a na czym konkretnie cie stopuje?
Printable View
a na czym konkretnie cie stopuje?
wiem że dużo osób tutaj wchodzi ze względu na tutek Ani otkińkiej ze zdobieniem na chusteczce... ja mam takie ale to tylko pokazuje jakie mam pędzle, cała intrukcja jst tutaj:
http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...html#post44666
najbardziej mi sie podoba pędzel z elfami a jest ich mnóstwo...
Woszczurku ten tutek już jest w tym temacie :)
I popsułam drukarkę ;( zjadło znowu kartkę wiec silą wyrwałam z tylu i wyleciała sprężynka i nie działa ;( ale mąż zły :(
wczoraj właśnie opowiadałam mojemu o tym zjadaniu. on drukuje w pracy i atramentowa im się popsuła i drukuje na laserowej, niestety na czarno-biało:( ale i tak jest spoko. a już myślałam że będziesz kombinować z tą panterką:)
jak naprawicie drukarkę to spróbuj tą chusteczkę na klej, my wypróbowaliśmy i działa super
jak będziesz mieć chwilę to w stopach wkleiłam decoupage na lakier wklejone i zdjęcie jak to wygląda na laserowej. wydaje mi się że widać takie mikro pikselki, a na atramentówce by tego nie było. nie wiem mam nadzieję że u ukochanego w pracy naprawią drukarkę :):)
Hej dziewczyny! A ja mam takie pytanie, jak wtapiacie tą serwetkę to ją widać? Bo zastanawiam sie czy jakbym chciala zrobić samą końcówkę fench'a tym to czy musze wyrównać ja do lini uśmiechu?
jeżeli 1 warstwa chusteczki to nie widać, ale lepiej popróbować. i lepiej drukuj na atramentówce, ładniej wzór wychodzi, ja mam teraz dostęp tylko do laserowej i gorzej jest:( zerknij na album chanti, tam jest super praca wykonana tą metodą
nie moge już edytować posta a musze sie wyżalić ;( okazuje się że u mojego kochanego w pracy zlikwidowano atramentówkę a na tej laserówce jest lipa i co ja teraz zrobię ;( ;( ;(
wydrukuj na kartce i odbij na serwetce na ksero:D
moj maz to wymyslil bo stwierdzil ze ma za madre drukarki i w zyciu nie wciagna kartki z przyklejona chusteczka bo mierza grubosc przed wciagnieciem, i stwierdzil ze podrukuje mi wzory na kartkach i na ksero w firmie poodbija wzory;) musze tylko kupic serwetki takie duze i je wczesniej wyprasowac:skacze:
juz nawet kilka wzorow sobie zaprojektowalam i czkaja na wydruk:D
świetna myśl. jakbym nie miała dostępu do xero to u mnie w mieście jest samoobsługowa sieciówka, więc nie zauważą że chustki wkładam zamiast kartek..:) jedyne co to chyba ta laserówka jest czarno biała ale niech tam
od razu mi humor poprawiłaś:):):)
tylko nie zapomnij jej dokladnie przykleic do kartki zeby ksero nie zablokowac:D
a to moje dziela gorowe do wydruku:D
super dziewczynki!! muszę cosik z Waszych podrukować. Ja przykleiłam boczki zwykłym klejem szkolnym i jest :good:
Tu pierwsza próba
super efekt:D
efekt super ale moja drukarka się buntuje ;/
Dodam jeszcze kilka:
boskie wzoreczki a powiedzcie mi jaka jest najlepsza drukarka do takiego wydrukowania?
każda drukarka jest dobra. to nie ma znaczenia
Dziewczyny drukowały zarówno na atramentówce jak i laserówce, ja jeszcze nic nie drukowałam, ale mam tylko atramentówkę, więc jak będę drukować to właśnie na takiej.
ja na atramentówce i jest :good:
odradzam laserówke, a przynajmniej na zwykłej chusteczce, potem będę próbować z serwetkami
kurde chyba musze przycisnąć tate albo brata by ogarneli mi tą drukarke a nie leży nieprzydatna w ogóle i nie wiadomo co z nią... ale z drugiej strony jak mi wciągnie później to mnie zabiją :/:
w kazdym bądź razie mam ochote popróbowac :( :P
tak super Wam to wychodzi że patrzec nie mogę !