Dziękuje dziewczyny za profesjonalną konsultację :przytul:pokażę efekt końcowy za jakieś 2 tygodnie :P
Printable View
Dziękuje dziewczyny za profesjonalną konsultację :przytul:pokażę efekt końcowy za jakieś 2 tygodnie :P
To i ja wam wstawię moje wczorajsze (niebieska tunika) i dzisiejsze ubranie:) Brzucha na szczęście od przodu nie widać :D
milenka ciąża Ci służy , super ta tunika :ok::ok:
Milenka świetnie ;) ja jestem tego zdania,że w ciąży też można pięknie wyglądać ;)
Nie wiem czemu napisałaś,że na szczęście brzuszka nie widać-przecież jest śliczny :ok:
Ja tam z mojego byłam dumna i nie mogłam się doczekać kiedy go będzie widać-czekałam długo,bo aż do 7 miesiąca ;)
bo tak naprawdę to on wygląda tak jakbym się za dużo najadła po prostu :D wieczorem mi dopiero większy wyskakuje:) ale też jestem z niego dumna:)
Milenko cudownie :skacze:
W tej niebieskiej tuniczce wyglądasz bosko!
Milenka - obie kreacje piękne, ale tuniczka jest the best!!!:ok:
Witam ponownie wstawie jeszcze raz zdjecia mojego zestawu na jutro bo sie troszke zmienil i tamte wczesniejsze tez wstawie zeby kazdy widział całość. Ze względu ze jest zimno tylko 16 stopni i wiatr to mysle jutro isc w tym na komunie tylko nie wiem wlasnie ktora bluzke zalozyc bo dzisiaj kupiłam nowa;p
Źródło:)
http://moda.allegro.pl/spodnica-tuli...342882163.html
ta pierwsza bluzeczka chyba ciekawsza:)
a to moje dzisiejsze :) skromnie, bez szału;)
niektore skromne wygladaja lepiej:P
fajny zestawik, bardzo mi sie podoba:ok: no i ja uwielbiam wszystko co w panterke:D
Dzięki dziewczyny:)
Diamond ale szpile:):)
Milenko zaraz je sciagnac musialam jak dojechalam do babci bo myslalam, ze mi nogi odpadna nie jestem przyzwyczajona do obcasów:(:( zaraz mnie nogi bola ehh
Diamond buty cudo!!!
dziewczyny, piękne zestawy ;) dużo tu inspiracji
a ja mam pytanie - które buciki lepsze?
*brązowe - młodzieżowa wersja,
*nude - bardziej elegancko, na wesele etc
które lepsze? a może macie jakiś inny pomysł?
https://lh5.googleusercontent.com/-Z...gto/s640/3.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-Q...l-Q/s512/4.jpg
Ja bym chyba wzięła brązowe...
brązowe na 100% !!
ja też obstawiam brązowe:D
Ja tez brazowe :) Oprocz tego, ze lepiej pasuja do sukienki to jeszcze bardziej do nich masz dopasowana stopke :)
ja tez brązowe :)
aale poniosly mnie wodze fantazjii..:D jakby byla torebka, to w kolorze torebki bym wziela, a jak bez to takie :D:D:D :cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
wersja hard: SEXI LOOK modne PLATFORMY obcas13cm Różowe * 38 (2397309445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wersja z nizszym obcasem: PLATFORMY T5512 SZPILKI ZAMSZOWE OBCASY RÓŻOWE 39 (2397183095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wersja z paskiem: 496 SZPILKI PLATFORMA PODSUWA coral 38 (2408454796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:skacze::skacze::skacze::skacze:
a poza tym to strasznie fajna kiecka, tez chce taka!!!!!!!!!!!!
Aśka te pierwsze to wcale nie takie hard :D
Dzięki ;) Hehe tutaj wszyscy za brązowymi, a na szafie za tymi beżowymi ;) Ile osób tyle opinii
Asiu buciki śliczne, tylko czy nie byłoby za różowo? A sukieneczka z h&m za 80zł ;)
Ja jeszcze się zastanawiałam nad chabrowymi, żeby było kolorowo, ale nie wiem czy nie będzie zbyt napaćkane ;)
No to ja wstawię mój kolejny zestaw ciążowy :) dzisiejszy
super wyglądasz, maleństwo ci służy ;) Bardzo modna mamusia, tak trzymaj ;)
milenko super zestawienie
dowód na to, że ażurowe swetry wcale nie muszą wyglądać "babcinie"
pięknie Ci z tym brzusiem :)