no!! mała!! tera będziesz miała przeje***ne... będziesz jako taksiarz...
ale miałam pisać gratuluje!!
Printable View
no!! mała!! tera będziesz miała przeje***ne... będziesz jako taksiarz...
ale miałam pisać gratuluje!!
ajc dziekuje dziewczyny
mała gratuluje:) dziś byłam sobie egzamin ustalać i 20 listopada o 8 rano będę się męczyła także dziewczyny trzymajcie kciuki:D:D:d
tak w ogóle to temat zrobil się w tym momencie nieaktualny, skoro już zdałaś:) trzeba by gramatykę poprawić:)
Gratuluje Mala, ale nie da sie ukryc ze w Niemczech duzo latwiej zdac prawko niz w Polsce, wiec dziewczyny w Polsce nie zalamujcie sie , ze za pierwszym razem nie zdacie:D
no dokladnie...same autobahny i w miescie jakies proste drogi, zadnych porzadnych rond i do tego prawie na kazdym skrzyzowaniu swiatla co oczywiscie ulatwia ludziom jazde, dlatego latwiej zdac prawko...ale prawde mowiac jak sa 4 auta na skrzyzowaniu bez znakow to zawsze jest problem kto ma jechac pierwszy...mamy tu takie skrzyzowanie i najczesciej wymuszane sa pierwszenstwa no i stluczki... ah ci Niemcy :P
dlatego ronda i swiatla w Niemczech to cuda natury drogowej :D
Mala a ze tak zapytam bo moze nie doczytalam...ile placilas za prawko i czy zdawalas teorie po niemiecku czy po polsku, bo wiem ze egzamin mozna po polsku tez zdawac ?
przede wszystkim zdajesz w tym samym miescie gdzie mieszkasz ,jezeli tylko tam sa 2 skrzyzowania ze swiatlami i 1 rondo, wiec w zasadzie jak ktos mieszka w malej pipiduwie to w ogole pikus, no i na tym samochodzie co sie uczylo
no ja mialam dobrze bo jezdzilam po tych drogach co zdawalam egzamin takze trase znalam-moj instruktor wozi tam gdzie si zdaje egzamin.
ojc mnie wyszlo ok 1500 euro niecale
nie liczylam
policze otem to napisze.ale jakos 1300 mialam ale doplacalam 135 za egzamin
zobacze potem
Gratuluje jeszcze raz :):):) Bo juz na innym forum gratulowałam :)
P.S ja zdałam za drugim hehe to Ty boss jestes :D
zaden boss
w niemczech sie po prostu latwiej zdaje
w pl bym poleciala przy tych bledach juz
No trzymajcie za mnie kciuki :) 7 grudnia mam egzamin :skacze:
Bede trzymac..:)akurat w tym dniu mam otwarcie salonu..wiec nie zapomne heh:P
MAŁA...GRATULUJE!!!!!!:kwiatek::kwiatek:
Trzymam kciuki i za prawko (ja zdawałam 10.12.2005 :) ) i trzymam również kciuki za salonik!
Rowiez trzymam mocno kciuki:) mala dasz rade:):good::good::good:
mala juz dala rade:D teraz Agusia bedzie zdawac:)
hihi:) agusia trzymam kciuki!!!!:)
Agusia rowniez trzymam kciuki:)
a ja wczoraj zdałam teorię wewnętrzną :D uciekajcie z ulic, od wtorku zaczynam jeździć :D
gratuluje
i zycze hmmmmmmm czego?gumowych drzew
hehehe dziękuję, na pewno się przyda;d
heheh ale masz fajnie Valia :) Ja bym znowu chciała zaczynac dopiero hehehe ale luz za równy tydzień egzamin :) ale to zleciało!!! Juz sie nie moge doczekać hehe
Ja juz mam 3:0 dla WORD-u ;) Czeka mnie teraz 5 h jazdy zeby móc sie zapisac na kolejny:( Chyba sobie w grudniu odpuszcze te nerwy
Mała- GRATULACJE:good: i szczerze zazdroszczę:]
O kurde to faktycznie lipaaaa...
ja za trzecim razem musialam zrezygnowac z braku kasy/zwolnienia sie z pracy na wykupienie godzinek :( teraz mysle nad prawkiem w Niemczech ale to od nowego roku :P
ale dziewczyny za Was trzymam kciuki :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA zdalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :) Porpsotu bosko!!!!!!!!!!!! :soczek::soczek::soczek: PIJEMY!!!!!!
o zesz w morde gratulacje :skacze:
Madzialena wiedziałam że twoje kolczyki mi przyniosą szczęście!!!! Kocham Cie normalnie!!! :przytul::przytul::przytul::love::love::love:
Dziękuje dzidizu :) Ja też jeszcze sama nie wierze!!!!
Nooooo to moje gratulacje!!!!! :good::good::good:trzeba to porządnie oblać teraz ale to naprawdę porządnie :skacze::skacze::skacze::skacze:
nie no kochana to teraz wsiadaj w auto i jutro ci eu mnie widze na kawie
gratuluje i gumowych drzew rzycze
dopiero niedawno dzyskałam neta i zapomniałam Wam sie pochwalić zdanym prawkiem troche juz minęło bo zdałam 20 a od piątku plastik pięknie sie prezentuje u mnie w portfelu:D
jakaś dobra passa ostatnio u nas na forum:) za 1 razem zdają zdolniachy;P szkoda, że mi było jeszcze tego forum jak ja zdawałam 1 raz prawko :D gratulacje Agusia!!
no no... gratki laski!! włąsnie sie domyślałam co ta aga ma w opisie na gadulcu!!
he he!!
to teraz laski wkładać kaski
jeździć szybko,a bezpiecznie
oby prawko nosić wiecznie!!
heh, ale mi sie rymło...
gratuluje mała, Agusia i mariet:brawa:
ooo widze kolejne szczesliwe posiadaczki prawek :)
Gratuluje dziewuszki zdania prawa...jak ja Wam zazdrosze :)
tak cichaczem powiem ze mozna ylyby zmienic nazwe tematu na "zdajemy prawko z dziewczynami z forum" :P
o ja cie:D:D:D wlasnie wrocilam z egzaminu!!!!!! ZDAŁAM!!!! i to za pierwszym razem:D:D:D o ja cie nie moge jeszcze w szoku jestem:D