Ale fajne bombki :D gdyby tak wszystkie ubrać na jedną choinkę :love:
Ja się zastanawiam między dwoma... Dobrze, że mam jeszcze czas na oddanie głosu :P
Printable View
Ale fajne bombki :D gdyby tak wszystkie ubrać na jedną choinkę :love:
Ja się zastanawiam między dwoma... Dobrze, że mam jeszcze czas na oddanie głosu :P
Ohoho ja już teraz widze która praca wygra, jest boska.Moim zdaniem oczywiście :) Oddałam już swój maleńki głosik
Ah, ale sie na ogladalam :)
Niektore sa swietnie wykonane, brawo dziewczyny...
Musze sie zastanowic bo mam kilka typow :)
ufff...czekanie dobiegło do połowy:Dteraz następne czekanie- na wyniki :D BRAWO dziewczyny:ok:
Ja tez myślę, że wygra jedna i to na którą wybrałam hihihi :D
swój "patriotyczny obowiązek" :D wykonałam i zagłosowałam, piękne, staranne prace :)
Otwierając stronkę z bombkami konkursowymi wpadła mi oko jedna praca....wiem ,że ta osoba wygra na pewno:yess::yess::kwiatek:
stworzyłyście dziewczyny piękne prace! wszystkie mają coś w sobie :) mój głos już oddany, życzę Wam powodzenia:kwiatek::):)
Dziewczynki cudne prace :wow: Ale myślałam, że będzie więcej :P Zagłosowane i trzymam kciuki, żeby moja faworytka wygrała :ok:
No dziewczynki prace na najwyzszym poziomie ciezko bylo wybrac ta jedna :D ale głosik poszedl :D dziekuje ze dajecie nacieszyc oko takimi pieknymi pracami :*
Głosik oddany. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że wykonane prace są bardzo oryginalne :) nie raz pomysyły się powtarzają, brawo :brawa:
dziewczyny świetne prace - gratuluje :) przyznam szczerze ze w oko wpadły mi 2. ale swoj głos oddałam na ta gdzie widać duży wkład pracy ,ktory zaowocował oczywiscie niesamowitym efektem :)
Kurcze, mam problem między dwoma :D ale po dłuższym zastanowieniu wiem :P
Wybrałam jedna szczególnie mnie urzekła - wiem czyja :D
Super pomysły na bombki. Każda oryginalna. Fajowo :)
albo jestem ślepa albo nie ma podane do kiedy będzie ankieta :/
ojesssoo ja dopiero wlazłam w ten temat i w prace konkursowe ale cudne bombki stworzyłyście :love:
katarynko napewno bylo napisane do kiedy ankieta, dzis jest juz zamknieta...(pod liczba prac i iloscia glosow..)
Gratuluję Kobietki:)
Mój typ się sprawdził :D
Gratulację :D
Ja jak zwykle bez miejsca :( Trudno :(
dziekuje,dziekuje,dziekuje:skacze::Dciesze sie niesamowicie :skacze:
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy na mnie glosowali;) Zwycięstwo tym bardziej smakuje, bo dzięki Wam:*
chco Twoja praca powalila nie tylko nasze prace ale i nas, tzn mnie napewno;)gratulacje;)
mamuska jak ja ci gratuluje :) mój typ :)
całe podium zasługuje na :kwiatek: