nanami ja też uwielbiam "lekarzy" chociaż Małaszyński mnie drażni:P.
Printable View
nanami ja też uwielbiam "lekarzy" chociaż Małaszyński mnie drażni:P.
Usta Usta chce przy czasie obejrzec w internecie bo nie ogladalam ;)
A Małaszyński w lekarzach to taka d... pupcia :D no ale w koncu to nie oni pisza dialogi i scenariusz tylko maja grac swoje. A to ze czasami podrazni - takie pewnie zalozenie :D
Aaa no ja jeszcze uwielbiam Rodzinka.pl - sa swietni :)
Ja czekam na kolejne sezony "Gry o tron" i "Czystej krwi" teraz oglądam "Dextera" właśnie ściągam 6 odcinek 7 sezonu, wciągnął mnie strasznie. "Zagadki umysłu" też były fajne. "Usta usta" też mi się podobał ale pierwszy sezon tylko, w następnych każdy zdradzał każdego z każdym. No i "Homeland" zaczęłam oglądać. Na razie 3 odcinki obejrzałam, podobno później się rozkręca..
Aaa no Rodzinka.pl jestem wielką fanką i nie ma odcinka podczas ktorego bym sie nie smiala :D
ja ogladam namietnie breaking bad i californication ;P
ja Wam powiem dziewczyny, ze Lekarze mi się bardzo podobają i oglądam ;) a lubię też Miodowe Lata stare, ale bardzo lubię :)
ja tak samo jak koleżanka madzia breaking bad :)
zobacz też Natalia Panocha
Ja oglądam nałogowo Kości ostatnio rzucam okiem na Hotel 52 i Przyjaciółki. Tak to nic innego mnie nie zainteresowało...
Uwielbiałam "Kości" na początku, ostatnie sezony jakoś mi nie podchodzą, a "Homeland" faktycznie się rozkręca, polecam :)
ja ostatnio sie wzielam za walking death. oglada ktos tez?
Moja mama uwielbia barwy szczęścia i blondynkę, ja wolę pierwszą miłość, a z amerykańskich lost :)
ja oglądam the walking death ;) dość specyficzny serial ^_^ 3 sezon teraz przetrawiam...
a oprócz tego Grimm i Haven :love:
Polecam Czystą krew i the walking dead
Kości - moje ulubione oglądam codziennie o 20 na fox . To stare odcinki i są powtórki o 16 następnego dnia. Wcześniej nie oglądałam tego filmu więc nadrabiam zaległości. Fajnie się parzy jak rozwijały się odcinki , jak przybywało nowych bohaterów . Dopiero teraz rozumiem kto , co i jak w nowym sezonie. Ubolewam , że wczoraj nie było filmu ;( . Nie wiem dlaczego ;(
Ja ostatnio przypomniałam sobie wszystkie sezony "czystej krwi":D.
Polskich nie oglądam
A mój ulubiony serial to Z Archiwum X;) oglądałam wszystkie sezony każdy jeden odcinek!
ja wrocilam do dextera bo leci nowy 7 sezon i trzyma poziom ;p
czysta krew jest dobry :P oglądam też dochodzenie :P
Z naszych to "Lekarzez zagranicznych uwielbiam CSI MIAMI, WEEDS, TRUP JAK JA, ON ONA I DZIECIAKI, DR HOUSE. Oj sporo tego :)
Ja z polskich lubię prawo Agaty. Ale jutro.. a raczej dziś ostatni odcinek :(
Tak, szkoda ze sie Prawo Agaty konczy... :(
Dziś obejrzałam ostatni odcinek pierwszego sezonu "the following". Przez ostatnie 3 miesiące dzielnie czekałam na każdy odcinek, a podczas oglądania skręcałam się na krześle i obgryzałam nowo zrobione pazurki. Jeden z lepszych seriali jakie ostatnio oglądałam. Trzyma w napięciu do ostatniej sekundy i niejednokrotnie bardzo zaskakuje.
Jeśli lubicie thrillery z psychopatycznymi mordercami to polecam polecam polecam! łykniecie w dwa dni! :D
A taki spokojniejszy thriller na odreagowanie po "the following" obejrzałam sobie Brodachurch. Tylko 8 odcinków, a krew się nie leje. Ogólnie fajny ale moim zdaniem spaprane zakończenie, choć zdania podzielone :D
No i jak większość oglądam na bieżąco grę o tron. Szczerze powiedziawszy trochę mi się niektóre odcinki ciągnęły :P Spodziewałam się czegoś lepszego, ale jak już zaczęłam to skończę;) Lubię motywy z Karłem, Ayrą i Khaleesi.
Mama wciągnęła mnie też w "na krawędzi". Sceptycznie do niego podchodziłam. Do 5 odcinka oglądałam bez przekonania, ale trochę się rozkręciło, choć zbyt przewidywalny moim zdaniem :P I denerwuje mnie Maria Niklińska :P
Dalej oglądam kości, partnerki, prawo Agaty
No i niecierpliwie czekam na Dexterka :love:
Ja tez jestem na etapie Gry o tron. Ogladam bo niektore momenty sa ciekawe a niektore bym odrazu wyciela. Nie trwie krolowej i tych jej wiecznie niezadowolonych min. Karzelka na poczatku nie lubilam, maly madrala ale teraz super scenki z nim. Nadal nie moge przezyc Neda Starka ;)
Skonczylam ostatnio Walking Dead, tez super. Czekam na kolejny sezon :)
Gubernator nie do strawienia :D
Ja też oglądam The Following jestem na 5 odcinku, wciągnął mnie strasznie. Gra o tron też oglądam, ale aktualnie czytam 4 część i w serialu dożo sobie dodali i dużo odjęli, ale wiadomo jak to w książce. Mimo to serial świetnie nakręcony i postaci świetnie zagrane, nawet jeśli odbiegają wyglądem od tych książkowych to ich charaktery oddane są idealnie.
ja oglądam wszelkie seriale na TVN (Lekarze, Prawo Agaty i Na Wspólnej oczywiście:D), Gra o Tron także ale aktualnie nagrywam sobie na dekoder odcinki i obejrzę całość :)
A serial który KOCHAM to 24 Godziny...:love: niestety jestem już przy końcówce ostatniego sezonu a jest ich 8, no i oglądam drugi raz i na pewno nie ostatni :D
ja ostatnio odkryłam "Bates Motel" jego inspiracją była "Psychoza" Stevena Kinga:D:D:D
Najbardziej lubię oglądać Pierwszą Miłość i M jak Miłość.
Znam The Killing i musze sie zgodzic, ze to wspanialy serial :D Ogladam wlasnie druga serie ( amerykanska ).
Ogladam glownie seriale kryminalne, komediowe czasem, najbardziej lubie brytyjskie :)
Polecam Robin of sherwood z Michaelem Praedem.to byl dopiero serial a teraz przed poludnem na ktorym Polskim programieznowu leca powtorki.Ita muzyka wrecz magiczna zspolu Clanad.
JA to jestem namietna fanka "Sex and the city" no na dobranoc wszystkie sezony zapodaje poprostu kocham i ogladam go od 10 lat i mi sie nigdy nie nudzi. Oczywiscie 2 pelnometrazowki tez moge w nieskonczonosc ogladac. Polecam takze Califonication to moj 2 konik :)
---------- Dodano o godzinie 00:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:27 ----------
a od rana gdy przyjmuje klientki zapuszczam najwieksze brudy TV czyli "Dlatego Ja" "Trudne sprawy" itd itd itd tych seriali paradokumenatalnych tyle sie narobilo ze co nie wlacze jakis kanal to leci. Dla mnie to komedia jest przezabawnie glupie :D
o tak "Sex and the city" nie mozna nie lubic tego serialu tez ogladam praktycznie od zawsze dzieki temu serialowi nauczylam sie pic Cosmopolitana i uwazam ze to genialny drink.a stylizacje carry bradshow sa poprostu mega fantastyczne!no i Samanta nawet moj maz wie ktora to babeczka.
ja tam preferuje w polskich serialach, obecnie rodzinka.pl i lekarze:) amerykańskie produkcje jakos mi do gustu nie przypadają no poza plotkarą
"Supernatural" - Nie z tego świata.
Trochę o demonach i aniołach:)
Ja jestem maniaczką - wszystkie seriale moje! :D
Z polskich oglądam tylko "Na Wspólnej"
a zagraniczne hoho...Chirurdzy, Jak poznałem Waszą Matkę, Pretty Little Liars, Dr House (oglądałam juz 3x od początku do końca :o ) Family Guy, Ostry Dyżur, Alcatraz, Teoria wielkiego podrywu, już nawet sama nie pamietam co oglądam.
Ale najważniejsze, co polecę każdej z Was, bo w życiu nie widziałm tak rewelacyjnego serialu to BREAKING BAD.
Dla mnie mistrzostwo świata. Jak skończyłam ostatni sezon to 2 tygodnie miałam żałobę i przeżywałam...
Również polecam BREAKING BAD, oglądam z żonką praktycznie codziennie o ile córa na to pozwoli :) mój ulubiony serial na piedestale z DEXTEREM i WALKING DEAD
He he he ja odkąd jestem na przymusowym ciążowym, to jestem maniaczką serialową, ale jestem wybredna.
Lekarze,chirurdzy,Hart of Dixie, Jak poznałem waszą matkę, Pamiętniki wampirów, Saving Hope, Client List, Teen wolf, Dwie spłukane dziewczyny, Piekna i Bestia, Kości jeszcze dużo by wymieniać :-)
Chirurgów to i ja uwielbiam :D teraz przez neta ogladam 10 sezon w miedzy czasie jak maly nie dokazuje
Ja uwielbiam"Czas honoru "