jak na pierwsze to masz talent...odrazu cie rozgryzlam a ty chyba wiesz o co mi chodzi...
Printable View
jak na pierwsze to masz talent...odrazu cie rozgryzlam a ty chyba wiesz o co mi chodzi...
Ale slicznie ci wyszlo jak na pierwszy raz.
pierwsze ?? no ja cie prosze nie żartuj sobie
tez bym chciala takie robic :D
Jestem w szoku oczywiscie pozytywnym,gratuluje zdolna kobitka z Ciebie:good:.Kwiatki sa superrrr i nie powiedziala bym ze robione po jednym obejrzeniu lekcji.Brawo!!!!
naprawde,sa tak super filmowane ze nawet slepy by sie nauczal,z nosem przy kompie siedzialam prawie,i sledzilam kazdy ruch pedzla w zwolnionym tempie!
Wierze ci bo sama tak siedze jak ogladam na you tube filmiki ale tam nie da rady w powolnym tempie.
no no Donna boskie kwiatki... chciałabym którąś z tych płytek niestety strasznie drogie są...
dziś uczyłam sie lepić kwiatki, co wy na to? :D
Piękne! kurde same zdolnaiachy na tym forum :)
świetne :)
dzięki za fotorelacje ;)
normalnie nie wierze ze to ja :D póxniej wkleje dzisiejszą prace na pazurkach kolezanki :D
http://images44.fotosik.pl/121/7af2792c7238ee54m.jpg Moja dzisiejsza praca :)
bardzo ładne te kwiatki:) dobra jesteś;)
a w sumie to ja dopiero zaczynam przygode z kwiatkami ;D
jeżeli sama się nauczyłaś to podziwiam :brawa:
moje:)
Milenka biały jest he best!!!
milenka niezłe te kwiatusie, czy to na szklankach robione??
to raczej kieliszki :D
byc może, ja ślepa więc ....
:piatka:Milenka EKSTRA kwiatuchy są :D
dzięki wam piękne:)
to kieliszki do wódki :)
Milenka a jakiej firmy masz akryl??
biały perfect lady:)
nie mam żadnych kursów byłam tylko na warsztatach organizowanych przez firmę Golden Nails i tam podpatrzyłam co nieco i dziewczyny korygowały moje błedy ;) swietna sprawa
---------- Dodano o godzinie 22:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:06 ----------
dzienx :D
Teżbym się przeszła na takie warsztaty! Bo śliczne te twoje kwiatki!
Milenka ladniutkie te kwiateczki..
prosze o ocene... a moze ktos wie jak utworzyc album na forum???
---------- Dodano o godzinie 20:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:39 ----------
ups kwiatkow tez nie umiem wgrac do wiadomosci:(
a jednak potrafie:) ocencie proszeee
a te nie weszly do konkursu:(
fajne kwiatuchy :)
Album można założyć od rangi pasjonatka więc jeszcze tylko pare postów ci brakuje :)
Piękne te Twoje kwiatuszki na tipsikach :):)
no kwiatki malina :D
ćwiczyłam sobie dzisiaj lepienie kwiatuszków, pierwsze co mi wpadlo pod ręke po moich paznokciach to pojemniczek z ozdobami a pózniej telefon. Co o tym myślicie??
nie są jeszcze perfekcyjne ale jak na początek w porządku :) musisz ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć :)
Aniu cudenko :)
Ten breloczek to z żelu i akrylu?? :wow::wow::wow::wow::wow: Wow... śliiiczne :D