-
Odp: kursy szkolenia,ceny
tu jest dział o rzęsach - stąd moje domysły że rzęsy.
a ogólnie, to gdzieś było.... nie wiem gdzie bo ciężko odnaleźć
ja byłam u nich na paznokciach i uważam że ok. tak po prostu ok - ani kiepawo ani super. gdzieś po środku. dużo cwiczeń.
rzęsy - nie byłam ale widziałam . zostawiają kursantkę samą.
makijaż - dziewczyny nie były zadowolone, mówiły że wiedzą więcej niz prowadząca.
z modelkami kiepsko, często trzeba było ze swoją modelką.
-
Przepraszam, zwracam honor, nie zauwazylam ze to dzial rzesy, myslalam ze tu ogolnie o kursach sie pisze.
Obecnie zawiesilam dzialalnosc i zarejestrowalam sie jako bezrobotna i NEW NAILS oferuje szkolenia przez urzad pracy dlatego chciala bym sie dowiedziec cos na temat tej firmy szkoleniowej. Bardziej jestem zainteresowana kursem trwalej na rzes, mikrodermabrazja, kwasami
-
No to cos znowu odemnie ... od 2.08 do 11.08 byla u mnie nasza wspaniala Marchewkowa :) Nie tylko poto by doksztalcac kursanki jakich bylo 12 :) Musze pochwalic ze Marchwekowa jest naprawde osoba nie strsujaca, sma soba sie zajmowala jak ja pracowalam ......nawet do sklepu poszla sama i kupila mi pasek ...jaki mi pare dni wczesniej zabrala :) :) dawala 2 dni napawde profesjonalne szkolenia obopiadala i opowiadala ze juz mnie od tlumaczenie jezyk zabolal ( ja tlumaczylam na jezyk niemiecki ......Ala sie chyba mniej stresowala niz ja :) byla spokojna jak zawsze ...byla nawet spokojna jak wszystkie dziewczyny na raz zaczynaly jej stawiac pytania ... odpowiadala slodko rzeczowo i spokojie na kazde pytanie ,,, nawet jak bylo juz po raz 2 postawione :) Jak zwykle wszystkie dziewczyny byly bardzo zadowolone ze schkolenia Ali .... co chwile bylo slychc ciche ,,aaaaaa,,, nooooo wlasnie ,,,,, allllllleeee,,,,teraz rozumie :) nawet modelki lezaly spokojnie pare dodzin i wsluchiwaly sie w to co ala mowi ..w jej glos jak tlumaczyla .... jedna nawet powiedziala ze jak Ala zaczyna cos tlumaczyc to ma taki mily uspokajajacy glos ..... i juz tak jak na naszym pierwszym szkoleniu z Ala wszystkie kursatki wyszy uskrzydone i pelne nowych pomyslow wstawie parre zdiec z tego szkolenia :) Dziekuje Ci ALu za mile spedzony czas
-
Hej kobitki , możecie polecić mi jakies dobre doszkolenie w olsztynie , z góry dziekuje :cwaniak2:
-
w Olsztynie nikogo nie znam, ale w Ełku masz zdolną Iwonę, to nasza forumkowa iwona1988. jest bardzo wymagająca a jednocześnie cierpliwa, wspaniale tłumaczy i ma bardzo dobre materiały szkoleniowe. dostaniesz rewelacyjny skrypt i będziesz świetnie przeszkolona.
-
a z okolic Rzeszowa jest ktoś od nas? doszkolenie/szkolenie
-
z okolic Rzeszowa najbliżej będzie Kraków. są tam 2 wspaniałe instruktorki, które miałam przyjemność poznać osobiście. To Agnieszka Kwiatkowska (forumkowa agulaaa) i Agnieszka Kasprzyk (nie udziela się aktywnie na forum z braku czasu). obydwie niesamowicie zdolne, szkolą z pasją, są przesympatyczne. Kwiatkowska jest bardziej głośna i roześmiana, Kasprzyk bardziej wyciszona i skupiona. Warto się do nich wybrać :ok:
-
Kraków to także nasza Meraszka :);)
-
dzięki za odpowiedz, ale zależy mi na tym żeby przeszkolić się w olsztynie,
probowalam starac się o szkolenie finansowane przez urząd pracy, ale u.p. żeby skierowc mnie na takie szkolenie musi mieć oświadczenie pracodawcy ze zostanę zatrudniona w dany zakładzie :glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek:
---------- Dodano o godzinie 19:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:35 ----------
a dodam jeszcze ze u.p. może zaproponować pracodawcy który mnie zatrudni nawet do 21 000 zl.:cwaniak2: na nowe stanowisko:wow:
może jest ktoś chętny z OLSZTYNA:piatka:
-
jezeli Ci naprawde zalezy to napisz CV i LM i idz do wszystkich zakladow w sowim miescie i popytaj moze ktorys zaklad sie zgodzi czesto tak jest.nie wywieszaja ogloszenia ale jak ktos sam do nich przyjdzie to przyjmuja.ja gdyby mi zalezalo to tak bym zrobila,u mnie pazurki to tylko hobby pracuje w zupelnie innej branzy wiec tylko pazurkami sie bawie,natomiast jak Ci zalezy to walcz i szukaj zakladow w swoim miescie.pozdrawiam i zycze powodzonka.
-
Hej dziewczyny! Czy możecie polecić mi jakieś dobre szkolenie z przedłużania rzęs w woj. śląskim, w okolicach Katowic, Sosnowca lub Dąbrowy Górniczej? Z góry dzięki za rady :)
-
zebraa w Bytomiu mamy bardzo dobrą instruktorkę: Martyna Łazowska Glamour&Beauty ewentualnie zapraszamy do Krakowa nie jest daleko :)
-
zebra w Mysłowicach/ Jaworznie masz Agnieszkę Pocheć wejdź na fb sobie i możesz zobaczyć. Nawet w dziale szkoleń ma dodany post na wrzesień z terminami :) warto zerknąć :)
-
ja też bardzo polecam Martynę Łazowską z Bytomia, która jest bardzo zdolna i potrafi przekazywać wiedzę. warto :ok:
-
zebraa-, w Częstochowie masz rewelacyjną Agnieszkę (agulusia). Szkoli świetnie, jest bardzo zdolną stylistką i przekazywana wiedza sama wchodzi do łebka. To tylko 70 km od Katowic, więc warto:ok::ok:
-
Chcę podzielić się z Wami wrażeniami ze szkolenia u Agnieszki Kwiatkowskiej (agulaaa), jeśli któraś z Was szuka instruktora z pasją i ogromną wiedzą gorąco polecam szkolenia u Agnieszki w Krakowie. Warto dojechać do Agi nawet z drugiego końca Polski, ja jechałam z Łodzi -> pociągiem w 300st upale, ale było warto.
Po pierwszej rozmowie telefonicznej z Agnieszką juz wiedziałam, że na doszkolenie z metod objętościowych chce pojechać tylko i wyłącznie do Niej. Nie wystraszyła mnie ani odległość w km, ani dość długi termin oczekiwania (Aga miała juz umówionych kilka szkoleń i urlop), ani koszt doszkolenia. Już po rozmowie telefonicznej i kilku mailach wiedziałam że trafiłam na osobę która możne mnie wiele nauczyć i ma ogromna wiedzę. Więc pojechałam....
Szkoleni było, można tak powiedzieć, all inclusive : zostałam odebrana z dworca, zakwaterowana (szkolenie było dwudniowe), napojona pyszna kawą i wiedzą teoretyczną :), nakarmiona, obdarowana baaardzo długim i szczegółowym skryptem, a następnie zostałam zaprzęgnięta do pracy ...
Agnieszka jest fantastycznie miłym i fanatycznie precyzyjnym tyranem pracy i dokładności :) Wydawało mi się że po trzech latach pracy jako stylistka wiem wszystko, a jeśli nie wszystko to w każdym razie bardzo dużo o zakładaniu rzęs .... a potem poszłam na doszkolenie z metod objętościowych do Agnieszki ... i z pokorą muszę się przyznać, że okazało się, że wiem i umiem mniej niż myślałam :) Ale trafiłam w dobre ręce - Aga jest chodzącą encyklopedią rzęsową :) Nie było pytania na które nie potrafiła mi odpowiedzieć ! Podzieliła się ze mną całą swoją wiedza teoretyczną i praktyczną.
Zagoniła mnie do pracy i pilnowała, poprawiała, pomagała, podpowiadała, doradzała, chwaliła, ganiła, dopingowała i podawała kawę prawie dożylnie :) To były dwa dni intensywnej pracy od rana do nocy, których nie zamieniłabym na dwa dni urlopu nawet gdyby mi ktoś do nich dopłacił :)
Agnieszka to NAJLEPSZY INSTRUKTOR z jakim do tej pory pracowałam. Poświęciła mi 100% swojego czas, swojej uwagi i cierpliwości. Nie odpuściła mi nawet o jotę mimo, że temperatura na dworze wynosiła 40st, a ja byłam najbardziej zmęczoną kursantką na świecie zanim jeszcze usiadłam do tworzenia rzęs pod jej fachowym okiem.
Po powrocie z kursu okazało się, że opieka Agnieszki nade mną nie skończyła się w momencie zakończenia kursu ... Aga potrafi gonić i dopingować na odległość !?!?!!? :) No i oczywiście służy pomocą nadal, zawsze kiedy tego potrzebuję :)
Gdybym tylko miała bliżej ... z przyjemnością przychodziłabym do Agnieszki na rzęsy, bo robi je wspaniale (potrafi wymodelować moje oko jak nikt inny). A oglądanie jej przy pracy to prawdziwa przyjemność.
Agulaaa jesteś moim guru-rzęsowym!!!! Bardzo dziękuję ci za kurs i już nie mogę doczekać się następnego. Tym razem obiecuję, że będę wyspana !!!
Dołączam też zdjęcia ze szkolenia, żeby się pochwalić jakie cuda udało mi się stworzyć pod czujnym okiem Agnieszki :)
-
One Million Lashes Agatko dziękuję Ci bardzo za te miłe słowa :) Przyznam, że bardzo się cieszę że miałam przyjemność poznać tak zdolną stylistkę jak TY ;) Widać, że kochasz to co robisz, jesteś bardzo dokładna i SŁUCHASZ wszystkich uwag jakie przekazywałam podczas kursu ;) Doceniam to, że pomimo tej temperatury podołałaś w wyczerpującym szkoleniu i nie poddałaś się w połowie ;) Dzięki temu Twoje aplikacje wyglądają wprost czarująco, a modelki od razu zapisały się na termin uzupełnienia rzęs ;) Tak tak dziewczyny były tak zadowolone, że zyskałam kolejne 2 klientki. DZIĘKUJĘ Ci bardzo za to skupienie podczas szkolenia, wierzę że Twoje klientki będą teraz jeszcze bardziej czarować pięknymi spojrzeniami :) Zapraszam tym razem już na szkolenie o najwyższym poziomie- bo na to szkolenie z czystym sumieniem mogę już Ciebie dzisiaj zaprosić ;) Warto by było mieć taką przebojową i zdolną instruktorkę w naszej firmie jak Ty :* Buziaki
-
No i w Koblenz jet heszcze Malgosia ktora bardzo dobrze potrafi przekazac Ali informacjie :) ( to zylko zart )
-
Małgosia, żaden żart. Wyśmienicie potrafisz przekazywać i tłumaczyć, myślę, że teorię masz już w małym palcu, pod tym względem jesteś bardzo dobrym materiałem na szkoleniowca. może nie zdajesz sobie sprawy, że ja od ciebie też wielu rzeczy się nauczyłam :*
-
oo :) Agatka zawitała na forum ;)
super rzęsiska :ok: nareszcie będę miała do kogo iść na porządną objętościówkę :yess:
-
bombelkowa to samo mówiłam Agacie na szkoleniu żeby poszła do Ciebie na rzesiska skoro w Łodzi tak cięzko o dobrą stylistke... a i owszem Agatka rzeski klei bardzo ładnie :D
-
Marcheweczko,
pamiętam, że szkoliłaś kiedyś Dziewczyny z Niemiec, potrzebuję stylistki z Kolonii dla klientki?
Czy możesz mi pomóc?
-
Mogę, zapytam i dam znać na priw :)
-
Gosiu dzięki, oczywiście zapraszam na rzęski :)
Agulaaa odkopałam jeszcze zdjęcia z backstage'u szkoleniowego :) Już poluje na nowy aparat, żeby móc wcielić w życie twoje rady dotyczące ujęć i kątów :P
---------- Dodano o godzinie 23:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:01 ----------
Agulaaa jeszcze raz dzięki za wspaniałe szkolenie :)
-
A szkoleniowiec w Warszawie? zalezy mi na 2:1 i 3:1.
-
doszkolenie bądź 2;1 3;1 w lodzi??:)
-
Ale ja rozumiem dziewczyny, że chcecie nasze instruktorki, forumowe znaczy się? czyli sprawdzone i takie, których prace tu widzicie?
To jaki problem sprawdzić na stronach producentów gdzie kogo mają? A jak już sprawdzicie i nic wam nazwiska mówić nie będą, to przecież głośno wywołać do tablicy, przepytać ( nawet publicznie, żeby inni się dowiedzieli od razu), popytać innych czy na pewno są zadowoleni.
-
Cytat:
Napisał
Patios
marchewkowy_las - polecam, bedziesz zadowolona:ok:
-
-
ojj:) wlasnie widizlam jak cenowo ??
w ogole masz cos takiego jak doszkolenie?
robisz piekniee!!!:) az brak mi slow...
a u mnei ciagle czegos mi malo nie jestem zadowolona z siebie w 100% no i czas ciagle wydaje mis ie ze za dlugi...)
-
Cytat:
Napisał
Patios
I ja również szczerze polecam marchewkowy_las.
Sama w zeszłym tygodniu byłam u Ali i jestem mega szczęśliwa :skacze: Przejechałam pół polski aby doszkolić się właśnie u Niej. Napewno wszystko Ci dokładnie wytłumaczy i pokaże, a przy tym napijesz się pysznej herbatki :ok:
-
2 tygodnie później:)
Emocje opadły, objawy alergii w skrajnym stadium odpuściły, więc w prawie świetnej formie chciałam podziękować forumowej Aguli za 2 upojne dni spędzone w Jej Krakowskim przybytku relaksu.
Cel pobytu : szkolenie - metody objętościowe.
Uczestnicy: Masakra- Agulaaa, Chaos - czyli ja Maksik i Anioły cierpliwości - modelki, między innymi forumowa Cataleya 1981 - dziękuję za cierpliwość i Twoje wskazówki z pozycji leżącej klientki:)
Przebieg: pot, śmiech, łzy, gadanie edukacyjne, które boli, (byłam zmuszona przejąć pałeczkę); "przeginanie":) szyi, zakończone naciągnięciem mięśni ( a mówiłam, żebyś ciągle nie podglądała;)) i finał czyli fotki, dzięki temu, że robiła je Agulaaa w końcu wyszły:D
Podsumowanie: w zasadzie było w przebiegu
Opinia: szkoda, że tak krótko;), domagam się jeszcze, czuję niedosyt terroru:skacze:.
POLECAM z czystym sumieniem, Agulaaa jako ta chodząca Rzęsista Alfa odpowiada na pytania zanim jeszcze padną, koryguje błędy zanim pojawią się na rzęsach, widzi prawie wszystko i z taką sama euforią potrafi strofować jak i chwalić. Właściwie po opiniach wcześniejszych kursantek jechałam przyjąć na klatę przejawy reżimu Szkoleniowca:haha: a tu klata mi się zapadła, ale ze śmiechu a Agulaaa okazała się super Babą i niezwykle wrażliwym Człowiekiem a przede wszystkim Mistrzem w swoich fachu, czerpiącym radość z wykonywania swej profesji i zarażającej nawet najbardziej pesymistycznie nastawione osobniki
AGULAAAA - CHAPEAU BAS:kwiatek:
Poniżej fotki z mojego urlopu:haha:
Ps. jeśli nie wiecie co zrobić z wolnym czasem wybierzcie się do Krakowa na szkolenie do Aguli, z pewnością będzie ekstremalnie, przyjemnie i efektywnie a na koniec efektownie
-
No to teraz ja :) Szkolenie objętościowe u Agulii miałam pod koniec lipca.
Praktycznie od pierwszego spotkania z Agulą na żywo w kwietniu wiedziałam, że do niej pójdę na szkolenie. Niemal od samego początku coś podpowiadała, dzięki czemu praca z rzęsami szła mi coraz sprawniej. Kiedy poprosiła mnie, żebym zrobiła jej rzęski złapał mnie stres, a kiedy podczas pracy ze stoickim spokojem stwierdziła: "nie wiem czy wiesz moja droga, ale właśnie masz egzamin czy nadajesz się do szkolenia na objetościówkę"... to zrobiło mi się gorąco ^_^
Szkolenie było... dokładnie takie jak się spodziewałam. Nie było przeproś, zmiłuj, nie było że się nie da, bo Agniecha ciśnie do bólu, tłumaczy choćby i 10 razy, pokazuje, poprawia dłonie, uchwyt pęset i bacznie obserwuje. Nie przesadzę jeśli powiem, że na szkoleniu cały czas czuje się jej oddech na szyi, bo krąży i zagląda pod różnymi kątami.
Pierwszy dzień obfitował w stres i łzy. Na szczęście łzy były ze śmiechu, bo połączenie Agnieszki i Anastazji forumowej daje kombinację wybitnie rozweselającą :skacze: Anastazja z kolei to była moja najtrudniejsza "klientka". Wierciła się, kręciła, marudziła, jednym słowem utrudniała jak mogła i podejrzewam że się z Agulą zmówiły żeby mi dać maksymalny wycisk, który trwał 12h ! :D:*
Drugi dzień był nieco spokojniejszy, ale zamiast norek dostałam do klejenia L-ki i znów zaczęła się gimnastyka. Tego dnia pierwszy raz poniosły mnie nerwy, bo za chiny nie potrafiłam złapać syntetycznych rzęs po dwie na raz i doszłam do punktu krytycznego kiedy błysnęły mi w oczach łzy i poczułam że szlag mnie zaraz jasny trafi. Agulaa uratowała sytuację, zadziałała jak kompres i udało mi się wrócić do pracy. Tego samego dnia dostałam od niej również karcącego klapsa w tyłek - dosłownie :leze: Należał mi się niestety ^_^
Zwlekałam z pisaniem opinii bo nie sztuką jest pisać coś pod wpływem emocji i endrofin. Chciałam odczekać, zobaczyć co mi szkolenie dało, zobaczyć jak będę sobie radzić samodzielnie.
Kiepska jestem z lukrowania, wychowałam się z facetami i łatwiej mi operować faktami, ale z ręką na sercu opinię o szkoleniu i Agnieszce Kwiatkowskiej mam taką:
Myślę, że jest to jedna z najlepszych instruktorek w Polsce i bodaj najlepszy wybór dla kobiety chcącej być stylistką i chcącej NAPRAWDĘ PORZĄDNIE NAUCZYĆ SIĘ ZAWODU, ja bym nawet powiedziała RZEMIOSŁA. Nie ma pytania na które Agnieszka nie byłaby w stanie odpowiedzieć. Jako instruktor jest kapitalną przeciwwagą dla zdenerwowanego kursanta. Potrafi pobudzić do działania rzeczową pochwałą, wygasić stres, utemperować, a przede wszystkim genialnie podnosi wiarę kursanta w swoje możliwości pokazując jak dużo już potrafi, ale... równocześnie wskazuje rzeczy nad którymi musi popracować i popycha do przodu. Może się na początku wydawać twarda, ale to wrażliwa i emocjonalna kobieta - maksik wie o czym mówię :) Idąc do niej na szkolenie należy się nastawić na ogrom pracy oraz ogromną radość z uzyskanych efektów. Jako stylistka już 2 miesiące po szkoleniu uważam, że szkolenie u Agnieszki to były najlepiej zainwestowane pieniążki w mój rozwój. Efekty przyszły bardzo szybko. Czas aplikacji znacznie mi się skrócił: 1:1 zeszło z 3,5h na 2,5h, aplikacje objętościowe wykonuję do 3,5h. Zrozumiałam na czym polega "stylizacja oczu" i coraz częściej patrząc na klientkę pojawia mi się w głowie obraz efektu końcowego - czego wcześniej nie miałam i większość aplikacji to był zwykły casual, ewentualnie kocie oko. Możliwość popróbowania różnych materiałów podczas szkolenia również jest cenną wiedzą, bo skraca czas na poszukiwania tych z którymi się najlepiej pracuje.
To było moje pierwsze szkolenie u Agnieszki, ale na pewno nie ostatnie. Naprawdę dziewczyny jeśli chcecie się UCZYĆ to walcie do Agniechy. Jeśli chcecie tylko certyfikat do kolekcji na ścianę - nie marnujcie jej czasu.
-
Maksik kochana twoje szkolenie zapamiętam do końca swojego zycia. Rozpłakalam się na szkoleniu bo widziałam jak bardzo chcesz, ile wsadzasz serca w to co chcesz przyswoić pomimo, że na początku nie szło najlepiej ale brałaś wszystko "Na KLATĘ" i od razu poprawiałaś...
Jestem dumna bardzo z Ciebie, że pomimo trudu jaki był na początku szkolenia dałaś radę i przezwyciężyłaś ogromne hamowanie w postaci zapchanego noska katarem, który wywoływal złośliwy klej ;( Patrząc na to wszystko z boku i na Twoje osobiste życie nerwy mi puścily i łzy się skropliły... Ja też się od Ciebie czegoś nauczyłam na tym kursie i dziękuję Ci za to kochana :):*
Asiu i najbardziej Ciesze się z tego, że wziełaś recepte na klientki teraz wiesz o czym mówię :) Pracuj pracuj łapki Ci się wyrobią i widzę Cię na szkoleniu Hollywood za 3-4 msc :) tak trzymaj kochana :)
Cataleya kochana Ty będziesz kiedyś moja prawą ręką czuję to :) Jesteś bardzo ambitną bestią, przesz do przodu i chwała CI za to z takin podejściem zrealizujesz swoje plany :) Jesteś bardzo zdolna manualnie a ja się cieszę, że w gronie moich kursantek rośnie mi taka gwiazda :) Dziękuję ci bardzo bo nasze szkolenie również wspominam bardzo miło. Było bardzo dlugie i wyczerpujące ale jakże piękne rzęski stworzyłaś zarówno na 1 dniu jak i 2 dniu szkolenia po 2 tygodniach przerwy :)
Na koniec Ci powiem, że śmiało widzę Cię w gronie swoich instruktorów za jakiś czas bo w Twoim przypadku czas nie ma znaczenia czy to będzie rok czy 2 lata w branży Ty już umiesz tyle co ktoś po 1,5 roku pracy ;) I życzę Ci jak najwięcej klientek z poleceń bo wiem jak to cieszy z własnego doświadczenia ;)
hehe ale sie rozpisałam :kwiatek: Dziewczyny tak na marginesie rozczuliłam się czytając tak miłe słowa o tym co robię :) Dziękuję za docenienie moich starań w tym temacie :)
Pozdrowionka ;)
-
Cytat:
Napisał
PatiOrlik
I ja również szczerze polecam marchewkowy_las.
Sama w zeszłym tygodniu byłam u Ali i jestem mega szczęśliwa :skacze: Przejechałam pół polski aby doszkolić się właśnie u Niej. Napewno wszystko Ci dokładnie wytłumaczy i pokaże, a przy tym napijesz się pysznej herbatki :ok:
Mam pytanie,czy na jednym szkoleniu mamy kilka metod czy jedną ?
-
Cytat:
Napisał
ninal
Mam pytanie,czy na jednym szkoleniu mamy kilka metod czy jedną ?
na podstawowym jest jedna 1:1
na objętościówkach masz kilka. w zależności od szkoleniowca i firmy.
-
Drogie Stylistki
Z wielką przyjemnością i z czystym sumieniem i chciałabym zaprosić Wszystkie stylistki, chcące się doszkolić, czy wyeliminować błędy w trudnej sztuce aplikacji rzes do Edyty Maślewskiej- świeżo upieczonej mistrzyni Polski w aplikacji rzęs 1:1.
Edyta szkoli ze wszystkich dostepnych na rynku metod (1:1 objętościowych- 2d, 3d, piórkowej, extreme, ultra light effect etc, etc)
Pisze to tu- nie podając nazwy firmy, albowiem myślę, że stylistki chciałaby wiedzieć, że ktoś taki na rynku istnieje, a ogłaszam to ja, bo to skromna dziewczyna i nigdy by się na to nie poważyła, ale wierzcie mi- świetny fachowiec. Jeśli ktoś lubi kursy przeprowadzane w maksymalnym skupieniu i znakomitym opanowaniu formy i treści to Edyta jest świetnym wyborem.
kontakt do Edyty:
Edyta Maślewska
Instruktor
Szkolenia Biała Podlaska
telefon: 502666412
-
[QUOTE=Gorzkajakmokka;387615]To i ja dorzucę kilka słów od siebie. W razie gdyby ktoś szukał namiarów na Wrocław i okolice :)
Tym bardziej, że jestem bardzo świeżo po szkoleniu z objętościówek u naszej forumowej Nadii.
Bardzo długo wahałam się czy iść na takie szkolenie bo wydawało mi się, że mimo błądzenia, wiem mniej więcej co i jak ( taaa :P) . Jednak zaczęłam obserwować prace naszych forumowych dziewczyn, wchodzące nowości i stwierdziłam, że warto w siebie zainwestować. Nie żałuję w ogóle wydanej kasy. Porównując ten kurs do mojego podstawowego u Daleckiej - niebo a ziemia. Nadia ma olbrzymią wiedzę, którą chętnie się dzieli. Mam nawet wrażenie, że wiem więcej niż oczekiwałam :)..
Dołączam się do opinii na temat szkoleń u Nadii we Wrocławiu.Miła dziewczyna,fajna atmosfera,profesjonalne szkolenie,dbałość o kursantkę.Wszystkie zagadnienia kursu dokładnie,pokazane,wytłumaczone,przećwiczone. Jednym słowem MEGA POZYTYW :D Jestem zadowolona,że pojechałam i nastawiona entuzjastycznie do klejenia rzęsek:D Planuję jeszcze wpaść w przyszłości na kolejne szkolenie z następnej metody.:kwiatek:
-
Dziękuję Danutko!
Jesteś ogólnie bardzo pozytywna. Myślę że wszystko Ci się ułoży po Twojej myśli!!! Bardzo pracowita z Ciebie kobitka! Podziwiam. :ok:
Choć na początku szło niezbyt sprawnie to póżniej nieźle się rozkręciłaś! Mądre pytania, upartość. Nawet modelka powiedziała później że mało do kogo prawie nie siadam do poprawek.
Życzę powodzenia na nowej drodze rzęsowej. :*
-
To ja też wreszcie zrecenzuje szkolenie u Agulii :D
Szkolenie z metod objętościowych, już jakiś czas temu w Krakowie u Agnieszki Kwiatkowskiej (forumowa Agulaaa).
Szkolenie dwudniowe :) Jestem bardzo zadowolona. Pierwszego dnia przerobiłyśmy teorię i Agnieszka pokazała na modelce możliwości i kombinacje jakie można wykonać mnogą ilością rzęsek :)
Ja już wcześniej coś tam sama próbowałam, z tego co się okazało na początku dobrze, ale później wg własnych przemyśleń zboczyłam za bardzo z dobrego szlaku :P
Agnieszka mnie naprowadziła jak trzeba, i pierwszego dnia pod jej okiem wykonałam piękną stylizacje mixem wszystkich metod objętościowych z której jestem naprawdę dumna :)
Drugiego dnia miałyśmy specjalne zadanie - wykonać maksymalnie naturalna stylizację rzęs znanej krakowskiej wizażystki za pomocą norki naturalnej.
Ja preferuje efekty spektakularne, tutaj rzęski wyszły "zwyczajnie", ale norka została przećwiczona, póki co się z noreczką nie polubiłam. Myślę jednak, że się jeszcze odnajdziemy :)
Agnieszka jest osoba bardzo szczerą i bezkompromisową - widzi błąd od razu poprawia. Nie ma mowy o głaskaniu po główce, masz robić tak długo aż wyjdzie dobrze. Jednocześnie jest przy tym miła i uprzejma, żeby nie było ;)
Polecam serdecznie, na pewno nikt się nie zawiedzie na szkoleniu u Agi :)
Z pewnością wybiorę się ponownie do Agnieszki na doszkalanie z metody hollywood effect i stylizacji rzęs dolnych :)
Na razie jednak muszę odłożyć na porządny aparat... Co z tego, że robię coraz sprawniej, coraz dokładniejsze rzęsy, skoro nie mam tego jak potem pokazać :(
cataleya - następnym razem się zamienimy i Ty spędzisz na leżąco te 6-8h czy ile to tam było ;) Moim zdaniem wytrzymałam dzielnie :]