ja juz chce kolejny prezent od rossnet !! :skacze:
czekam i czekam ;] :P
Printable View
ja juz chce kolejny prezent od rossnet !! :skacze:
czekam i czekam ;] :P
a pojawiła Ci się juz jakas ikonka??? bo ja nie wiem na czym ten rossnet polega. Tyle tylko co się dowiedziałam z forum. A zapisałam się tam nie wiedząc o prezentach.
znaczy miesiąc temu pojawił się prezent i go odebrałam.. a teraz czekam :P
kurcze ale Ci fajnie:) a co jeśli można spytac dostałas?:):D
wszysycy dostalismy to samo male mydelko, szampon,krem do rak,nie pmietam chyba podpaski
fajnie:) takie pierdółki a cieszą:) już się nie mogę doczekać:skacze:
Napiszcie do Dermiki :)
mi odpisali na maila coś takiego i dołączyli anikiete, a po paru tygodniach dostałam próbki
"Dziękujemy za zainteresowanie naszymi kosmetykami
Prosimy o wypełnienie ankiety.
Dla osób, które odpowiedzą na pytania zamieszczone w naszej ankiecie przygotowaliśmy zestawy materiałów informacyjnych i próbek.
Ankieta musi być całkowicie wypełniona, jest to warunek otrzymania próbek."
i jedno opakowania XENEA błonnik czy coś takiego ;P
---------- Dodano o godzinie 17:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:55 ----------
o tak jak odebrałam prezent to tak się cieszyłam ze nie wiem.. :skacze:
chyba dlatego ze nigdy nic nie wygrałam a w takie rzezcy ze cos za darmo sie dostaje to nigdy nie wierzyłam ;)
no własnie:) ja też nigdy nic nie wygralam ale od jakiegoś czasu jak mi się nudzi to wysyłam i już mi przysłali kilka rzeczy. A czasem są to takie badziewie no ale za darmo i czlowiek się cieszy:):):) :skacze:
---------- Dodano o godzinie 18:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:59 ----------
przed chwilą napisałam do DERMIKI. Zobaczymy czy coś mi odpiszą. A wy napiszcie do DAX COSMETICS. mnie raz przysłali 23 próbki róznych preparatów:) i ksiżeczke taką małą:):crazy:
wysłałam własnie maila do dax :skacze: ciekawe czy coś przyślą ;)
pod koniec miesiaca bedzie znowu z rossnetu prezent z probkami
Powiem Ci Kasiu że ja już dzisiaj sprawdzałam :D
hrhheheh ja tez,ale narazie nic;(;(
a myślałam ze to tylko ja tak ciagle sprawdzam xd
no to widzę, ze nie jestem sama :P też codziennie klikam czy czasem nie ma jakiegoś prezenciku :D
ja tak się napaliłam że dziś już tam byłam z 6 razy. Ale narazie nic:(
Dziewczyny do prezencików jeszcze trochę będą jakoś na początku września:)
dziewczyny przed chwilą znalazłam ten adresik:) próbki: probki@bielenda.com.pl na stronce tego producenta. poczytajcie co tam pisze: Bielenda . Ja tam wyczytałam że trzeba dokładny adres podać i wyślą. Właśnie wysłałam maila zobaczymy...;)
poszło do bielendy, dermiki i daxa. zobaczymy będę wam pisać co i jak
no właśnie dziewczynki dajcie informacje czy coś dostałyście od tych firm. Ja też będe na bieżąco informować.:)
no i ciekawe co z tym rossnetem. Znów dziś zaglądałam i nic:(:(:(
napisałam dzisiaj z ciekawości do vichy, bo lubię ich produkty, a oni odpisali:
"
Szanowna Pani,
Dziękuję w imieniu firmy za zainteresowanie naszymi kosmetykami. Miło nam, że jest Pani nimi zainteresowana. Największą troską marki Vichy Laboratoires jest zdrowie i satysfakcja jej konsumentów.
Apteka to jedyne miejsce, w którym może Pani nie tylko kupić nasze produkty, ale również dokładnie obejrzeć produkt i przeczytać wyczerpujące informacje na etykiecie, co z pewnością ułatwi dobranie odpowiedniego kosmetyku, tam też może otrzymać Pani odpowiednie próbki.
Farmaceuta zaś będzie najlepszym doradcą, ponieważ doskonale zna produkty Vichy, a po zapoznaniu się z typem Pani skóry, dobierze odpowiedni dla niej produkt. Jego ekspertyza będzie gwarancją właściwej pielęgnacji.
W bogatej ofercie Vichy znajdują się specjalistyczne linie do cery z problemami, do skóry suchej, mieszanej, starzejącej się itd., do pielęgnacji włosów i ciała. Nasze wieloletnie doświadczenie oraz badania i testy naukowe dowodzą, że tylko dobrze dobrany kosmetyk może odegrać korzystną rolę.
Mając nadzieję, że zostanie Pani stałą konsumentką Vichy Laboratoires, życzę zadowolenia z naszych produktów.
Z poważaniem
Dział Konsumencki Vichy Laboratoires"
także niestety nie przesyłają, ale mail dostałam szybko i do tego uprzejmy:) poszłam więc do apteki, ale bez "przygotowania" i zapytałam się o normaderm. dostałam 2x krem nawilżający+ 2xkrem matujący. także spoko, szkoda że pani nie zaproponowała mi podobnych produktów, nie była też skłonna do doradzenia czy coś. ale ta pani jest u nas nowa, wolę inne z tej apteki:)
no to nawet spoko:) ja też kiedyś poszłam do apteki ale pytałam o kremik Doliwa. Pani miała jedynie próbki kremu na zmarszczki. Więc nie skorzystałam. POszłam do innej apteki i dostałam ale tylko jedną próbeczkę kremu nawilżającego. :)
ja wyslalam chyba ponad 10 emaili na rozne adresy i nic,a na paczuszke z rosmanka czekam:skacze::skacze:
czekasz to znaczy że pojawiłą Ci się jakas ikonka juz? a kiedy wysyłałas na te adresy?
miesiac temu chyba,dziewczyny na forum podawaly rozne linki i adresy
no mi jak z daxa przysłali to tez ok 2 miesiecy chyba czekałam. Ale przysłali:)
Jeśli chodzi o Vichy, to ja się zarejestrowałam na stronie i wypełniałam takie ankiety diagnostyczne odnośnie skóry i włosów.
Na koniec zbierają te inf. w całość i robią taką niby farmaceutyczną analizę i podają produkty, które wg nich będą odpowiednie.
Byłam zaskoczona bo wybrałabym całkiem co innego do mojej skóry i pewnie znów bym nie trafiła.
Czekam teraz jak mi się mój stary krem skończy i wtedy kupię co mi polecili.
A do tego dzisiaj przysłali mi 3 próbeczki...
też się zarejestrowałam i wypełniłam, zobaczymy:)
Tak, sprawdziłam, tutaj trzeba się zarejestrować, mi przysłali chyba po m-cu.
o to spoko bo to samo co moje. poczekamy, zobaczymy:)
ja własnie wysyłam... zobaczymy
---------- Dodano o godzinie 12:59 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 12:20 ----------
co z tym rossnetem............!!!!!!!!!!!!!!??????????????? ???
czy dostał ktoś już paczuszke z rossneta ?! <ta sierpniowa> bo u mnie na profilu zupełna cisza :/:
u mnie tez nic
ja też nic
jest juz wzresien,podejzrewam ze nie bedzie prezentow;(;(;(
ostatni prezent też się opóźnił więc ten będzie jakiś na początku września...może w przyszłym tygodniu a może jeszcze w tym:)
czyli jest nadzieja ehhe:skacze::skacze::skacze::skacze:
miejmy nadzieje:) ja jeszcze nic nie dostałam z rossneta wiec czekam niecierpliwie:)
A ja mam coś podejrzenia że te prezęciki były tylko latem bo tam w wym regulaminie dotyczącem paczek (czy coś takiego) pisze że to taka letnia promocja. Ale nie wiem
możliwe. jeśli tak to byłoby fajnie żeby coś zimowego też wymyślili:) bo teraz to póki co są tylko te ustrzel okazję, szkoda że mało który produkt mnie tam interesuje