-
Odp: [27.05.2010 Katowice] Warsztaty by Farbstift
Fabi wpłaciłam pieniążki :* :skacze2:
-
oki, jak tylko dojdą to dam znać:) więc lookaj w temacie:* a Ty Dzoannko weźmiesz oświetleniową??
-
jutro bede wiedziec czy dam rade przyjechac . ... moj brzdac ma przynies zaproszenie na dzien matki z przedszkola wiec zobacze czy robia 27,czy 28
-
-
Fabi oświetleniówkę mam stojącą na ziemi, taką wysoką, więc odpada :( a moja uv-ka jest na wyczerpaniu, ale jeśli będzie potrzebna to wezmę, choć ja raczej brdziej na akrylu będę pracować :P
-
UV mamy idealną ilosć, więc tylko oświetleniówki mogą się przydać. Ale damy radę:*
-
pisalam do organizatorki ..... niestety prawdopodobnie mnie nie bedzie ... rozchorował mi sie synus (ma angine) i nie mam go z kim zostawic ... normalnie to byl by w przedszkolu a tak to musi siedziec w domu ...
-
Madziu. (dot. tez kamili i plusia :))
-
czasami żałuję, że nie mieszkam na śląsku ;(
-
Mam już pieniążki od Dzoanny,Basi i NNisi:*
-
Moja obecność wisi pod znakiem zapytania,bo oskrzela się odzywają:placz:
Jeśli choróbsko się nie rozwinie to przybędę.
-
Basienko kuruj sie kuruj.....musisz byc zdrowa i przybyc:)
-
Nastawiam się na przyjazd:D
Wszystko mam już spakowane i przygotowane,żeby mój zabrał jutro kuferek autkiem do siebie.
Tyle będę mieć mniej targania do busa :)
Byle bym się tylko gorzej nie czuła,bo się załamie;(
-
Basiu ma nadzieję ze przyjedziesz i ze z twoimi oskrzelami bęzie wszystko o.k. Już się nie mogę doczekać żeby was wszystkie poznać.:)
-
Nafaszeruj sie lekami...co by zapobiec chorobie.....i czekamy.....
-
Basiu, musisz być i basta:*
i zapomniałam napisać o pazurkowych uzgodnieniach z barmankami, otóż jedna powiedziała, że na jej pazurkach można szaleć a druga niby też, ale woli coś troszkę bardziej stonowanego:)
-
-
no pewnie:) to już w czwartek kochane:yess:
-
super dziewczyny......
u mnie zaczyna sie kickac...:( mam nadzieje ze do tego wszystkiego dziecko mi sie nie rozlozy :( bo inaczej kaplica a i tak bede ale chyba tylko w roli obserwatora:((::(:(
-
NNisiaa :przytul:na pewno bedzie ok z mala :]
Basiu musisz byc :D
a ja juz odliczam dniiii :cwaniak2:
za 4 dni sie widzimy :skacze::skacze:
moj juz na pewno nie powie, ze mam nie jechac bo wczoraj dostal na 2 żyłki i wodery (buty wedkarskie) a dzis od 5 rano juz siedzi na :rybka: wiec jestem, ze tak powiem bezpieczna :haha::haha::haha:
Nnisiaa i Ksenia pomyslcie skad moge Was zabrac z Sosnowca to podjade i skoczymy do tej Ikei jeszcze ^_^
w razie czego to mój numer:
Farbi chyba nie zabiore stolika bo nie mam gdzie go wcisnac :( zobacze czy w bagaznik wlezie :D jak tak to wezme :D
-
kamila, mnie ten stolik wszedł do sejczenta to tobie tez wejdzie... ja mam też problem ze stolikiem do mój gamoń mi zmienił blat i zamiast 60x100 mam 140x70 i nie wejdzie do bagażnika do nubiry, ale zmieszcze go za siedzenia z tyłu... ja mam króciutkie kacze sztapki więc za moim fotelem to można jeszcze słonia przewieść :haha:
jak tyko będę to jedyne czego nie wezmę z mojego kącika to 2giej lampy uv, telewizora i krzeseł :haha:
-
Iza:haha::haha:
sprobuje go wcisnac do bagaznika jak tylko chop wyniesie z niego wszystkie akcesoria do :rybka: w sumie wozek wchodzi to i stolik wlezie...:huh:
ja mam cicha nadzieje ze zdazy mi kuferek od Sami przyjsc, bo sie bede musiala w torby pakowac :huh:
-
Zostały 4 dni do warsztatów a pieniążki od kilku osób nadal nie doszły. Proszę o kontakt, osoby które wysłały a nie wymieniłam w temacie, że dostałam i te osoby, które nie zapłaciły a wcześniej nic ze mną nie uzgadniały!! To pilne, bo nie chcę, żeby reszta przez to miała cierpieć.
-
Madziu czy poduszki pod dlon mamy zabierac??
czy kupilas reczniki papierowe??
dziewczynki to juz ostatni gwizdek i musimy pomyslec co jeszcze mamy zorganizowac:D
Madzia jak przelewy od dziewczyn??
juz sie doczekac nie mogeee :tuptup::tuptup::tuptup:
-
No problem w tym, że 2 osoby w ogóle nie odpisują na moje pw:( O 11 sprawdzę czy już doszła kasa, bo wtedy jest księgowanie. Ponawiam prośbę o kontakt, a jak ktoś rezygnuje na 100% to muszę wiedzieć to dziś.
a i Kamilko ręczniczki będą:*
-
Kamila mnie jest obojetne skad mnie zgarniesz ja moge gdzies podjechac:).... takze ja sie dostosuje do Ciebie...tak zeby Tobie bylo lepiej....na gadu sie zgadamy albo na boxie:D
-
Madziu a kto nie daje znaku zycia?
dziewczynki odezwac sie!!
-
świstaczek
pazurkomania
Dziewczyny dla mnie to bardzo ważne, bo muszę wiedzieć, czy poprosić resztę o dopłatę, czy dziewczyny mają zabierać ze sobą wszystkie swoje żele i akryle, czy pokazy się odbędą, co z dyplomami, ktore swoją drogą pomijacz szykowała dla nas ehhh
-
Farbi z tego com wyczytala to Pazurek miala jakies problemy rodzinne wiec moze poczekajmy :)
a Swistaczka prosimy o kontakt :)
Woszczur bierze obie lampy wiec Madziu dopisz sobie do listy:)
ja sprzet biore swoj znaczy zele i akryle:)
no ale wiedziec musimy co i jak bo Pazurek miala prezentacje Sharto robic i pokaz!!
-
Kochane!!
Proszę, abyście przyjechały z 1 ręką zrobioną, oczywiście pazurki tematycznie pasujące do warsztatów. Odbędzie się konkursik. Kryterium będzie głównie zdobienie, więc możecie poszaleć:) Oczywiście to nie obowiązek, tylko moja propozycja. Zwyciężczyni otrzyma dyplomik oraz symboliczny upominek.
-
dodatkowo dziewczynki prosimy o przypomnienie sobie zagadnien z teorii z zakresy stylizacji paznokci :) co to krzywa, co to linia wlosa itp :)
mamy dla Was wiele atrakcji i przygotujcie sie na ostra nauke i na swietna zabawe ;)
-
Mimo moich straconych nerwów i przepłakanej nocy, wszystko się uda i będzie czadowo:yess:
-
Dawno mnie tu nie było, a tu się tyle dzieje??
Woszczurek jedzie jednak ??:yess:
Fabi jakiej przepłakanej nocy, co się stało?:(
-
Wszystko będzie ok:* A woszczurek najprawdopodobniej jedzie :tany:
-
ja to bede widziała czy jade rano w czwartek, a jak juz wyjade to sie wracać do prawnika nie bede, no bez przesday
a moim zdaniem to zróbmy to tak jak miało być na początku...
tak jak pisałam było załozenie ze to nasze warsztaty i juz
skoro niektorzy nie potrafią doytrzymać słowa to olac
same też sobie poradzimy
nie trzeba płącić za warsztaty 200zł zeby sie czegoś nauczyć, nie trzeba mieć sponsora tudzież innych
i udowodnimy ze takie "tanie, plepsowo-ćwokowe" jak to niektórzy mają wrażenie warsztaty, które poprowadzą osoby BEZ KURSÓW też mają swoją wartość
nie potrzebne nam sponsory i inne tylko dobre humory i chęć pokazania i przekazania tego co sie potrafi
druga sprawa to taka, ze ja na miejscu madzi zrobiłabym liste ostateczną np na dzien dziesiejszy czy jutrzejszy
kto nie wpłącił pieniędzy- nie jedzie
albo w te albo we wte!!
wiem co czujesz Madziu, bo ja też sie naszykowałam na 12 osób jak robiąłm w domu a połowa z listy mnie olała!! było mi bardzo przykro... bo nawet znać nie dały dziń czy dwa wczesniej .. chociaż zeby napisały "ej Iza sorry ale mnie nie bedzie"... nieeee no po co??
DECYDOWAC SIE!!
krótka piłka!!możecie sie przyczepić do mnie ze pisze co iinnego a robie co innego.. owszem.. tylę ze ja jestem uzal;eżniona od prawnika, a sprawa 2ga ważniejsza jest taka, że ja za swoje miejśce płace.. czy będę czy nie to madzia nie poniesie straty!!
dziękuję za uwagę
-
No więc ja uprzedzam,że mogę się nie zjawić z powodu zapalenia oskrzeli:placz:
Biorę antybiotyki i staram się kurować.
Jeśli się pojawię,to łapki nie będę mieć zrobionej ponieważ cały mój dobytek jest już u mojego w Jaworznie...
i raczej spodziewajcie się mnie jako widza:/:
-
Basiu kuruj sie! czekamy na Ciebie :przytul:
-
tak jest basiu. ty sie lepiej wylecz szybciutko bo ja mam wobez ciebie spory planik :cwaniak2:
a przyborami i produktami sie nie przejmuj, mysle że w takiej sytuacji zawsze sie ktoś czyms podzieli:)
chce cie widzec na tych warsztatch!! bez dysksji, a sprzeciwianie sie woszczurowi to tak jak sprzeciw wobec... nooo wwszyscy wiedzą kogo :haha:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
tak jest basiu. ty sie lepiej wylecz szybciutko bo ja mam wobez ciebie spory planik :cwaniak2:
a przyborami i produktami sie nie przejmuj, mysle że w takiej sytuacji zawsze sie ktoś czyms podzieli:)
chce cie widzec na tych warsztatch!! bez dysksji, a sprzeciwianie sie woszczurowi to tak jak sprzeciw wobec... nooo wwszyscy wiedzą kogo :haha:
Powinnam się bać??:huh:
Izuś ja wszystko będę miała:)
Wmontowałam wczoraj kuferek mojemu do autka jak jechał do siebie,żebym się nie taszczyła,a w czwartek wysiądę w Jaworznie odbiorę kuferek i albo przyjadę do Was busikiem,albo mnie mój zawiezie bo przecież daleko niema :D
-
Więc Nnisaa dzwoniła do mnie, że po kontakcie z Pazurkomanią okazało się, że będzie wraz z Świstaczkiem. Jednakże nadal mam mały problem z funduszami i być może konieczna będzie doplata ok.5zł/os. Przygotujcie się na taką ewentualność, ale wieczorkiem napiszę, czy to na pewno będzie konieczne. Nastąpiły także zmiany w pokazach:)