mnie pasuje... nawet dluzej :) a co :)
Printable View
mnie pasuje... nawet dluzej :) a co :)
Mi te godzinki też pasują :) A wyrobimy się ze wszystkim? :huh:
witam
super pomysł z tymi warsztatami!,ja jestem z okolic gorzowa wlkp i jestem bardzo zainteresowana ażeby tam sie pojawić tylko pytanie bo chce ze mną przyjechać koleżanka która nie bywa na tym forum ,no i widzę że zostało jedno miejsce?a my dwie ... co ty na to evelyn?a i jeszcze jedno my byśmy były tylko w sobotę 27,08,11
Super !! :)
Evelyn ja będę dopiero ok 11-12 nie mam innego dojazdu:)
trudno Lena... to najwyżej ja zacznę, żeby nie ominęło Cię nic co pokażą pozostałe dziewczyny:ok: a ja najwyżej indywidualnie Ci jakoś wynagrodzę stratę:)
---------- Dodano o godzinie 09:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:30 ----------
jak już pisałam na priv nie mam tyle stołów- tylko równo na 10 osób... jakby ktoś miał to proszę się ujawnić:D
dopiszcie mnie dopiszcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeeeeest Zyza nakręciła babcię :D :D !! !! !!
(Kasę wpłaciłam)
Zyza dopisana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rzutem na taśmę:D
to mamy komplet ? :D
tak nanami jest komplecik:D
Super Zyza, że ci się udało... :ok: Jakich środków przymusu użyłaś?? ;)
kasa poszla!! ech zycie jest pikne :) dziekuje za wykrzykniki :) dzieki temu czuje sie jak Pepin borel albo Liliya a za przeproszeniem
Celina: posie posie posie!!!
Właśnie zobaczyłam to co między innymi pokaże nam Aga!!!!!! :) Prace genialne :)
Zyza skoro ty umiesz "za przeproszeniem", to ja umiem jeszcze mniej :/:
Zyzyja dostałaś wiadomość o podwózce??
Edytakon i Aga-x dostałam wasze wpłaty. Dziękuję:)
hehe Zyza jesteś niemożliwa :D
ja też g... potrafię i jadę :P
nanami ja sie tak staral m.in bo ty bedziesz :P a jeszcze nie mialysmy okazji sie poznac... poza tym zawracalam tylek Agnieszce x i mi sie wyrwac nie udalo to bede miala okazje podpatrzec jak ona to robi :love: :love: a poza tym jestem dobra w bajkopisaniu bede relacjonowac potem warsztaty :) no i musi byc warsztatowe ciacho! :)
Zyza no nie wlewaj mi bo aż mi się pysk uśmiechnął i zaczerwienił jak to przeczytałam :*
mmm ciacho ciacho mówisz :P ?
a później będziemy pisać, że kalorie z warsztatów przywiozłyśmy :P hehehe
dziewczyny jest jeszcze sprawa posiłków... planowałam z takiego pobliskiego baru, ale byłby obiadek na 13:30 może być??bo mają do 14 czynne w soboty... no i jakoś na początku tygodnia napiszę wam co możecie sobie wybrać bo w tym tygodniu to już chyba nie ogarnę... mam masę klientek... spotkania z fryzjerkami( do podnajęcia) i pracującego na nadgodzinach męża:D:minka:
ale na pewno są naleśniczki na słodko z serem lub dżemem
pierogi ruskie, kopytka
hot dogi, potrawka z kurczaka i nie pamiętam co jeszcze
może być Ewelina jak dla mnie, a jak ogarniesz ze spokojem
to przecież wszystkie sobie wybierzemy :)
bez pośpiechu :)
i powodzenia z fryzjerkami :ok:
Ewelina, a konkretnie jak się nazywa ta "jadłodajnia"? Popytam ludzi w pracy co polecają ;)
oj tam oj tam : ewelinke znam i Edytke tez :)
poznam pare fajncyh nowych babek ale to ciebie mam w znajomych na nk i fejsie (chyba) a wstyd sie przyznac ze do tej pory na warsztatach sie nie spotkalysmy :)
kalorie w dobrym towarzystwie sie ulatniaja ja ci to mowie ::::)
evelyn ja nie jestem wymagajaca :) zjem wszystko :)
ktoś tu mówi o ciastku?? super ja tez planuje zrobić jabłecznik lub sernik? który wolicie? Zyza jedziesz ze mna:) przyjade po ciebie o 9. tylko musisz mi adres podać :)
oj że ja dopiero czytam tego posta bardzo chętnie bym was spotkała moje drogie, szkoda tylko,z e tak późno tu zajżałaam. buuu.. i do tego impreza w dniu moich urodzin, wypijcie za moje zdrówko łuk herbatki, haha