iv90 ja kupowałam tu perfumy Perfumeria internetowa, perfumy damskie i męskie - Perfumeria.pl
Printable View
iv90 ja kupowałam tu perfumy Perfumeria internetowa, perfumy damskie i męskie - Perfumeria.pl
a ja ostatnio zakochałam się w givenchy ange ou demon le secret.
Mi się strasznie podoba Hugo Boss Deep Red, miałam je chyba 3 razy, i używałam bardzo skromnie, tak było mi ich szkoda :P
Jeszcze XX też Hugo, uwielbiam. ehh
a tak normalnie to nawet Little black dress z avonu by mi starczyło :) , teraz psikam się tym co mąż dostanie w paczce z firmy.
ja kupuje w Perfumy, tanie perfumy - 75 % | iperfumy.pl
fajnie bo maja testery więc jeśli dla siebie to zazwyczaj sporo taniej można dostać
mój faworyt to burberry brit :love: bardzo chwalą go ludzie i mega długo się trzyma.
a teraz choruje na Masaki Matsushima Mat Chocolat może sobie na gwiazdkę sprawie....
ja sobie dzisiaj kupiłam Beyonce Midnight Heat :)
ja od wielu lat jestem zakochana w DKNY be delicious, a aktualnie używam Hugo Boss white
jak nie mam kasy to czasem kupuje odpowiednik DKNY w FM, w miarę fajnie pachnie i długo się trzyma :ok:
ja pierre cardin :)
Ja kupiłam Sparkle in Paris z Oriflame'u i jestem zachwycona zapachem :)
Zuźka ten DKNY z FM pachnie ok?Koleżanka chce kupić bez powąchania próbki i tak się zastanawia czy są podobne....
osobiście mam kilka zapachów z fm i jak dla mnie są super.
cena smieszna a jakość bardzo dobra:)
Ja tez kupuje DKNY be delicious. Moj facet uwielbia ten zapach:D
jak dla mnie są ok, ja jestem w nich zakochana i te z fm mi pasują, mój opis może zbyt wiele Ci nie pomoże, bo ja tak jak faceci rozróżniam zapachy, które mi się podobają i te, które mi sie nie podobaja :D
nie znam sie na nutach zapachowych itp. powiem, że troszeczkę się różnią, DKNY są jakby lżejsze, zapach mniej intensywny, ale różnica nie jest jakaś tam kolosalna, ja je uwielbam i te DKNY i te z FM
nie wiem czy dobrze się wyraziłam ale tak czuje ;)
ja zamówiłam swojemu menowi Jesus del pozo - Quasar :love:
Załącznik 63083
pachnie bardzo fajnie i wygląda ciekawie no i cena nie najgorsza.
żródło zdjęcia: Perfumes online, venta de cosmética y peluquería. - outletbelleza.com
ja na mikolaja dostałam coco chanel mademoiselle - juz je miałam, ale nalewane, teraz dostalam oryginał i kocham je na nowo:) domownicy mi mówia ze lubie perfumy jak stara baba:D
Ja uwielbiam perfumy z avonu
Pod choinkę dostałam Rare Diamonds są śliczne i bardzo trwałe.
Spełnia moje wysokie wymagania, są wyjątkowe i nie zamienię je na żadne inne. Polecam!
Ja mam kilka ulubionych perfumików :skacze:
Moschino Love lubię tak na jakąś okazję
CK One na co dzień:D
Paco Rabanne "Paco" również na co dzień, ale z racji tego że jest już mało gdzie dostępny to staram się go oszczędzać:]
Natomiast zapach Chanel "Allure" poznałam kilka dni temu (dostałam balsam pod choinką :cwaniak2:) i również polubiłam :P ale z przeznaczeniem na wieczór :)bo to taki dość zdecydowany zapach
lady million paco rabane uwielbiam i rare diamonds z avonu,:)
Ostatnio moja jedna klientka miala nowa LANCOME. Macie jakies opinie o nich? Bardzo wpadly mi one w oko i w nos :D :D
Ostatnio mój faworyt to miss dior cherie. Wcześniej addict. . . Na sama myśl mam ochotę iść się nimi popsikac
Dostałam od mojego faceta versace kupił go we Francji na lotnisku
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...25mDAs1lnA1XLQ
niestety nie ma go już w Sephorze:( na allegro kupiłam ale też rzadko spotkać,a jest cudowny nie jedna kobieta pytała mnie na ulicy co to za zapach,no i klientki wniebowzięte zapachem :)
Ja uwielbiam zapach J'adore od Diora, są najpiękniejsze, ale niestety dość drogie dlatego oszczędzam :D
Moja pasja te perfumy są w rossmanach :))
ten perfumik jest ciezki ale bardzo mi sie podoba :)
zrodlo ceneo.pl
Moja pasja
Też je bardzo lubię.
Tak jak pisze koleżanka szukaj w rosmanie.
Sto lat w Rossmanie nie byłam:) dzięki dziewczyny :)
Ja od roku używam CK Euphoria. I chyba już przy tym zostanę. Z takich tańszych to uwielbiałam Puma Jamaica, ale tą pierwszą wersję. Piękna była! Szkoda, że już nie można dostać...