Aaaa już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć te wszystkie prace:):):)
Printable View
Aaaa już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć te wszystkie prace:):):)
hehe a ja sobie pomyślałam, że skoro na poprzedni konkurs nie zdążyłam, a tyle ozdób nakupiłam to trzeba je wykorzystać i tadaaam - kieliszek zrobiony :D Jeszcze tylko fotki zrobić i wysłać :D
.... Wysłane ;)
to sami poprawiac, wysylac od nowa z nazwa?? ej a potwierdzenia nie dostalam, tylko to automatyczne...czekac czy nie??
Ja dostalam dwa.
Pierwsze, ze doszlo zdjecie i drugie, ze zostalo przyjete, takze czekaj :)
Ja nie podpisywalam zdjecia, wyslalam z numerem z karty, chyba... :P
ja dzis musze dokonczyc je i wyslac ;):) bo nie mialam czasu jakos...
Ja też dostałam tylko to automatyczne potwierdzenie drugiego już nie :( może się nie załapałam..
Taisia90 ja to drugie potwierdzenie dostałam na następny dzień, więc pewnie jeszcze dostaniesz;).
Tak myslalam i myslalam niewiedzialam czy zdaze bo mam caly czas kongo w pracy ....no ale taki konkursik i miala bym cos nie wykombinowac:) Wlasnie skonczylam i niedlugo wysylam..
A jak dziś dostane jakieś kieliszki w sklepie i znajdę chwilę to może też coś zrobię :)
Spokojnie, dostaniecie potwierdzenia, jak ktoś przeczyta Wasze mejle ;)
Wysyłajcie :)
a ja wlasnie wysylam zdjecie ;)
---------- Dodano o godzinie 14:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:55 ----------
jestem nie zadowolona bo mi farbki nie przyszly :( i musiaalm pomalowac tym czym mialam ;(
Ja też już posłalam. Ciekawa jestem waszych prac :D
Wlasnie wyslalam swoje:)
Już nie mogę się doczekać :) Dużo pewnie będzie ciekawy prac :D
a ja własnie dostalam potwierdzenie, ze moja praca wezmie udział :skacze::skacze:
a ja aparatu nie mam;/ tylko kom;/ moze byc?
o ile Twój telefon robi ostre i wyraźne zdjęcia :)
I ma minimalna rozdzielczosc 1600 x 1200 pix ? :)
Jak ma to czemu nie...
yyy zaraz zobacze :P bo mam htc wildfire i sonny ericsson'a najwyzej przeloze karte :P
rozdzielczosc 1952 x 2592 :D
Poszło moje ufff :D
ale będą cudeńka ajj !!!
ja tez wyslalam :)
i moje poszly i potwierdzenie mam, ale bidne zrobilma, oj bidne;(
jakiie potwierdzenie?
no ze praca spelnie wymagania itp... prace wyslalam w piatek a potwierdzenie przyszlo wczoraj wieczorem, tkaze drpi czekaj cierpliwie:D
ok :) ale pewnie i tak sie nie dostane bo nie wyszlo tak jak chcialam :(