oraz na specjalne życzenie Pluszki, chodzę również w sukienkach i wcale nie cygańskich :P
tyle, że buty ciut za wysokie i nie nadają się do biegania za Małym oraz noszenia siat z zakupami, więc wersja codzienna jest w klapeczkach.
Śliczne jesteście kobitki:) Nati jaka Ty opalona jesteś :love:
Milenka ślicznie wyglądasz, tylko ja nie wiem dlaczego postawiłaś na czerń:huh:
21-08-2012, 17:09
milenka_olsztyn
Odp: Today's outfit
postanowiłam kupić czarną bo jestem już za gruba żeby w innym kolorze iść :D Poza tym inne kolory były z mało rozciągliwych materiałów i nie dopinałam się w brzuchu a jak brałam rozmiar większe to w ramionach za wielkie były...
21-08-2012, 18:00
fryzzz
Samaron ale ty masz figurę. Modeleczka :love::love::love:
Natalia gdzie takie cudne butki kupiłaś? A opalenizna mniam mniam :love:
Milenka, ślicznie wyglądasz, 7 kilo to bardzo mało a ja ci strasznie zazdroszcze takiego ślicznego brzusia, no i bardzo mi sie podobasz w tej sukience
21-08-2012, 18:32
rudzia1985
Jak na moje to Milenka, powinnas isc w czyms w czym Tobie wygodnie a nie jakos specjalnie, jestes w ciazy a i nie idziesz tez na balange by sie dostojnie ubierac. Sukienka pasuje, podkresla ksztalty brzusia, jedynie buty wzielabym na nizszym obcasie bo calej/pol nocy nie wytrzymasz :)
Natii ales Ty opalona :o I coz za figurka, no no :)
Sami, jestes teraz taka chudzinka jak ja bylam kilka lat temu ale czy ubrana na luzie czy wyjsciowo wygladasz pieknie :)
21-08-2012, 18:48
samaron
Nat - jak kurczak z rożna - do schrupania :D Milenka - szkoda, że czarna, ale krój ładny, oraz 7 kg, to strasznie mało, wyglądasz jak normalna kobieta w ciąży, wyobraź sobie mnie (jak Nat słusznie zauważyła :)) szkieletora z 26 kg ciążową "nadwagą".
Poza tym kobiecie w ciąży wszystko wypada ;), idź i baw się dobrze.
21-08-2012, 20:40
nanami7
ja wlasnie pierwsze co pomyslalam to dlaczego czarna ta sukienka... ale zgadzam sie z przedmowczyniami, ze jestes w ciazy i ma byc Tobie wygodnie :) zebys sie nie musiala dusic w jakiejs niewiadomo jakiej kiecce...
i fakt malo przytylas, wiec sie ciesz :D bo niektore w ciazy to tak tyja ze ich poznac nie mozna (na moja znajoma mowilismy Fiona jak byla w ciazy wiec sobie wyobraz jaka byla "duza" i jak wygladala :P )...
21-08-2012, 22:33
natalia268
Cytat:
Napisał samaron
Nat - jak kurczak z rożna - do schrupania :D(...)
chyba jakiś obskubany ten kurczak :skacze: jak Ty się na tym rożnie trzymałaś ?
Cytat:
Napisał fryzzz
Natalia gdzie takie cudne butki kupiłaś? A opalenizna mniam mniam :love:(...)
Kupiłam w New Looku. Nie polecam :( rozklejają się strasznie. Już nawet nie pamiętam ile razy je kleiłam... Choć lubię je, bo właśnie pasują (oczywiście wg mnie) do spódniczek, sukienek i ogólnie czegoś bardziej eleganckiego, zamiast obcasów.
Milenka a co wg Ciebie nie pasuje ? Sama się w niej dobrze nie czujesz ? Nie podoba Ci się już ogólnie, nawet na wieszaku czy co? :) Wg mnie jest okej :)
Agus a dlaczego ktos mialby sie smiac? :)
piekna sukienka na zgrabnej kobiecie o! :)
23-08-2012, 23:13
rudzia1985
Nikt sie nie smieje, jedynie czlowiek zly bo mialas sie pokazac w calej okazalosci, na stojaco a nie od szyi i z kolanem z przodu :P
Brunatna to ona nie jest ale i ta fajnie wyglada a przy Twojej ciemnej karnacji ta brazowa mogla by nie pasowac...Ta jasna sie pieknie odznacza :)
24-08-2012, 09:04
Iraa
Mnie też się podoba,tylko poprosimy fotkę na stojąco,bo tak to za iele nie widać :P
sukienka ma fajny kolorek-ten na Twoim zdjęciu :)
24-08-2012, 11:34
Chocolata
Dziewczyny miejcie litość:D Ja noszę 40-skę (lepiej wziąć mniejszy rozmiar, bo niemiecka numeracja jest zawyżona- ja kupiłam 36/38), a moja noga ma tyle co ta laska na focie w pasie:D Zaręczam, że foto ze sklepu odwzorowuje w 100% to co dostałam:) prócz koloru. Jeszcze chyba sobie granatową kupię:-x
24-08-2012, 14:26
rudzia1985
Niech Ci bedzie :P Nastepnym razem wstaw taka fotke, gdzie bedzie Cie widac w calosci > w ubraniu rzecz jasna > bo ostatnio dajesz fotki od szyi w dol albo odwrocona plecami, od pasa w dol w wodzie i inne podobne :D
24-08-2012, 23:20
xsunnyolciax
Czoko, śliczna sukienka, szkoda tylko, że z tym kolorem oszukali. I masz piękną opaleniznę ;)
25-08-2012, 09:44
Askar
Choco, kolor który dostałaś jest ładniejszy :D Rzeczywiście szkoda, że siedzisz, bo myślę, że wcale byśmy nie zwróciły uwagi na Twój rozmiar a na to jak ładnie się kiecka układa ;)
25-08-2012, 20:22
Chocolata
Dzięki dziewczyny:* Chciałam kupić jeszcze granatową ale w tym rozmiarze kiecki jakby nagle "wymiotło"Macie z tym coś wspólnego???:>;))Będę polowała na kolejną dostawę:)
Materiał jest super, lejąca się bawełenka z elastanem chyba. Nie gniecie się nadto.
26-08-2012, 13:25
samaron
Choco ja nie :nie_powiem: ale chętnie skusiłabym się na inne jakieś kolorki ciekawsze, też będę polowała :)
oraz świetnie w niej wyglądasz ;)
26-08-2012, 14:03
kath82
Ja też nie:) bo jeszcze nie miałam okazji poszperać w bonprixie:P, ale patrząc na Twoje zdjęcie Choco i opinię to z chęcią ją przygarnę:D ślicznie Ci w niej:ok:
30-08-2012, 09:53
dudejla
W październiku idę na wesele koleżanki, chciałam sukienkę w pudrowym różu lub różu takim stonowanym, przybrudzonym. Bardzo was proszę jak wpadnie wam w oko coś na necie w takich odcieniach, to podeślijcie mi linka :przytul:
Jestem przez najbliższe tygodnie uziemiona w pracy po 12-13 godzin i mogę tylko liczyć na zakup przez internet, bo o takich porach sklepy są już pozamykane;(
Choko Twoja sukienka rewelacja, chyba też się nad taką zastanowie.
Milenka, pierwsze co mnie w Twojej sukience zaskoczyło, to ta czerń właśnie, jakoś mi się zawsze z kolorami kojarzysz:), co nie oznacza, że jest ci nieładnie. Śmiało możesz w niej iść:)
30-08-2012, 10:44
natalia268
A mierzyłaś może już jakąś sukienką, bluzkę, koszule, sweter albo cokolwiek w takim kolorze ? Masz pewność, że będzie Ci w nim dobrze ? :)
fiu fiu fiu choco swietnie wygladasz:) ta panterka tez by Ci pasowala, jeszcze do Twojej karnacjiu, kochaaaanaaa:)
05-09-2012, 19:06
dudejla
Tak Natalia, taki kolor to dla mnie raczej bezpieczne wyjście;), mam na myśli brudny, stonowany róż. Taki noszę:)
Choco, sukienka rewelacyjna!
05-09-2012, 21:28
natalia268
aa no to spokojnie możesz czegoś szukać w necie ;)
Pytałam bo sama marzyłam o takiej sukience, a co się okazało - kolorek zupełnie do mnie nie pasował. A była wyśniona... ^_^
06-09-2012, 18:47
rudzia1985
Czoko, niech Cie usciskam, ze sie cala pokazalas :przytul:
Bardzo ladnie w tej sukience wygladasz, no i jestem zachwycona Twoja karnacja > Taka naturalna jestes czy tak opalona ? :)
06-09-2012, 19:21
Chocolata
Aż sie zarumieniłam rudzia:* :kwiatek:
Opalam się b. szybko nad morzem i tak mi zostaje na prawie rok. Raz poszłam na solarium to plam dostałam i wyszłam jak niedomyty cygan:D
06-09-2012, 20:21
rudzia1985
Moja siostra tez tak szybko i na brazowo sie opala...Zeby byc tak opalona to do solarium musialabym chodzic codziennie przez miesiac :D Zazdroszcze
06-09-2012, 21:10
natalia268
też zazdroszczę, ale najbardziej opalonych dłoni :love: Każde paznokcie przy opalonych dłoniach wyglądają bosko !
06-09-2012, 21:17
Chocolata
Sorry za offtop c/d ale muszę Wam podziękować:*:love:
10-09-2012, 11:38
Paulka
a to moj dzisiejszy do pracy:)
10-09-2012, 11:41
samaron
Fajny, lekki, dziewczęcy, bardzo mi się podoba :)
10-09-2012, 12:11
natalia268
i mi również, bardzo fajny :)
10-09-2012, 18:17
asiekfr
Paulka ,jak ladnie ,zwiewnie . Zreszta ja nie wiem jak wy to robicie ,ze wszystkie tak pieknie wygladacie . Najbardziej mnie rozbroila opalenizna Choco:love: i nogi Natali :love:
10-09-2012, 18:59
krasta
co sądzicie o tej bluzie na zimne wieczory i na jesien czy fajna bo wlasnie sie zastanawiam czy taka czy bez tego futerka w kapturze;p moze doradzicie:)
tu tu moje kolejne, niestety juz nie takie zwiewne, bo na dworze coraz zimnej :/:
do tej bialej bluzeczki zalozylam jednak sweterek, bo kurtka przygniotla cely efekt, nastepna to granatowa koszula, slabo widac bo pochmurno za oknem
14-09-2012, 15:30
samaron
Bluzeczka kompletnie nie w moim stylu, ale za to Tobie pasuje,
w granatowej faktycznie nic nie widać, ale na pewno jest fajna - to ostatnio mój ulubiony kolor
jak zresztą prezentuję poniżej: