:) Farbi,właśnie też tak sobie pomyślałam, dlatego zdecydowałam się na czarne jednak ale że miałam problem czy długie czy krótkie wiec kupię i takie i takie :crazy: krótkie już zdecydowałam ale długich jeszcze nie znalazłam :D
Printable View
:) Farbi,właśnie też tak sobie pomyślałam, dlatego zdecydowałam się na czarne jednak ale że miałam problem czy długie czy krótkie wiec kupię i takie i takie :crazy: krótkie już zdecydowałam ale długich jeszcze nie znalazłam :D
Złotko, na allegro :D
Tu masz link bucikowo akemi74 KOLOROWE BOTKI CZERWONE KOLORY39 (1238214571) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny ale jaja, muszę takie mieć :D
6 takich w różnych kolorach, 2 pary jeansów i problem w co się ubrać rozwiązany :)
Ďëŕňüĺ-ňđŕíńôîđěĺđ Picaro Puck ť BestDress - cŕéň î ďëŕňü˙ő!
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=C5dj0Uedz4s]‪Los mil y un vestidos‬‏ - YouTube[/ame]
wooow ale fajowe :D
Hersa i tak byś miała problem w co się ubrać, my kobiety mamy to we krwi :P
na codzień ubieram się w byle co,
bo i tak mała mnie pobrudzi,
ale w weekend szaleję i potrafię bluzkę zmienić 10 razy
i wrócić do drugiej i założyć takie buty,
a później inne bo nie pasują do spodni, więc ubieram spódniczkę :P
dobre:)
Kiedyś jakaś dziewczyna chyba tu na forum pisała że coś podobnego nad morzem kupiła:)
niezłe to:D rozmiar uniwersalny, wiec bym sie zmiescila:d hehe:D
a mi się nie podoba ;) wolę jednak swoje zwyczajne ciuchy, które mogę dobierać i łaczyć jak chcę :D
Do mnie też jakoś nie przemawia. Może dla tego że wolę bardziej wyuzdane ciuchy.. Albo typowo sportowe dresy i halówki i też dobre..
W reklamach u nas mi się wyświetlało:
Sukienka wielostylowa "BESIRED" - Micropages | Beate Uhse
Ciekawe jest, ale ja wolę takie tradycyjne ciuszki... wygląda na to że jestem staroświecka :D
hyh, Zosiu, nie jesteś :D ja też wolę zwykłe, bo można tworzyć więcej różnych kreacji, a to za bardzo nie stwarza pola do popisu :P No ale wiadomo, jak ktoś lubi, to czemu nie :)
Dokładnie, ja nie lubię wiązań, nie lubię ubrań z nadrukami...
Samaron a mi sie ta kieca podobaaa :D
A mnie sie podoba to co Hersa przesłała, ta fioletowa, z tym, że kojarzy mi sie to z wczasami. Taka uniwersalna sukienka na plaże, zmieniam rękawki i idę na koację, znów zmieniam i idę na miasto :P Tak u nas to nie bardzo się w tym widzę :P
Mi tez sie podoba i hersy i Samci.. chociaz sama osobiscie bym tego nie załozyła...
ale zazdroszcze osobie ktora wpadła na to... ekstra pomysł
mi sie nawet podoba ta od hersy ,ale chyba wole normalna bluzeczke :D....pomysl ogolnie bardzo fajny
Jestem ciekawa co o tym sądzicie? :
http://img18.allegroimg.pl/photos/or.../00/2212650019
WIOSNA 2012_ażurowe kozaczki_ piękne_ NAJTANIEJ_38 (2212650019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WIOSNA 2012_ażurowe kozaczki_ piękne_ NAJTANIEJ_39 (2205569033) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mi sie podobają, pochodziłabym w takich:)
Ciekawe ale...niestety na pogode tylko sloneczna wiec niezbyt funkcjonalne...
aa to juz stare.. ;) z rok temu to było.. widziałam dwie kobietki w takich ..
jestem bez zdania na ten temat ;P
troszke odswieze temacik...mam pytanie...wiem ze kilka dziewczyn prowadzi blogi o modzie...chcilabym sie zapytac(wszystkich) jak podchodzicie do kwesti zakolanowek, z czym je najlepeij zakladac i jakie buty przede wszystkim...zakupilam ostatnio w lidlu takowe po 13zł i nie bardzi wiem jakie buty do nich moge zalozyc, i czy moge naciagnac je na leginy np?? a moze macie jakies juz swoje zdjecia ze stylizacja z zakolanowkami??podzielicie sie?:D
dużo zależy od tego jakie masz nogi :) jak długie to właściwie nie ma reguł, jak nie za długie to wiadomo, najlepiej z szpilakmi/koturnami do tego właśnie leginsy lub rajstopki najlepiej w podobnym odcieniu (nie tym samym, żeby było widać efekt, ale nieco podobnym, żeby wydłużyć nogi) do tego tuniczka, spódniczka, szorty... :)
Inspiracje w wujku google:
https://www.google.pl/search?q=zakol...w=1366&bih=643
Jakoś to do mnie nie przemawia..