-
Odp: Produkty MISTERO MILANO
Elaxx76 na razie ze względu na ograniczoną ilość sztuk nie pojawią się one w sklepie. Można zamawiać je wysyłając do nas maila na adres:
biuro @ misteromilano.pl (bez spacji :)
Koszty wysyłki są niewielkie, tyle ile wynosi wysłanie listu poleconego. Każda z osób zamówić może po jednej sztuce z produktu :)
-
skończyły mi się zielone ptaszki :( dziękuję :ok:
aaa i mam pytanie ,czy dane i sumę do wpłaty otrzymamy na maila ??
-
a ja jeszcze zapytam czy przy zamowieniu probek otrzymam fakturke:)
-
Tak dane do przelewu zostaną wysłane na maila :)
Oczywiście do zamówienia możemy wystawić fakturę, proszę tylko napisać w mailu, że takowa jest potrzebna :)
-
ja już zamówiłam próbeczki, zapłaciłam i pozostaje mi tylko czekać :D
szczególnie interesuje mnie biały akryl....bo nie mogę trafić na taki którym dobrze lepiłoby się kwiatuszki...jeden schnie za szybko, drugi za wolno a trzecim nie da się nawet dobrze nabrać kuleczki tylko się przykleja dookoła pędzla i tyle...więc już czekam z niecierpliwością na akryle :D i mam nadzieję że będzie mi się nimi super lepiło:cwaniak2:
-
Ja mam pytanie...czy próbki mozna kupic u lokalnych dystrybutorów???
-
też zamówiłam próbeczki jutro dopiero kase wpłacę a za nim pp dojdą to zejdzie jeszcze
-
Niedawno nabylam kilka produktow z MM i musze przyznać jestem zachwycona bialym żelem w pędzelku i kolorem covera beżowego w żelu ( ciemny, taki w sam raz na moją plytkę!) Różowy gęścioch budujący i cover akryl czekają na wyprobowanie:]
-
Próbki zamówione, zapłacone :)
-
-
ja juz zamowiłam i wpłaciłam na konto :]
-
też zamówiłam :) a co mi szkodzi :) jak tak tanio to wypróbuję chociaż na ćwiczeniówce jak się pracuje ;)
-
zamowilam probeczki z fakturka :D
czekam na dane:D
aaa Alicjo czy sa probki tego rzadziutkiego bialego o ktory kiedys cie pytalam zeby go dac pod nablyszczacz????
-
Agnieszko obecnie posiadamy tylko próbki podanych wcześniej produktów :(
-
ok :)
moge prosic o maila zwrotnego z danymi ;)
-
Próbeczki do mnie dotarły bardzo szybko dziękuje :)
wypróbuje i napiszę recenzje :)
-
super... ja wyslalam maila z zamowieniem teraz czekam na dane do przelewu :)
-
Agnieszko dane do przelewu powinny być wysłane w odpowiedzi na Twojego maila :)
Plushak i Nnisiaa dajcie znać jak przetestujecie :)
-
dzis dostałam swoje próbeczki po niedzieli wypróbuję :)
-
Ja też już dostałam i czekam na okazje coby wypróbować żelki.:cwaniak2:
-
niestety maila z danymi jeszcze nie dostalam:(
czy mam jeszcze raz wysylac?? czy mozemy to na pw zalatwic??:)
-
wyślij jeszcze raz maila. poprzedni pewnie nie dotarł :(
-
a ja dziś dostałam próbeczki jak będzie okazja to je wypróbuję, ten cover róż mnie urzekł aż jestem ciekawa jak na pazurkach będzie wyglądał
Załącznik 32381
-
Wypróbowałam cover beż - boski kolorek jak dla mojej ciemnej dość plytki i gęścioch taki jak ta lala. Kladzie sie na linię uśmiechu i stoi jak beton,ale jednoczesnie ladnie poziomuje! Jestem zadowolona!:ok:
-
No więc zakupiłam próbki u lokalnego dystrybutora, i... moim następnym zakupem, na pewno będą żelki mm :D Są świetne, kładzie się je rewelacyjnie, szkoda tylko, że nie ma w próbeczkach jeszcze covera beżowego, róż jest dla mnie cośkolwiek za jasny, a z coverem innej firmy wolałabym nie mieszać, aby nie utracić nic z jego konsystencji :) Dla niezdecydowanych - wypróbujcie, warto :D
-
jak czytam Wasze opinie to az sie doczekac nie moge kiedy do mnie dotra probeczki i bede je mogla wymacac na sobie:D:D:D
-
do mie próbki dotarły w czwartek:D wkrótce je wypróbuje, cover rózowy ma piekny kolor az chce sie go zjeść:D
-
ja również otrzymałam próbeczki :D i muszę przyznać rację dziewczynom, cover różowy Universale ma przecudny różowy kolor...zakochałam się w nim w momencie gdy odkręciłam pojemniczek...fajnie się go nakłada i ładnie kryje...także na pewno go zakupię!!
jeśli chodzi i biały akryl wolnoschnący kwiatuszki robiło mi się nim całkiem przyjemnie, jednak po upływie 15 minut akryl zachowywał się jak gumka do ołówka...być może było to wynikiem użycia innego liquidu, używałam taki jak miałam akurat(mam economic z alle).
-
RedSunset, super, że jesteś zadowolona z Covera Różowego Universale:) bardzo się cieszę :ok:
Z tego co opisujesz o białym polimerze jasno wynika, że proces polimeryzacji nie zakończył się a to dlatego, że monomer którego użyłaś nie związał się z naszym polimerem....stąd "gumkowanie":(
Na pewno nic takiego nie wydarzy się po połączeniu z naszym monomerem:)
-
dziękuję :) do mnie też dotarły już próbki ,ale nie miałam czasu jeszcze ich wypróbować ,na oko różowy akryl :ok:
-
Witam Serdecznie :)
A jaka jest cena tych próbeczek?? :)
-
Pinusia 2,90 za sztuke plus 5zl wysylka...
ja swoje probki dzisiaj dostalam....na oko wygladaja super...zobaczymy jak bedzie w testowaniu...:)
-
Cytat:
Napisał
Alicja Chrzanowska
Nareszcie dostępne są próbki żeli i akryli Mistero Milano. Każda próbka zawiera 5 ml produktu, koszt testera 2,90 zł. Próbki zamawiać można wysyłając e-mail na adres:
biuro@misteromilano.pl. Zamawiać można tylko po jednej sztuce z produktu. Do zamówienia doliczane są standardowe koszty wysłania listu poleconego (5 zł).
Dostępne produkty:
- Żel 3-fazowy konstrukcyjny STANDARD
- Żel biały NATURALE
- Żel 1-fazowy przezroczysty ESPERTO
- Żel cover różowy UNIVERSALE
- Żel nawierzchniowy TOP TRANSPARENTE
- Polimer przezroczysty ESPERTO
- Polimer biały FANTASTICO BIANCO
- Polimer cover różowy STANDARD
Tak dla przypomnienia dla Dziewczyn:)+2,90 próbka 5 zł przesyłka:)
-
nie mogęznależć na stronie tych nowych tipsów tunelowych... ktośź je widzi?
---------- Dodano o godzinie 19:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:00 ----------
Cytat:
Napisał
królowa
nie mogę znależć na stronie tych nowych tipsów tunelowych... ktoś je widzi?
już mam Tipsy Mistero Milano :D
ciekawe dlaczgo mlecznych nie robią..
-
chciałam sie zarejestrować w sklepie mistero milano i przy rejestracji jest takie cos : Nadaj symbol/skrót dla adresu za pomocą którego będziesz go wybierał ! hyyy co tam wpisać ?? pomóżcie :huh:
-
Ela ty jak coś znajdziesz to normalnie... :D
-
Cytat:
Napisał
milenka_olsztyn
Ela ty jak coś znajdziesz to normalnie... :D
:haha::haha: bo tam takie cos jest ale sie okazała nie wiem jakim cudem ale już jestem tam zarejestrowana :o:leze:
-
Elu jeżeli założyłaś konto na naszym forum to automatycznie zakładane jest na sklepie :)
Sklep daje możliwość posiadania kilku adresów pod które mogą być wysyłane zamówienia np. dom, praca, koleżanka, itp. :) dlatego właśnie nadajesz im osobna nazwę (symbol), żebyś była w stanie szybko rozróżnić, który adres masz podany :)
-
ja właśnie jestem zarejestrowana na forum to teraz rozumiem co do symbolu to wpisane mam jakieś dwie literki, które pierwszy przyszły mi do głowy :D
I jeszcze mam pytanie co do zakupów i dostawy czy jest jakiś wybór dostawy czy obcja jest tylko jedna ??
-
ja mam pytanko który liquid będzie najlepszy do robienia kwiatków delicate czy forte?? i które akryle?? do niego biały mnie najbardziej interesuje