Jaki uroczy ten Twój kącik :) :love:
Printable View
Jaki uroczy ten Twój kącik :) :love:
dziękuje:):)
Dziewczynki powiedzcie mi jakiej firmy są te lampy do macie? Te takie białe z niebieskim.. ile kosztują?
Zazdroszcze wam taki ładnych kącików ;(;(mój kącik to stól w kuchni gdzie za każdym razem musze tachac swoje wory do paznokci i rozkładać i składać na nowo.
woszczurku czy mozna gdzies kupić takie opakowania, w których ty masz swoje ozdóbki??
Kamila... ale śicznie tam masz!!!! i ta sciana... jejku wygląda jak w 5-gwiazdkowym salonie :) super
dziewczyny... ale mnei "zazdrosc" sciska jak widze foty waszych salonow :) hehe
ale chcec to moc :) zobaczymy co czas pokarze w moim przypadku :)
Kamilo mnie sie bardzo podoba ja tez mam zamiar w przyszłym roku otworzyc malutki salonik i mysle nad wystrojem
Jejku dziewczyny, dziękuje Wam bardzo :* Bardzo mi miło, że Wam się podoba :) I życze powodzenia w wystrojach swoich miejsc na pazurki :)
Śliczny ten salonik pomarzyć o takim mogę
a ja wstawiam zdjęcie plakatów moich
Kamilko ale masz cudowny salonik!! :wow:
Kurcze, fajne te Wasze kąciki :) Ja jak na razie to wszystkie moje pazurkowe trzymam w kartonie, bo jak na razie odkładam kasę na kurs i postanowiłam, że nie mogę wydawać większych sum na tego typu rzeczy, bo nigdy nie uzbieram :) Znalazłam jednak i na to sposób - brat nie miał mi co na urodzinki kupić, to powiedziałam, że przydał by się kuferek :D Także będę najprawdopodobniej miała już w czym trzymać swój dobytek, ale kącika to na razie brak - czyli jak robire sobie pazurki, to rozkłądam się w dużym pokoju i ślęczę przy ławie ;) W obecnym mieszkaniu nie mam gdzie wygospodarować miejsca tylko na pazurki :)
Milenko cudny kolor :love:
dziękować :):*
Nie mogę oderwać oczu od tej pięknej witryny!! Jest przecudna!! Sama ją ozdabiałaś, czy taką kupiłaś?? Twój kącik jest jak cukiereczek:).
kupiłam taką ale chce się troche pouczyć decoupage bo chętnie tak bym zrobiła jeszcze te białe krzesła...
Jak kiedyś Ci ta witrynka zniknie, to będziesz wiedziała, kto ją ukradł:P. Niesamowicie mi się podoba:)
świetne kąciki, opglądam fotki i się zachwycam:D ja na razie wszystkie swoje pazurkowe szpargały trzymam......uwaga:D w pudełkach po butach. W razie czego to pudełka wstawiam do torby i ziuu do kogoś na pazurki. mały offtop(gdzie moge kupic taka lampe jak ma woszczur, roooksanka albo Agusia_pa2?):]sorki
Na allegro;) ostatnio kupiłam taką za 40 zł.
Fajny plakat, mój kolorek :wstydek::)
Jestem już po przeprowadzce :)
az Ci zazdroszcze przepiekny masz salon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ja odradzam, jest o kant doopy roztrzaś!! teraz to wiem, mnie nie pasuje białe swiatło z tej jarzeniówki!! zwłaszcza przy robieniu zdjęć teraz poluje na taką:
LAMPKA BIURKOWA NA BIURKO KT028 Światło PROMOCJA (797474397) - Aukcje internetowe Allegro
do niej można wkręcić zwykłą swietlówkę energooszczędną i będzie lepsze swiatło i do pracy i do zdjęć a jak się spali to idzie sie do sklepu i kupuje nową np z osramu czy philipsa a do tych jarzeniówek to ja nie wiem gdzie sie kupuje bo one mają "różne gwinty"
milenka super kacik :)
ach to spagetti :P wszedzie tego pelno (dlatego ja sobie w salonie juz tego nie dam haha)
a ja przenioslam swój "bałagan" do pokoju.
WRESZCIE koniec z balaganem w kochni i z wlazeniem mi klientek do kuchni :P
woszczur własnie taką ogladałam:D LAMPKA BIURKOWA KTO28C Światło PROMOCJA TANIO ! (797474370) - Aukcje internetowe Allegro
to juz wiem jaka lampa bedzie oświetlać moj kącik paznokciowy;)(uff, bałam się znowu oftopa:P)
Wow świetna witryna, teraz to pewnie na klientów nie narzekasz więc jeszcze mniej czasu dla forum będzie :P
baaa pewnie ze pieknie! i najlepszy salon w miescie!!!
Basiu moja, Ty sie szykuj bo jak koltun wpadnie do salonu to nie wyjdzie :)) hihi
A mnie się bardzo spodobało u Woszczurka plastikowe "pudełko" na nodze od biurka! Bardzo poręczne. :good:
dziewczyny zobaczcie sobie ja mam taką lampke... powiem wam że taka średnia jest....
Mnie dziś napadła myśl, że muszę przenieść mój kącik do pokoju:D I tak robię tylko sobie a jak komuś mam robić to idę do tej osoby;) Także dziś poplanuję a jak starczy sił to jak jutro ukochany wróci do domu to się zdziwi :skacze:
salonik świetny, taki z klasą i ta ławeczka świetna:)
seqoya super salonik :)
BBasiu!!:wow::wow::wow::wow:
CUDO :)
dymcia fajnie to wymyśliłaś blaty kuchenne też jak widać sie przydają muszę też coś takiego pokombinować