bardzo bym chciała wziąć udział, ale nie wiem czy zdążę, bo czasu na wszystko brak, a na paznokcie to juz w ogóle ;( ;( ;(
Printable View
bardzo bym chciała wziąć udział, ale nie wiem czy zdążę, bo czasu na wszystko brak, a na paznokcie to juz w ogóle ;( ;( ;(
jak już zrobiłam moje krzywulce to wysłałam :P a co tam :P chociaż muszę przyznać, że nie wyszło jak chciałam :huh:
a ja zrobiłam teraz pozostało wysłanie zdjec i finish.......:) i tylko czekac
ja pracuje nad pazurami 3 dzień;p może wreszcie dzis skoncze;p juz mi sie od akrylu w glowie kreci;p;p
a ja wkoncu wczoraj po nocy wyklepalam i dzis musze zrzucic tylko zdjecia i wysylam :)
sposob na oliwke rewelacja ani sladu po konkursie :)
I czekać do 24 kwietnia ;( :D
No najgorsze jest oczekiwanie. Przyznam, że na prace innych stylistek, gdy nie brałam udziału czekało się znacznie krócej, jakoś tak zleciało zawsze.A teraz , gdy wysłałam swoją to na już siedzę jak na szpilkach, bo wstydzę się he he wszyscy zobaczą :haha:
Nie wstydzić się !! Trzeba być dumnym że się zrobiło !!
juz sie nie moge docekac waszych prac dziewczynki :skacze:bedzie co ogladac:ok:
ja tez nieśmiało wysłąląm swoją pierwsza prace :wstydek:
tylko nie mam odpowiedzi czy się nadaje czy nie:tuptup:
zołzello ja odpowiedź dostałam po kilku dniach, że praca zgodna z regulaminem. Najpierw tylko automatyczne potwierdzenie, ze praca dotarła.
sztynka no mam nadzieje ale juto termin mija.... ja musiałam ściągnąć pazurki bo życ z takimi nie umiem ;) więc juz na żadne poprawki nie ma szans
Ja tam się nie wstydzę, że zrobiłam i wysłałam, chociaż powinnam :D jestem z siebie dumna, że zebrało mnie na odwagę :D
i tak trzymac dziewczyny :) nie ma co sie oceniac od razu negatywnie !
no i moja poszła....tez sie zastanawiam czy zostanie zaakceptowana....
Ależ jestem ciekawa Waszych prac :)
dziękuję :) moja praca się dostała :) bardzo bardzo się ciesze że to pierwszy raz i spełniłam warunki regulaminu :) na efekty końcowe poczekamy :) chociaż oglądając prace z poprzednich konkursów to duuuuużo mi brakuje :) ale sam fakt że sie udalo mnie bardzo cieszy :D
a ja dopiero teraz wysyłam;p już myślałam, że nie zdążę do północy;p;p;p
i teraz najgorsze czekanie.... całe 7dni:placz::placz::placz:
jejku teraz to czekanie jest najgorsze. ale spokojnie i cierpliwie bedziemy czekac. :skacze:
juz tylko 6 dni :P jakos zleci :) ale ciekawosc mnie zżera :D
a mi tak smutno że nie miałam czasu ;(
ja czekam na jakieś potwierdznie, czymoja praca została przyjeta;p
a ja się nie wyrobiłam :( przez te testy jutrzejsze, hyy. Także czekam ze zniecierpliwieniem na kolejny konkurs :cwaniak2:
(może by tak na stópkach z okazji wiosny? takiego jeszcze nie było.. :P)
oj a ja zostalam odrzucona, mialam za malo punktow reputacji i aktywnosci :( no nic mowi sie trudno ;(
mi przyjeli prace ufff, właśnie przeczytałam maila