to ja też chce zobaczyc :D:D pochwalcie się a nie :D:skacze:
Printable View
to ja też chce zobaczyc :D:D pochwalcie się a nie :D:skacze:
no chyba wszyscy by chcieli :) a nie tu smaczka i ochoty narobiły i nas biedne tak zostawiły :D :D niedobre :aty::D
Jejku Asia ale mi sie miło zrobiło... dziekuje :*
A co do fotek to kura mowila ze dzis wstawi ;)
PS a kurze sie jeszcze trzymaja rzesy zrobione przeze mnie? :D:D:D
taaak, bardzo delikatne są, łądnie wyglądają:D
no bo ja jej wkleiłam 120 tylko, bo więcej czasu nie było :P
A ona nam nawet kolo 200 i ponad :P wiec jest roznica :D
Zaczynam relacje, bedzie na raty;]
Przede wszystkim: Dziekuję Dzoanie za zorganizowanie calego przedsiewziecia
Dzoanie i Pazurkowi za ugoszczenie mnie, noclegi,pyszne obiadki, kolacyjki tudziez sniadanka, za serce, cierpliwosc i wozenie mojego zadu samochodem
Mamie akinorew-za podwozke z Sosnowca do Mysłowic
Akinorew za swietna salatke z brokulami i pizze
i wszystkim dziewczynom za serce, cieplo, wyrozumialość i... za napiwki, a jakby było mało napiwków ...za te świnkę skarbonkę z wsadem. Ktory był ponadprogramowy -oprocz tego na jakie pieniazki zesmy sie umowily.. sie poryczalam normalnie
Dzieki dziewczyny-bylo intensywnie-to prawda,ale cudownie i Wy jestescie cudowne ponizej swinka;]
no to kuuura widzę ładny prezent od dziewuszek dostałas :D
i pomalowały śwince zadek :D:skacze::skacze:
ja teraz chcem zobaczyć rzęsy !! :D:D:D
Kura pikna świnka skarbonka:skacze:..........fotorelacje plizzzz bo juz mnie skreca:D
najlepsze są te kurki namalowane na tej skarbonce :skacze:
A czy w ogóle ktoś zauważyłam mój malowany one stroke na tej skarbonce? :skacze2:
Kurko jeszcze raz dziękujemy mamy nadzieję, że do zobaczenia na uzupełnieniu hahaha :D
Ja wczoraj odpadlam po prostu o trzeciej w nocy,mjuz wstawiam, kazda w osobnym poscie(mody mordujcie):)
najpierw była Ania.. niestety, Ani zdjęć nie mam-znaczy mam -mam foty na tak zwana sierotę(nowy termin okreslajacy zdjecia przed):skacze:, ale nie mam po-czekam az dosle.
Potem byla Nisia-nisia juz wstawila swoje fotki ale ja jeszcze raz. Niestety stal sie dramat Nisi rzeski sie nie trzymaja;(. I teraz sa dwa wyjscia, albo ja totalnie spierniczylam robote, albo... nie wiem co-myslalam, myslalam i podejrzewam, ze moze byc tak, ze Nisia ma bardzo tluste rzeski i zaden primer nie pomogl. Jest to totalnie przykre. Mnie jest przykro, bo czuje sie winna, a nisce, bo chciala miec firany;(
A i jeszcze jedno-jesli ktos oczekuje fot tych no profesjonalnych czyli zblizenia oka, albo dziur od nosa, i oka-to sie zawiedzie, takie zdjecia sa fói;] ropki w oku, zmarszczki na powiece i w ogole:)
Nisia(jak jeszcze bylo w porzadku) rzeski nierozczesane dokladnie, ze zmeczenia nie zauwazylam
Potem byl Pazur, Pazur byl klejony do trzeciej w nocy, spal Pazur-przysypialam ja:)
Zdjecia Pazura wykonane w technice: zaskok przy kompie-na drugi dzien po zalozeniu
A tu Akinorew, Akinorew zawlokła mnie do akademika:) Szkoda, ze inaczej jakos nie ustawilam, bo efekt przeszedl mnie sama:)
Mama akinorew byla trudnym przypadkiem jak dla mnie poczatkującej, gruba rzęska, duzo, ale niedlugie:) Mam nadzieje, ze jest zadowolona:)
Kurka ale rewelacja :) super to wygląda :skacze: nie przyjedziesz do Zielonej Góry?P hhaah
Paulinka byla nastepna, myslalam-malo rzes-latwizna-w trakcie okazalo sie, ze bardzo sie pomylilam
Na zdjeciach "przed" rzeski z resztkami tuszu:)
wow!! kura boskie rzęsiska!!
KURKO!! my nie jesteśmy zadowolone, my zwariowałyśmy ze szczęścia, są PIĘKNE!!! :skacze:
jeszcze raz dziękujemy!!! :* :kwiatek:
Natalia rekordzistka.. umarlam przy 216 rzęsie:) A ciemnooo juz bylooo:)
matko to człowiek ma tyle rzęs ? sory za :offtopic: :leze:
kurde.. poczekajcie ludziska:) wstawie,pogadamy:) (soryy za offtopic) heheheh
szalenstwo z rzesami:skacze: wrzucaj wrzucaj:D
A tu Justyna.. zaczelysmy eksperymentowac na łonie... nautury bo bylo pieeeknieeeee!!!
ile tego...kura ale żeś hurtem poleciała...zaślinię całą klawiaturę zaraz :D
a Tu Dzoana, wklejam duzo zdjec, bo nie wiem tak naprawde, ktore wybrac. I nie wiem czy chodzi mi o nia, o rzesy, paznokcie, jej wlosy, czy roze w tych wlosach. Ja... umarlam i.. trzeba bylo tak od razu z wszystkimi dziewczynami, ale zeby bylo wiecej czasu noooo:)
ale im zazdroszcze . przepiękna robota
A tu Asik forumkowy po chyba dwoch z kawalkiem tygodniach od pierwszej aplikacji i dopelnieniu
Teraz juz taka glupia nie jestem, bo sie troche nauczylam. Rzesy nie rosna tylko w jednym rzadku:) i bylo troche wiecej czasu, aby wykonczyc kaciki:)
do tego co wkleilam doszlo drugi raz tyle i od Asika dostalam lampki oliwne i.. oczywiscie ze zmyje ten wzorek!:D I oczywiscie, ze potem znow namaluje, tyle ze swoj:D
Dzieki Asik za nocleg:)
ooo rany ale rzesiory :D super wygladaja :D jak mruga oczkami to pewnie wiatr robi :D
kurko !! ale się kobito napracowałaś :o efekt końcowy jest powalający :good:
Piękne to wszystko, napatrzeć się nie można, Kura ma jak dla mnie mistrzostwo świata, tytuł olimpijski, order uśmiechu i wszystkie inne jakie się da jeszcze przyznać:D
Kura ale sie naharowałaś :respekt: efekty powalające !! :)
Zdjęcia Dżoany to jak jakaś profesjonalna sesja :P :skacze:
dzieki dziewczyny
Dzoana- rzeski sie trzymaja:) dzieki
akinorew-nie wiesz jak sie ciesze,ze Wam sie podoba
Kamis.. wiesz co? Ja tez nie przypuszczalam;]
Julka samarek,total, Kamilka dzieki, podziekowania mi sie skonczyly
Taka jest finalna refleksja z tego calego zdarzenia, ze jak ludzie sie lubia, chca cos zrobic to potrafia sie szybko i sprawnie zorganizowac. Jesli maja do siebie duzo szacunku, kolezanstwa i dobrych checi to przez palce patrza na to niedoskonalosci, tak jak dziewczyny przez palce patrzyly na to, ze nie umiem, ze jestem zestresowana, ze nie jestem specjalistka, ale docenily moje dobre chceci i to, ze postaralam sie jak najbardziej umialam.
Dziewczyny moje kochane, narazilyscie Dzoane przez te swinie skarbonke na moj atak histerii, szczegolnie jak wyciagnelam te kase, ech.. wariatki
A one stroki na zadzie swini sa dzoanowe:skacze:
hahahaha jesteś niemozliwa! :D:D
Ja jeszcze później wstawię inne fotki które mi przesłałaś, bo jedna taka ładna była i jej nie wstawiłaś :D:D:D
Poza tym reszta- rewelacyjna! :D
A nasz ryk przy śwince był najlepszy :skacze2:
wstawiaj wstawiaj Dzoana:ok:
Tak naprawde to zesmy razem ryczaly.. ja bo sie rozczulilam, a Dzoana, bo ja ryczalam-jakas masakra....
ciiiiiiicho ale ważne,że było fajnie :D
A tu jeszcze jedna fotka :)
(nie mogłam przez fotosika bo error...)
:) dzikakura piekne rzesy! pozdrawiam
dzoanko, super, kurka- jestes boska:)
:wow: :wow::wow: przepiękne rzęsiory! Dziewczyny... zazdroszczę Wam. Ja też takie chcę! Kurko kiedy znowu przyjedziesz? Jeśli byłby to czerwiec to wiesz że ja chętna na rzęski :D
dzieki kochane:love:
Bozena-imienniczko.. nieprędko;]
Dzoanko piekna sesja......ale co sie dziwic piekna kobieta piekne pazurki rzeski to jakby moglo byc inaczej...:)
Kurko.... co to a opisy wrrr....juz doszlysmy do tego co bylonie tak........problem tkwil w mojej luznej opadajacej powiece a nie w Twojej pracy....:) i mialas racje to uzaleznia....i teraz nie wyobrazam obie by nie miec rzesek non stop:D.....
reszta dziewczyn tez kapitalne roznice...super super super......normalnie miec Cie na tym forum to skarb :)
oj Niśka dobrze mówi :D nasza kochana Kurka :D :*