-
Odp: [Konkurs] PasteLove
nawet tego automatycznego potwierdzenia??
napewno bedzie zatrzesienie prac, cos slyszalam o ok30 ale o jeszcze przed zakonczeniem przyjmowania...
a moze administratorzy spia??w ogole na forum zrobilo sie pusto, ktos w ogole pilnuje forum??bo statusow to ma duzo osob a robi i udziela sietak naprawde nie wiele :nie_powiem:moze czas zeby to zmienic??
-
Nawet :( kompletnie nic , Jako dowód mam tego mojego meila w wiadomościach wysłanych:(
-
Dziewczyny, zapominacie ze w weekendy ludzie odpoczywają( Admin też człowiek;)) To praca charytatywna, więc spokojnie, bez nerw. Na bank dziś ktoś się za to weźmie:)
-
nie zapominamy choco, i nie mam na mysli tu weekendow.
-
Mesiaszu Twoja praca dotarłana maila konkursowego 16.06 i w tym samym dniu zostało wysłane potwierdzenie. Jesli nie dotarło do Ciebie, to zapewne poczta szwankuje. Osobiscie potwierdzam, Twoja praca dotarła i weźmie udział w konkursie.:)
-
Uff... ulga, dziekuje bardzo :] i przepraszam wszystkich za moje "panikowanie" :D juz sie nie odzywam
-
już nie mogę się doczekać aż prace będą wystawione na forum :D bardzo lubię pastele, choć myśle że wiele z nas było ograniczone przez długość, to i tak będzie wiele pięknych prac :)
-
Dokładnie stefcia długość ogranicza ale na tym to polega nie sztuka zrobić coś fajnego na długasach krótkie to wyczyn ;) pierwszy raz poświęciłam swoje szpicki na rzecz króciaków
-
Przytulanko zgadzam się na długich zawsze łatwiej coś zrobic jakiś motyw bo jest na czym a na salonówkach to wyzwanie i takie są trudniejsze do zrobienia :)
-
jeszcze dwa dzionki i zobaczymy pracki :):cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
-
i tak myśle że będzie pięknie i romantycznie :D
-
Ale będzie kolorowo :skacze:
-
jutro już ankieta ! ! :tany:
oby była :]
-
no oby była bo pojutrze wylatuję, a chce mieć możliwość głosowania :yess: :D
Tyyyle prac! tyle inspiracji :O
-
juz dzisiaj !!:) :skacze::skacze:
-
heh widzę że nie tylko ja czekam jak szalona na Wasze prace :cwaniak2:
-
ja tezzzz czekam :cwaniak: juz nie moge sie doczekac na ten oczoplos:)
-
Ja też wchodzę i sprawdzam hehe :)
---------- Dodano o godzinie 09:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:33 ----------
Wysłałam pracę o 23:00 w niedziele. DO tej pory nie otrzymałam odp. Czy moja praca dostała się czy nie??
-
tak Evelina, dostały się....było wysyłane potwierdzenie:). Nasza skrzynka konkursowa chyba oszalała od nawału prac, Kamis musi ją sprawdzic i ewentualnie naprawić.
-
ja tez czekam ale chyba sie nie doczekam;p;p
-
czekasz od konca maja i nic nie mówisz:opotwierdzenie zostało wysłane 31 maja i oczywiscie Twoja praca zakwalifikowała się
jak ktos jeszcze ma wątpliwości, to zapraszam do mnie na pw:)
-
tusia zle mnie zrozumialas ;p czekam w koncu na sonde;p a to ze sie dostala to wiem kochana :*
-
-
kto wystawia ankiete?? kamis czy ktos inny z modkow??
jak kamis to na wet nie ma co odswiezac strony przed 22 haha
-
widze, ze czekam z niecierpliwoscia jak kazdy xD dobrze, ze zaraz wychodze i bede zajeta do wieczora bo tak to bym non stop wchodzila i sprawdzala czy juz sa prace :D