2 prace które obstawiałam są. Mój nr jeden wygrał :) czyżbym była w jury? xD
Printable View
2 prace które obstawiałam są. Mój nr jeden wygrał :) czyżbym była w jury? xD
Gratuluję wygranym :)
Mój typ na 3 miejscu ... tym bardziej BRAWA
Gratulacje :*
Gratulacje dla Wszystkich co brali udział no i dla tych co wygrały :przytul: piękne oczęta :yess:
Gratulacje !!!
mój faworyt zdobył 2 miejsce brawo brawo:skacze::skacze:
ja na pewno byłam na 4 :leze::leze::leze:
Smieszna gratulacje :) zasłużyłaś sobie na wygraną, stawiałam na Ciebie w sondzie :) przy okazji sobie samej gratuluje za zajęcie II miejsca ;) baaaardzo się cieszę ;) Dziękuję szanowne jury za uznanie :)
Kamzu dziękuje bardzo za głosik ;) :*
:o brak mi słów.
ale to co obstawiałam jest :yess:
Gratulacje dziewczynki :) świetne prace. Moja 13 widać zbyt szczęśliwa nie była :(
Ktoś pytał wcześniej jakich rzęsek użyłam. Są to rzęski LL D 0,15 10-14.
Bardzo dziękuję organizatorom konkursu, jury, publiczności, która na mnie głosowała:)
Również gratuluję Wam dziewczyny, ponieważ uważam, że było wiele pięknych prac. Dlatego nie spodziewałam sie aż takiego wyróżnienia.
Dodam jeszcze, że w dniu ogłoszenia wyników były moje urodziny i to najlepszy prezent jaki mogłabym sobie wymyślić:)
Jeszcze raz Grazie :D
Muszę jeszcze podziękować mojej modelce-siostrze Ani <3 . Była dzielna wyjątkowo :)
Dziewczyny gratuluję! Zasłużone ! Brawa dla was wszystkich i tych na podium oraz dla tych, które zdecydowały się wziąć udział w konkursie.
gratuluję dziewczyny wygranych:) jury miało ciężki orzech do zgryzienia
Dziewczyny gratuluję :)
Serdeczne gratulacje!
p.s. w wynikach wkradł się chochlik i podmienił 1 zdjęcie w pracy nr 10 ;)
Gratulacje laski,zasłużone zwycięstwo:przytul:
O pierwszej w nocy wtsałam sprawdzić wyniki i tak mnei zaskoczyły, że nie mogłam zasnąć przez długi czas :skacze: A teraz sprawdzałam czy mi się nie przyśniło i jednak nie :skacze:
Tylko szkoda, że III miejsce nie dostaje pucharu bo pamiątki mieć nie będę :(
Gratuluje dla reszty dziewczyn z podium :*
gratki dziewczyny, trudno bylo wybrac jedna prace :/ moja 17 niestety nie wskoczyla, ale brawo dla autorki za pomysł:)
gratuluje dziewczyny :*
praca na ktora glosowalam zajela 2 miejsce:ok:
Gratulacje dziewczyny. Wszystkie piekne !!
Ja muszę powiedzieć, że zarówno ilość jak i jakość prac wbiła mnie w fotel.
Obserwuję Wasze poczynania rzęsowe od samego początku i uważam, że zrobiłyście ogromny postęp !
Aż miło popatrzeć. :)
Gratuluję wyróżnionym oraz reszcie dziewczyn bo naprawdę możecie być z siebie dumne :ok:
Oraz serdecznie dziękuję za tak liczne uczestnictwo :*
Bardzo chciałam jeszcze raz podziękować zespołowi Noble Lashes za zorganizowanie świetnego, kreatywnego i pełnego emocji konkursu :)
Jeszcze raz dziękuje adminowi, marchewkowemu lasu i Noble za przyznanie mi II nagrody w konkursie :)
Oczywiście nie mogę też pominąc mojej pięknej i wytrwałej modelce za cierpliwość w tworzeniu pięknych pawich oczu :)
Poniewaz teraz juz mozna wiec przesylam kilka fotek wiecej mojej pracy ;)
przepraszam, że tak na raty ale coś nie mogę edytować ;(
gratulacje dziewczyny :)
https://www.facebook.com/pages/agana...29191927154037 Jak by to chciał to zapraszam do galerii zdjęc z innymi ujęciami hmmm tak jak patrze to moglam jeszcze sie zastanowic nad przeslanymi pracami
Glosowalam na prace nr 32:) Super :) Gratuluje!!!
dziewczyny świetna robota!! dla mnie 7 ze zgłoszonych prac było bardzo ciekawymi, moja faworytka miejsce II, szacun, bo praca super:)
nie brałam udziału w tym konkursie, jednak już widzę, że nie miałabym szans:D
Dziewczyny też Wam bardzo gratuluję,świetne prace i emocje :)
Nadiuszka baardzo mi miło, zapraszam kiedyś do Krakowa chyba, że ja będe we Wrocławiu to się zgadamy :)
Wogóle strasznie dziękuję wszystkim dziewczynom za takie uznanie ;) Nie powiem rzesy kleilam na ostatni moment bo 13.01 dlatego numer mojej pracy 32 heheh bo nadesłałam ostatnia ;)
Jak chodzi o pomysł to już wczesniej był wymyślony a w trakcjie klejenia rzęs poddawałam się wodzom fantazji tak jak to było w tytyle "(...)Fantasy"
Miałam wymyślone tylko kolorki jakie będę używać do aplikacji. Metodą jaką wybrałąm na wykonanie pracy to 2:1 a gdzie niegdzie było 3:1. Szkoda, że nie mam lepszego aparatu bo zdjecia wogóle nie oddawały sytuacji na żywo, te rzęsy w świetle mieniły się jak tęcza, tyle było w nich barw.
Łączyłam Rzęsy Ombre w kolorze niebieskim na przemian z fioletem co widać w kąciku zewnętrznym przechodzily gdzieniegdzie w rzęsy w calości kolorze szafiru do metody 2:1 a potem nad zrenica w celu wydobycia tęczówki zastosowałam zielenie i ciesze się bo na obu czach wyszlo identycznie w tych samych puntkach kresu ;) pomogłam sobie i namalowalam odcinki na tasmie gdzie mam kleic zielenie które były w całosci zielone( butelkowa zieleń), plus mialam seledynowe rzesy baardzo jasny kolor zieleni którego wlasnie nie widac na zdjeciu niestety a na zywo tworzyl niesamowity efekt bo robilam to metodą "baleyage" czyli 1 rzęsa ciemna a za nią seledynowe 2:1 bo te ciemne zielenie byly 1:1 wykonane i tak na przemian. Pozniej już przechodzilam tylko w fiolet Ombre lashes a przy wew mieszałam kolor fiolet ombre z niebieskim ombre ;) tak po krótce jak zrobilam swoją stylizacje. Szkoda tylko, że mój aparat nie uchwycił dokładniej tych szczegułów, które tutaj opisałam. Ale w pracę włożyłam masę serca i miałyśmy z modelką super zabawę :)
Dzięki jeszcze raz za oddane głosy ;)
o ja nie mogę! ale koncepcję miałaś!! szacun :ok::ok::ok::ok:
wielkie gratulacje dla dziewczyn na podium! wszystkim uczestniczkom chciałabym bardzo podziękować za podjęcie wyzwania, kreatywne myślenie, staranność i zaangażowanie. wszyscy jurorzy zauważyli, że poziom prac był na najwyższym poziomie. szkoda, że można było wybrać tylko 3 prace, długo się zastanawialiśmy. konkurencja była bardzo silna, jesteście niesamowite! :respekt:
Gratuluje dziewczyny! moja faworytka wygrala;*
nadiuszka praca nr 2 byla moja:)
Teraz trzeba zrobić konkurs na zimowe rzęski albo rzęski na "nartach" heheh ;) chyba, że wiosenne aplikacje hehehe ;) Można zrobić taki konkurs wewnętrzny na forum bez nagród tylko z ankietą do publiczności hmmm? Bo to suuper zabawa wymyślanie czegoś nowego :)
Popieram! Ja po tym konkursie tak sie napalilam na nastepne ze ho ho :skacze::skacze::skacze:
edusia to głosowałam na Ciebie, bo strasznie mi w oko Twoja praca wpadła ;)
agulaa niezły pomysł:) Tym bardziej, że na co dzień nie ma dużo okazji pokombinować na rzęsach:) A tak i emocje, i motywacja, i super zabawa :D
Praca nr 32 na którą głosowałam, zajęła II miejsce ! Jejejejjeee! Wiedziałam, że będzie miejsce na podium! Normalnie wróżka ze mnie! :skacze:
Praca cudna, piękna i w ogóle mistrzostwo! Gratuluję Aguś! :D
kurcze Gorzka, az taka jestem przewidywalna? ;P