mi się pojawił prezencik jak dane pouzupełniałam. Dzi¶ odbiorę:)
Printable View
mi się pojawił prezencik jak dane pouzupełniałam. Dzi¶ odbiorę:)
a ja juz odebralam paczuszki z rossmanna:) nawet 3:D
ja nie moge pobrac kuponu ;(
wszystko jest ok do momentu kliknicia w pobierz kupon
albo przeładowuje mi sie tylko strona i jest to samo albo wyskakuje mi nie udalo sie pobrac kuponu ;(;(
dlaczego ???
A moja cioteczka dzisiaj była miała więcej niż jeden kupon i babka w sklepie nie chciała jej wydać.Powiedziała ze jeden kupon może odebrać jedna osoba.
A mam pytanko w sierpniu znowu trzeba będzie zakładać nowe konto czy jak będ± nowe paczuchy to na tym co jestem zalogowana odrazu wyskoczy??
Kurcze, ale opcja nigdy nie wierzyłam w takie cos i jak byłam zalogowana to zeilonego prezentu nie było a dzis pare razy sie wylogowywałam i zalogowałam jeszcze raz a tu Prezent Rossnet: Xenea, Libresse, Dove, Yung, Nivea no i wszytko wybierałam zgodnie z tym co podali i zapisał±m sobie nr. hehe ale się ciesze :skacze:
A wiecie moze po jakim czasie jest ten prezent w tej drogerii? :)
ooo no to miło :D to moze dzis się przejde :D
A ja wła¶nie na maila dostałam tak± informacje aby wypełnić tak± 'ankietę' i za to dostałam 40% rabatu na kosmetyk ochronny do opalania. :D
też już mam ten kuponik:) to na wszystkie produkty do opalania, firmowe rossmanna. stosowały¶cie może? ja z rossmanna używałam różanej serii (woda, kram itp) i była bardzo dobra. praktycznie raz na tydzień daj± jaki¶ kupon :)
wiecie dziewczyny jak u mnie w sklepie mnie załatwili:(
poszłam do rossmana z kuponem swoim i mamy zrobił±m małe zakupy podeszłam do kasy i go¶ciówa powiedziała mi "przy jednej tranzakcji można odebra tylko jeden prezent"
i mam tylko jeden:(
ale siara:(
beznadziejnie bo teoretycznie nie musisz w ogóle dokonywać transakcji aby dostać prezent. chyba kasjerka miała zły dzień...
Ja też mam prezencik - udało mi się po kilku próbach logowania :P :skacze::skacze:
We wtorek jadę do dentysty i przy okazji mykam po prezencik :):skacze:;)
Już nie mogę się doczekać - ale fajnie :D
trzeba bylo poprosic pani nazwiskoi powiedziec ze wyslesz emaila do formy to by ci od razu dala,moja cora pojechala i odebrala 4 ,nic nie kupowala
ja odebrałam :) jejku, niby nic takiego, ale super hehe ze za darmo i w ogóle.. zawsze cos.. zawsze się przyda :)
Ja już mam 2 bo mi dzi¶ mój chłopak przywiózł, bo powiedział że podpasek nie potrzebuje :skacze:
hahahahha dziwne :skacze:
Moja mama zapomniała sobie kupić i akurat j± poratowałam na szybko typi dwoma :D booczywiscie nie pomyslała by do mnie zadzwonic zebym jej kupiła...
:skacze::skacze::skacze:Dziewczyny chciałam się Wam pochwalić, że wygrałam na portalu rossnet PRENUMERATĘ "TWÓJ STYL" i się cieszę:skacze::skacze::skacze::minka::minka::minka ::szabelka::szabelka::szabelka::p:p:p
a jak Ty to zrobilas kochana??:) cieszymy sie razem z Toba:D
:brawa::brawa::brawa::brawa:gratulacje :brawa::brawa::brawa::brawa::brawa:też się ciesze z tob±:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
fajnie masz,przydala by sie prasa fachowa:):)
:good:Super gratulacje.Bardzo się ciesze,że wygrała¶.
Ja też tam czasem konkursuję, ale do tej pory bez skutku... Cieszym się, że Tobie się udało.