ciekawe kto wygra w takim razie bo tu wszyscy piszą ze nie maja szans ;) hehe :)
Printable View
ciekawe kto wygra w takim razie bo tu wszyscy piszą ze nie maja szans ;) hehe :)
hehe no ja tak piszę bo będę drugi raz w życiu na formie robic i nie wiem co z tego wyjdzie , ale tak się napaliłam na szablon że już nie odpuszczę hehe ;P
no na szblonie wychodza przesliczne paznokcie (tzn mi nie ale tym co potrafia hihihh)
no i właśnie na pewno nie wygram bo nie umiem jeszcze na szablonie zbytnio hehe ale trza cwiczyc hihi
no pewnie a kiedy Ci sie trafi lepsza okazja niz teraz :) trzymam za Ciebie kciuki, a moze i ja sprobuje na formie :)
hehe dziewczynki to też róbcie szablon :D nie będę sama hihi
moze tez sprobuje wtedy,dawno nie robilam ale co tam. w sumie w sobote robilam pazurki na konkurs ale fotki z profilu wyszly bardzo nieostre i sie nie da juz nic z nimi zrobic a kolezanki juz nie dorwe do konca konkursu wiec musze jeszzce raz
no więc rób na formie hehe , powinni teraz zrobic kolejna grupę dla początkujacych z szablonem hihi zartuje oczywiscie :D
super konkursik....niby to tylko czysty frenchyk...ale proste nie jest ;).... chociaz sa tu mistrzynie we frenchu :P:P no nic..lece trenowac ten usmiech :D
Ha ha!! Ja to tylko robie na szablonie:p
ja też bede robić na formie :D zobaczymy jak nam to wyjdzie dziewczynki :*
Trzymam kciuki chce zobaczyc pod koniec lipca dziesiątki pięknych frenchy jak nie to się zbanuje :ban: :lol:
tez wole formy jakos na Tiopsie to juz w ogole nie umiem robic:P:P:P
zabrzmiało prawie groźnie :D
prawie robi wielka roznice :P:P:P:P
tez bym chciala,ale ciezko bedzie te fotki walnac chyba pojde do fotografa,a pazurki przedluzam metoda zelowa na formie i jestem zielona takze moze byc zabawnie na konkursie ,ale fajnie byloby sprobowac
A ja na sobie coś skombinuje :)
z miłą chęcią wezmę też udział w konkursie no i oczywiście pazurki zrobię na formie :D tylko jeszcze nie wiem czy żel, akryl czy combo - ostatnio to ostatnie mi się spodobało :D bo ja lubię sobie tak powydziwiać :)
i dobrze...zawsze jest dobrze troche powidziwiac..:)eksperymenty wskazane..a forma jest piekna...:)
I nasunęło mi się jeszcze jedno pytanko; czy ukazując zdjęcie krzywej C mam sfotografować obie dłonie? bo z profilem apzurków prolemu nie będzie, ale ze zdjeciem krzywej na obu pazurkowych łapkach będzie gorzej :P profesjonalnym fotografem nie ejstem niestety :P
na zdjęciu krzywej C wystarczy jedna ręka
A ja niewiem czy bede robic:(Popierwsze na formie robilam ostatni raz dwa lata temu i niewiem czy mi cos wyjdzie pozatym tylko akryl(dwa malutkie zdjecia w mojej galerii to wlasnie forma i akryl)Pozatym brak czasu i checi na ten french,brak modelki i sama niewiem chyba mam lenia...no i czkam na nowe zele opiero bede miala 26lipca.......
---------- Dodano o godzinie 09:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:09 ----------
i niewiem gdzie mam sie dopisac a czy b????