zestaw, zupelnie nieprzygotowany był patrzy na pierwsze zadanie podszedł do komisji, opowiedział co opowiedział, a komisja mu mowi: to teraz pan odwróci kartkę:), heheh, a tam zadanie drugie, ktore on.. przeoczył:) kocham moje dziecko, ale jest idiotą:)
natka, no zdał, zdał, ale co to kurde za zdanie:skacze:
Kawaleria i fantazja ułańska:skacze:
Ty Kura jestes niemozliwa z takim postami :D
Najwazniejsze, ze nauczycielka byla na tyle uprzejma, ze zadzwonila. Mogla olac sprawe i niech zdaje w przyszlym ;) I dobrze, ze zdal :ok:
Natalia gratulacje :ok: i gratuluje wszystkim już byłym maturzystom hehe na szczęście wszystko już za wami ;)
A za tych co im sie nie udało trzymam kciuki :przytul:
ja to się zastanawiam jak do południa wysiedzę :/ a wcześniej na 100% nie będzie :/
w kazdym przypadku opcja moze byc jedna, jest uniwersalna:D trzeba swietowac, albo sie pocieszyc:D hahai
p.s. ja nie wiem co Ty do mnie napisalas... :(
---------- Dodano o godzinie 09:16 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 09:21 ----------
no to laseczki trzymam kciuki a Was wszystkie, chwalcie sie wynikami:D
nie mozesz odczytac co jest ukryte czy jak ? :(
Ja od razu mowie ze niczym sie chwalic nie bede hahahah :D ja mature mam juz za soba a czy zdalam czy nie i na ile procent to juz nie wazne :leze:
uffff.... polski i matematyka zdany :) za rok tylko rosyjski i bede miała tą głupią maturę za sobą :)
widze to tylko nie wiem co to znaczy :leze: ooo widze ze awans!!gratki:D
---------- Dodano o godzinie 09:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:56 ----------
to juz sa wyniki??:wow:
no MILCZ nie wiesz co to znaczy ? ;P zebys byla cicho i nie przypominala ze sa wyniki ^_^
oo rany juz masz wyniki ? moja szkola jest durna i ja mam po godzinie 14 :/:
katarynka czemu za rok ? a w sierpniu nie mozna?
hah dzieki :]
no już są :) pół godziny temu matka do mnie dzwoniła i oznajmiła taką miłą info:)
no nie jestem taka bystra:P haha
ja myśle ze juz sa u Ciebie tylko specjalnie mowia ze od 14, zadzwon zapytaj, albo najlepiej to przejedz sie do szkoly
natalia w sierpniu poprawka a ja nie podchodziłam do rosyjskiego bo czasu brakło na korepetycje :) a na studia i tak jak coś to za rok jak mały pójdzie do przedszkola ;) więc się nie pal można czekać ;)
---------- Dodano o godzinie 10:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:03 ----------
u mnie w szkole powiedzieli że jutro;) ale moja mama jest sekretarką to wiem jako pierwsza ;)
oooo no to nie ma sie teraz co dziwic ;P
mi tam sie nie spieszy.. o 14:30 ide ^_^
Chcialam sie pochwalic, ze moj siostrzeniec zdal mature.
Nie wiem dokladnie na ile % ale tego dowiem sie w sobote badz niedziele, jak bedzie dzwonic do mamy :)
A Wy jak tam ? :)
niech Wam bedzie.. powiem :huh:
Zdałam..
choć...
troche mi to plany pokomplikowało :skacze: