tak niebieskie owale są super
Printable View
tak niebieskie owale są super
Bardzo mi miło, że przypadły wam do gustu pazurki mojej mamy :) A te niebieskie to już z rok mają... :P
widać masz trudny orzech do zgryzienia , gdy dostajesz takie '' ogryzkli do zrobienia''
ale widze bardzo dobrze sobie z nimi radzisz :)
Mnie też w oko wpadły te niebieskie :P Dobrze radzisz sobie z ogryzkami :)
a to moja pierwsza rekonstrukcja w zyciu :)
Paznokietki egzaminowe..
Hassi:o mEga metamorfoza!! Pięknie sobie poradzilas!!
Piękna metamorfoza !! idealne delikatne zdobienie plus smukły kształt niebo a ziemia jestem pod wrażeniem wielkie wow !
klękajcie narody! czymś Ty tej naszej bitt podpadła?:D
brawo,brawo i jeszcze raz brawo!WIELKIE!
Hassi :szczena: extra rekonstrukcja!! normalnie szok :wow:nawet jakbym nie wiedziala ze to bitt cie szkolila..to i tak bym wiedziala ze wyszlas spod goldenkowej reki :D brawa kochana brawa ogromne!!
hassi ukłon w twoim kierunku , że z czegoś tak malutkiego zrobiłaś cos tak pięknego BRAWO!
Dziekuuje kochane;*:*:skacze:
..Nie podpadłam :D To z milosci do mnie :D
Bez niej bym w zyciu czegos takiego nie zrobiła..
Bitt..:love::love::love::love:
hassi rewelacja!!
Hassi juz nie badz taka skromna, przeciez Bitt nie zrobila tej metamorfozy za Ciebie, jedynie podpowiadala :)
poradzilas sobie rewelacyjnie ! ! !
pazurki o milion razy piekniejsze...
Hassi, szok, niesamowita przemiana,
pięknie sobie poradziłaś, ja bym nie umiała.
hassi... REWELACJA!! dokonałaś cudu!!
hassi wszystko już zostało napisane, rewelacja:ok:
Hassi powtórzę koleżanki... metamorfoza świetna!! Na prawdę kawał dobrej rooty, a pewnie modelka musiała być happy :)
filmik powinien nazywać się zemsta obgryzacza...
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=K_hVcBi7Eh0&feature=related]YouTube - The Nail Project[/ame]
któraś by się podjeła?
Hassi :ok: rewelacja. Na pewno kobietka wyszła zadowolona :ok:
pokaże wam coś co cieszy i mnie i jeszcze bardziej moją klientkę :) aż muszę się pochwalić he he
pazurki z jakimi przyszła do mnie 5 tyg temu (ponad 30 lat ciągłego obgryzania i kilku bezskutecznych wizytach u innych stylistek)
Załącznik 29306Załącznik 29307
a tu dziś robione zdjątko :) jest różnica i jestem dumna jak ładnie wyprowadzamy pazurki :)
Załącznik 29308
i dzisiejsza stylizacja (ten sam lakier tylko w różnych światłach i nie mogłam się zdecydować he he) :)
Załącznik 29309Załącznik 29310
Gratulacje Emi, zmiana kolosalna i super, ze po wizycie u Ciebie tak zadbala klientka o pazurki :)
Emilko Ty czarodziejko cuda umiesz wyczarować ! :)
Emilia no to gratulacje :) Klientka powinna Cię po rękach całować :P
Hassi no szok po prostu co za zmaina ,rewelacja!!!!!
Emilia pieknie,ten odcien jasniejszy cudowny!!!!!
takie rekonstrukcje to najlepsze co moze być...
az miło popatrzeć :)
Jeśli meżczyzna obgryza paznokcie, tak samo jak kobiecie robimy rekonstrukcje, przy czym należy pamietać że paznokieć ten ma być tylko rekonstrukcją zdrowej płytki paznokcia, z minimalnym wolnym brzegiem. Do tego celu używamy covera, po opiłowaniu nie nanosimy quicka tylko polerujemy i nakładamy top dla mężczyzn
jestem wdzieczna szefowej, ten blog... jest rewelka:)ciesze sie ze tu jestem
piekne
hum blog? ja tu widze tylko forum ^^ hehe
Honey nie lap za slowka :P pewnie jej chodzio o forum i niefortunnie napisala bloog :)
super pokazane:)
---------- Dodano o godzinie 14:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:09 ----------
no taak forum:( sorrki) wybaczcie jestem nowa i nie bardzo umiem sie poruszac
Kobiety pomagajcie :D oto pazurki baardzo obgryzione :) co z nimi zrobic?? Myslicie ze mozna zalac jakos zelem i jakis milimetr przedluzyc?? Dziewczyna chce przyjsc do mnie a ja takiego przypadku nie mialam... Chodzi juz jakis czas po salonach i odsylaja ja mowiac zeby paznokcie zapuscila i dopiero przyszla.. Dla mnie to bzdura.. bo przeciez chyba mozna zrobic zelowki na tym?? Mozna i jak??
wg mnie lepszy by był akryl ponieważ jest mocniejszy, nie złamie się ani nie ukruszy pd naporem opuszka (wypieranie od spodu), ale jeżeli nie robisz akrylu może być i żel, byleby zacząć działać. Ja bym je przedłużyła tak do końca opuszka, żeby w miarę wzrostu pazurka nie napotykał na wyst opuszek. Koniecznie forma!! nie ma tu nawet mowy o tipsach. I na początku wizyty co tydzień :) I najważnejsze to w koncu zrobić porządek z tymi paznokciami dla zdrowia i samopoczucia tej dziewczyny.
dokladnie, pazurki sa w oplakanym stanie i nie wyobrazam sobie by wystawaly dalej niz za opuszek...dziewczyna musi sie przyzwyczaic powoli do tego, ze nie bedzie mogla obgryzac pazurow, a zapewne maniaczka z niej sadzac po zdjeciu ;)
akryl na razie najlepsze rozwiazanie, ale mozesz zrobic dodatkowo szkielet z akrylu, pozniej cala reszte rowniez z akrylu, po jakims czasie jej odrosna to wtedy sciagniesz cala mase akrylowa lacznie ze szkieletem i zalozysz tipsy lub bedziesz go uzupelniac i dalej bedziesz pracowac na zelkach :) wola Twoja
teraz najwazniejsze to doprowadzic je do parzadku :) powodzenia !
Dziekuje dziewczynki :) Sprobuje z tym zelem bo akrylu na razie nie robie :( A co do dlugosci to dziewczyna jest swiadoma.. Nie chce dlugich i mowi ze postara sie nie grysc bo dopiero teraz uswiadomila sobie jak bo brzydko wyglada :) Pewnie sie zjawil w jej zyciu jakis facet hahahah
dokladnie tak, zgadzam sie z dziewczynami, zrob przedluzke akrylowa a potem zbuduj pazurki akrylem (material twardszy od zelu) i max do konca opuszka przynajmniej do czasu kiedy nie zrosna troche:) powodzenia
nie wiem jak wy ale mam taką ochotę dorwać się do tych pazurów i zrobić z nimi porządeczek :cwaniak2: :D
Emi no to juz, wsiadaj w auto i lecisz do Belgradu...to tylko 1300 km w jedna strone hahaha :D o 200 km mniej niz ja mam do Polski z Niemiec :)
Zapraszam do siebie :D akurat bym miala od kogo uczyc :D bo tutaj to ucze ale z youtube i z tego forum :)) Kursy za drogie a nic szczegolnego nie potrafia robic !! a co dopiero nauczyc :( Juz sie nie moge doczekac przyjazdu do Polski i jakiegos konkretnego kursu
rudzia jakby w tych km tych dwóch zer nie było to czemu nie :D
hahaha no cooo Emiliaaa :) nie jest tak zle :D 1300 :D luzik :skacze: