Chanti, nie przejmuj się.... Ja jestem naprawdę początkująca w tym temacie, więc nie będzie najgorzej :ok:
Printable View
Chanti, nie przejmuj się.... Ja jestem naprawdę początkująca w tym temacie, więc nie będzie najgorzej :ok:
mam jeszcze jedną prośbę ... w związku z tym,że będzie trochę ciasno na pewno będziemy się przesiadać, bo stanowisko poglądowe będzie ruchome....i żeby uniknąć zbędnego zamieszania jeśli macie koszyczek tego typu to zabierzcie... każda z nas włoży do koszyka swoje szpargały i nie będzie straty cennego czasu:D
zdjęcie pożyczone z koszyk plast team K-2 KOSZYCZEK (1773838839) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam też 3 w rozmiarze tego niebieskiego i 2 w rozm. różowego to mogę wypożyczyć:)
Świetny pomysl z tymi koszyczkami :) ja kupie u nas w PEPCO sa za grosze ;)
a i jeszcze: ile osób nie ma farbek??
kto o której będzie na miejscu??
kto co będzie jadł??
(na pewno są: pierogi, kopytka naleśniki z serem na słodko , hot dog, hamburger....)
na te pytania proszę o odpowiedź po tym jak wieczorem wstawię menu...
a piszę teraz żeby wszyscy zauważyli:P
a poza tym trochę się denerwuję, że o czymś zapomnę:placz:
Ewelina, nie denerwuj się. na pewno będzie git :ok:
Ja mam swoje szpargały w pudełku plastikowym zamykanym, także myślę że może być :)
Ja nie mam farbek.... I nie wiem, czy jest konieczność kupienia? Czy będzie można od kogoś pożyczyć?
Wczoraj mi wysłali paczkę z pędzelkami do farb i do akrylu... Mam nadzieje, że dojdzie do piątku. Bo jak nie, to będzie kicha :/:
Po pierwsze: Ewelinko nie denerwuj się. wszystko się dopięte na ostatni guzik. o wszystkim pomyślałaś.
Po drugie: jeżeli komuś coś zabraknie pożyczy od drugiej osoby. farbki w tubkach jest tyle ze starczy spokojnie dla każdej. jeżeli komuś zabraknie pędzelka to pożyczę bo ja zawsze biorę z 10.
Po trzecie: nie martwcie się umiejętnościami jedziemy po to aby poćwiczyć i właśnie się nauczyć. każda która bedzie coś pokazywać będzie robić to bardzo powoli i w razie czego będzie powtarzać. nie martwcie się.
Ewelinko ja będę z Izą przed 10. jak droga będzie spokojna to nawet o 9 45. wezmę wszystko co trzeba, lampkę na biurko też.
Z farbek ja mam czarną, białą, srebrną, srebrną transparentną, złotą transparentną. Brakuje mi tylko pedzelków do one-stroke... Tzn mam kilka pedzelków, ale nie wiem czy się nadają. Ja będę ok 9.35 w Soli, i jakieś 5-10 minut na dojście, o ile nie pójdę nie w tą stronę co trzeba :) dlatego Ewelinko pytanie do Ciebie. Stojąc koło pkp i mając je z lewej strony idę w prawo czy w lewo?
Sylwia... zagięłaś mnie:huh: ale jak tak stoisz musisz się odwrócić:D żeby mieć pkp z prawej i wtedy to jest tylko jedna droga i jest ona prosto:P idziesz lewą stroną chodnika i mijasz dwie poprzeczne uliczki i skręcasz w trzecią(9 Maja)... a na końcu tej uliczki po twojej prawej tadam:yess:
menu: pierogi ruskie, lub mięsne 12 sztuk
naleśniki z serem na słodko, lub z dżemem 5 sztuk
potrawka z kurczaka 300 g
kebab w bułce (trochę tłusty, ale ja go lubię)
są jeszcze hot dog, kopytka, frytki, hamburger
a o farby pytałam, bo mam trochę to udostępnię tylko muszę wiedzieć na ile osób
ja jem chyba naleśniki, Edyta ruskie- bo ponoć dobre:)
No to ja też wezmę ruskie.... Ale 12 to za dużo :/: Może ktoś chętny na spólę po 6 szt? :huh:
nie lepiej na priv wysylac zamowienia dań? :) ja wyslalam :)
dzis juz środa sie konczy :skacze::skacze::skacze: a ja cala happy pieke biszkopty :P :love:
Aj to przepraszam, myślałam, że tylko kawusia i herbatka w cenie...
Super!!! :ok:
No własnie już środa, a ja jeszcze pazurów nie mam ściągniętych!!!! :o
Zapomniałam, napisać.... Będę na 10, może parę minut przed :)
Ja poprose o nalesniki z serem:)
Tez nie mam jeszcze zelu zdjetego i wcale mi sie nie chce tego robic,bo nawet ladne sa:P pewnie w piatek wieczorem to zrobie ;)
Ja juz dostalam lampke oswietleniowa takze ja ze soba wezme na 100% i mysle,ze bede chwile przed 10:00 :)
Farbki zamowilam od Edyty tylko nie wiem czy moje pedzelki beda sie nadawaly do tego ;) no ale zobaczymy :D:skacze::skacze:
ja mam żel ściągnięty, ale jak zobaczycie moje naturalsy, to mnie żywcem zjecie :/:
idę się kąpać a później napiszę co chcę do żarełka na obiados :D
Mam nadzieję, że trafie, zreszta ludzie też tam są :) Dla mnie do zarelka naleśniki z serem :)
Ja poproszę pierogi ruskie 8 szt bo 12 tez za dużo dla mnie.
ja też poproszę naleśniki z serem :)
No co Wy ? 12 sztuk pierogow to za duzo ? :P
Ja jem z truskawkami ok 15 i czasami mam za malo :D
No ale...zalezy jakie duze...
hahahha Rudzia dobrze ze Nas nie bedzie na tych warsztatach bo dla innych by pierogow nie starczylo :leze:
Evelyn kochana spokojnie , wszystko będzie dobrze :przytul:
A więc ja mam tylko 4 farbki: biala, czarna, zlota i srebrna....
A do jedzonka to poproszę porcje (8szt) pierożków ruskich-choć ich i tak nie przejem ;)
Już normalnie nie mogę sie doczekac dziewczynki-wszystkie Was poznam-no ZyZke juz znam :P
Koszyczki dziś zakupilam ;)
Jeszcze zaofftopuje - ja mam 175 cm wzrostu i waze niecale 56 kg a jem za dziecieciu czasami a ze mieszkam teraz w Niemczech, gdzie nie ma polskich pierogow to zadowalam sie takimi ze sklepu ruskiego i cale opakowanie ( 500 g ) zdjadam sama :P
rudzia Ty juz nie doluj nas ha ha ha :P
aj, bardzo, bardzo, baaardzo żałuję, że mnie nie będzie.
;(
z tej żałości zaraz chyba... zjem całą tabliczkę czekolady! z orzechami! :cwaniak: po 23.00!! a co! :D
a ja dla odmiany wybieram te z miesem też 8szt:) ja mam farbki gorzej z pedzlami nie wiem czy to takie no i nie posiadam zaciskarki i rurek do tunelu:) taka gapa ze mnie i nie zamowiłam:)
a i będę po 10 albo przed 11 zależy jak autobus bedzie jechał bo o 8 wyjeżdza z wrocka:) wtamtym tyg sciągnełam juz wswoje pazurasy długaśne ale nie wytrzymałąm i zażelowałąm naturalsy i teraz ściągać mi się tego nie chce:D
Tak więc do zobaczenia nie mogę się już doczekać:) mam nadzieję że trafię:) widziałąm już wskazówki jak trafić wiec może się nie zgubie:D
Lena w najgorszym wypadku ktoś po ciebie wyjdzie;)
...z tą zaciskarką... to dla mnie podstawa także do tipsów!!
pożyczę ci jedną swoją... a może i ty się o tym przekonasz:ok:
też nie mam zaciskarki, ale postaram się kupić :P
ja tez nie mam zaciskarki ale zawsze sobie bez niej radziłam.
No to ja dodam.... też nie mam zaciskarki :P
haha ja tez nie mam :leze: ale na razie nie funduje sobie bo sie okaze ze bedzie lezec w kuferku... musze najpierw zobaczyc z czym to sie je :)
Jako, że robię tylko na tipsie też nie mam zaciskarki :) Może przekonam się, a właściwie naucze się akrylu to zakupie :)
:cwaniak2:torcik nabiera kształtów ale mam na niego ochotę :) jeszcze dwa dni dziewczynki! :)
ja też robię głównie tipsy i bez zaciskarki ani rusz...
ale ciebie Aga podziwiam, że takie tunele bez zaciskarki dziergasz... master:uklon:
jutro jeszcze tylko wyszoruję na kolanach szczotką ryżową podłogę... stół robolki (mąż z kumplem za piffko) przyniosą... ustawię wszystko ...padnę na twarz...a w sobotę wstanę o świcie i się spotkamy:P
Przyszła moja paczka!!!! :skacze: Będę miała pędzelki do farbek i kolorowe akryle :D
Zyza, jak takie pyszności robisz, to ja kanapeczek żadnych nie biorę :glodny:
ale wam zazdroszcze dziewczyny tez bym chetnie pojechala, no ale z anglii to mam kawałek:D w kazdym razie zycze miłej 'zabawy' ;) bo napewno bedzie miło w takim gronie;]
Ja jakoś nauczyłam się robić tunel bez zaciskarki. Pokaże wam fajny i prosty sposób jak zrobić przy pomocy rurek super tunel. raczki szykować te co się deklarowały użyczyć pazurków. ja myślę że może uda mi się do soboty wymyślić jakiś wzorek specjalnie dla was. myślę o kształcie obele.
Ja właśnie piłuję pazury :D Jestem gotowa do użyczenia pazurów tak, jak obiecałam :) Może być nawet każdy inny :P
Celinko ale to będą długaśne pazury wiec szykuj się hehehe. i każdy inny od razu będę wzorki dziergać.
aga to dla mnie ten sobol:P
może mnie przekona... bo na razie jestem na nie;)
też już prawie ściągnęłam:D
czy ktoś ma kontakt z edytakon... nie podała jeszcze co będzie jadła, a ja wcześnie jutro muszę wyjść, a wrócę wieczorem i w międzyczasie zamówić muszę żarełko....