moje pazurki wysłane :)
Printable View
moje pazurki wysłane :)
ale konkursik:)... ja dopiero podlaczona do swiata zywych i nawet nie wiedzialam ze taki konkursik mamy... cos wymysle :D
Dla mnie zasady są przejrzyste i nie jest to problemem. Mam już super pomysł i nie długo działam. I chyba też zaryzykuję z jakimś nowym kształtem, a nie tylko szpice i kwadraty:P
Kurczę, zapomniałam o konkursie :D za tydzień w sobotę daję czadu :D
a ja dalej tworzę:D szkielet mam ale nie mam czasu go ozdobić :D
ryzykuj, tez porywam sie na nowe kształty, wychodzą masakrycznie i później żałuję ze nie zrobilam tradycyjnie kwadtatów, ale po chwili przemyślenia jestem z siebie dumna ze cos tam probuje, ze idzie coraz lepiej a nie ze stoje w miejscu i kwadraty i kwadraty .. chociaz kwadraty tez trzeba jeszcze ładnie dopiescic ;)
Wszystkie kształty są piekne wszystko zależy od dopracowania ich i od wzoru :)
no jak najbardziej :) dlatego mowie ze w moim przypadku nawet kwadrat musze dopieszczac by byl idealny :)
super temacik :)
Uffff... 7 godzin ciężkiej pracy z przerwami na siku, amciu, piciu .. czuje się jak górnik po szychcie;)
Mam cichą nadzieję, że nie na darmo:))
ja poległam... szkielet był, ale czasu na zdobienie mi zabrakło :( za dużo na głowie a w środę lecę na urlop :D
do boju dziewczyny!!! :ok::ok::ok::ok:
Choco 7 godzin? Obawiam się, że moje pazurki nie będą się nadawały na ten konkurs :D
Choco jaki czas :wow::wow:
Zakłądam że muszą być piękne!!
no to pozamiatane, nie ma co sie brac nawet bo jak choco tyle robila swoje to po nas;(przynajmniej po mnie
No nie, to ja też się zastanawiam, po co wysłałam swoją pracę xD Choco pozamiatała :P Teraz jak moją zobaczycie to taki wstyd będzie ;( xD
kochana żaden wstyd!! i nie mów tak bo po :aty::aty::aty: Najważniejsze że robisz paznokcie, ćwiczysz i się uczysz, i nie opowiadaj mi tu głupot :zly::zly:
Ja Wam z red zaraz pozamiatamy kurde po dupie wystrzelamy i będzie: D robić prace raz raz!!! :aty::aty:
no ja właśnie skończyłam zaczęłam robić po 12 i dopiero co skończyłam jeszcze fotki i wysyłam :)
No i poleciały czekam tylko na wiadomość :)
ja zrobię chyba na ostatnią chwilę :skacze:
Ja juz mam zrobione ale sie musze jeszcze dorwac do jakiegos normalnego komputera zeby wybrac, ktore sa najlepsze, zrobilam chyba z milion. :):):)
Też muszę się w końcu za nie zabrać, ale pomysłu jeszcze nie mam :)
a ja pomysl mam tylko czasu brak ale moze wydebię cos kolo niedzieli?