Asik moze w ramach przeprosin dorzuca gratisik jakis ;) tylko zle to opisali:P
Aga po raz kolejny powiem ze boskie!!!!
Printable View
Asik moze w ramach przeprosin dorzuca gratisik jakis ;) tylko zle to opisali:P
Aga po raz kolejny powiem ze boskie!!!!
ja tez juz czekam dosc długo...może o mnie też zapomnieli? :(
i oto wczoraj je dostalam i ninisia nie bylo gratisow hehe ale wazne ze kredki mam :D
a to moje cwiczenia :P:haha:
aaa asik jaki pająk :):)
asiczku kochany super, a zwlaszcza ten pajak;))) :kwiatek:
ja rowniez poprosze :)
kredki juz mam :)
bardzo intensywne kolorki maja tyko nie umiem sie jeszcze nimi poslugiwac:huh:
Aguś kilka postow wyżej materiały są do pobrania ;)
Asik pajak jest boski!! róża też mi sie bardzo podoba!!
asiu dzieki :* ja slepa jestem i przelecialam przez posty i nawet nie zauwazylam:D
jutro pocwicze:skacze:
Asik, pajak wyszedl swietnie, nawet wyglada jak zywy :)
Asik_sk4 bardzo ładne rysunki ,a pająk naprawdę jak żywy ;)
dziekuje Wam dziewczyny :kwiatek:
a tak jak dla mnie po pierwszym starciu z kredkami moge stwierdzic ze faktycznie maja intensywny kolor ale widac po agnieszce ze cwiczenia daja swoje ;* :przytul:
Asik_sk4 suuuuper :O ja tez mam kredki wczoraj w plastycznym kupiłam za 10zł :D ale po chorobie popróbuje.....bo teraz siły nie mam nawet na klientki :(
a ja jestem wsciekła jak nie wiem,zamówiłam te kredki juz 10 dni temu wpłaciłam kasę od razu i ....echo... zero kontaktu,nie odpowiadaja na maile. dziś im takiego wysmarowałam maila ze im powiek spuchną jak będą to czytac,zaznaczam ,że zamówiłam przesyłke priorytetową.ech.....
Joy... skąd ja to znam... ehhh..
joystynka tez mialam takie sytuacje :) nawet teraz mam bo zamowilam tynka japonski do przedpokoju zeby go skonczyc wplacilam nie male pieniadze bo 224zl i echo ;/ jak juz im takiego maila napisalas to moze wkoncu sie odezwa :** nie martw sie jak dostaniesz kredki to zapomnisz o tym :)
mam taką nadzieję ,że one mi te nerwy wynagrodzą.. ale ,żeby tak ludzi zwodzic...oczywiscie wcześniej nie sprawdziłam komentarzy a teraz jak patrze to skóra cierpnie,5 osób twierdzi ,ze wogóle towaru od nich nie dostało:wow:.ani zwrotu kasy:placz:.masakra...ale nic czekam dalej...jak nic z tego nie wyjdzie to podam wam dane sprzedawcy żebyscie sie tez nie nacieły...
mój pierwszy raz:wstydek:
zołzella super;) jak dla mnie ostatnie najladniejsze;)
zołzella zgodze sie z rudzielcem ;) ale maczek tez super :* :ok:
Asik róża i pająk super:ok:
A ja malowałam ostatnio paznokcie tymi kredkami :D i jestem mega zadowolona !! o wiele lepiej mi się maluje niż na kartce czy tipsie :P ale na razie Wam nie pokażę bo chcę je wysłać na konkurs :D
A ja po wielu próbach stwierdzam że nie mam talentu bo nic mi tymi kredkami nie wychodzi:( Moze sa za stare i dlatego juz nie rysuja tak jak nowe. W każdym razie strasznie blado wychodzą i w ogóle podziwiam wasze prace bo są boskie.
zostane chyba jednak przy tradycyjnych metodach malowania :D
Asik prześliczna róża, pajączek również.
Zołzella jak na pierwszy raz to extra, lilia jak żywa:D.
Moje kredki leżą, jakoś brak mi pomysłów i chęci. Jak widzę jakie Wy cudeńka tworzycie to padam, bo w życiu do takiej wprawy nie dojdę:huh:. Za to z radością oglądam Wasze małe dzieła i cieszę nimi oczy:love:.
shola jaka wprawa? ja pierwszy raz od podstawowki mialam kredki w rece i cos naskrobalam wiec wiecej wiary w siebie ;* :)
dzis dopiero mi odpisali z tymi kredkami."przepraszamy ale wyniknęły pewne kłopoty.natychmiast wysyłamy." cholera a ja w poniedziałek miałam wyjezdzac na ferie w swoje strony,a będe musiała chyba poczekac na ta przesyłkę,bo jeszcze wróci do nadawcy.:(
Dziewczyny jak wasze kredeczki, dostałyście? chwalcie sie swoimy nowymi dziełami :)
moje kredki dalej nie maluja.... musze nabyc nowe.....w jakims komplecie....moze beda lepsze...
UUUU ale sie napaliłam, uwielbiam rysować kredkami.....wlaśnie zamówiłam na ebayu niemieckim :) te same co Agnieszka...mam nadzieje, że beda ok..;) a nie jakies podróby ;P
agnieszka-x powiedz mi czy Twoje kredki się kruszą. Bo moje chyba coś nie teges:huh:, pozostawiają po sobie "resztki" i niefajnie to wygląda. Starałam się ten pyłek oczyścić pędzelkiem, ale niewiele to daje. Chyba będę musiała zainwestować w nowe:placz:.
a mi jeszcze ku... ź..wa nie wysłali.specjalnie odłożyłam wyjazd a kredek jak nie było tak nie ma:(
moje kredki przyszly juz jakies 2 tyg temu i az wstyd sie przyznac nie mam czasu na ich wyprobowanie :(
shola82 moje kredeczki sie nie kruszą sa wrecz bardzo miekkie i maluje sie nimi jak pastelami olejnymi
ja też kupiłam te kredki i jak na razie czekam na przesyłkę :P zobaczymy jak sie będą sprawować :P
Dostałam dzisiaj kredki i zmalowałam tak na próbe cos takiego ;P ale kontury czarne poprawilam farbka...
bardzo ładny :)
Agusia_pa2 no narescie cos sie ruszylo i pokazujecie swoje dziala. kwiatek super jak chcesz zeby kolor krawedzi platkow bylo ciemniejszy to cienkim pedzelkiem mokrym przeciagnij po kredce jak linerem. efekt taki sam jak czarna farbka. :D
mi fundusze nie pozwoliły niestety w tym miesiącu na kupno kredeczek :( ale póki co kwiatki które dostałam od dziewczyn na mejla bazgrzę kredkami z dzieciństwa, rękę wyrobić trzeba :D a to tutaj takie sobie o :
koniecznie musze zaopatrzyć sie w te kredki bo jak patrze na to co tworzycie tto szczeka opada:szczena: i kto by pomyślal ;)
kobietki uważajcie na allegro na sprzedającego bell_maison .oszust i krętacz.3-go stycznia zamówiłam kredki i zero odzewu,ani kredek ani pieniędzy a ni kontaktu,po prostu mnie olewa jak do niego pisze.uwazajcie!!!!