Witam wszystkich:) :)
Printable View
Witam wszystkich:) :)
ja również witam ;)
Witamy witamy:) mamy nadzieje ze forum sie spodoba i wciagnie was tak jak nas hihi:):skacze::skacze::skacze:
:love::love::love:KOCHAM TO FORUM:love::love::love:
WITAMY :kooffa:
witajcie:kwiatek::D
Czesc wszystkim nowym:]
Hejooo wszystkim :D
Witam Wasz wszystkich,
Moją pasję zaczęłam urzeczywistniać dopiero w tym roku,
Skończyłam kurs stylizacji paznokci i podstawy zdobnictwa.
Obecnie czekam na drugiego synka, który ma się urodzić niebawem (12 grudnia).
Wiec swoją pasję i pracę łączę w domu z obowiązkami.
Przeglądam Wasze cudne prace i podziwiam talent i chylę czoła.
Pozdrawiam
Monika
Witam Wszystkich serdecznie
Witam.jestem tu nowa i chcialabym pokazac wam kilka moich prac ale nie wiem jak założyc galerie..........pomocy
witam wszystkich, jestem tutaj pierwszy raz i mam nadzieję, że mogę liczyć na pomoc? pozdrawiam i posyłam gorące buziaczki:P
Ladne pazurki:) jak wejdziesz na strone glowna to na gorze po prawej stronie masz PANEL wchodzisz i tam masz ustawienia z swojego profilu:) wchodzisz na DODAJ ALBUM i tyle:) pozdrawiam :D
---------- Dodano o godzinie 23:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:04 ----------
Dziewczyny ale potwierdzcie to bo ja jeszcze nie dodawalam i nie jestem pewna:( ale sprobuj:przytul::przytul::kwiatek:
Cześc Dziewczyny:)
Mam na imie Agnieszka:)
Własnie przeglądam forum i bardzo mi sie podoba:skacze: Naprawde duuuuzo mozna sie dowiedziec:good:
chyba trzeba miec odpowiednią ilość postów, żeby mieć album;)
witajcie:*:*:* :hi: :hi: :hi:
:) Powitanko. Jestem Jola, z zawodu jestem kosmetyczką. Stylizacja paznokci bardzo mnie kręci, te wszystkie nowości, zdobienia , choć poza paznokciami robię zabiegi na twarz, hennę, depilację, no i makijaże okazyjne i permanentny. :]jeszcze raz cieplutko was wszystkie witam
witam :kwiatek:
witaj Jolu:*
witam nowe forumowiczki:kwiatek::D
Witamy:D
witamy serdecznie nowego forumowicza Jolę
Witam Cieplutko Wszystkich :) Miesiąc temu zarejestrowałam się na tym forum i cały czas wyszukuję wszelkich inf na temat paznokci. Sprawiałam sobie właśnie w prezencie mikołajkowym ( nigdy nie wiadomo czy byłam na tyle grzeczna, że jakiś Mikołaj mnie odwiedzi ;) ) trochę gadżetów potrzebnych do robienia sobie paznokci akrylowych. Doświadczenie póki co w tej dziedzinie mam jedynie jako klientka salonów stylizacji paznokci. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła podzielić się z Wami moimi osiągnięciami. Serdecznie wszystkich pozdrawiam :) Yappy
Witamy:)
Yappy czekam na Twoje pazurasky i witamy następnego potencjalnego nałogowca forumowego :D
witaj Yappy:*
Witam wszystkich !!
Mam na imię Izabela zdobieniem i robieniem paznokci zaraziła mnie przyjaciółka.Zabrała mnie kiedyś na swój egzamin akurat trafiły mi się zdobienie pazurków i pielęgnacja dłoni.Było bombowo a później siostra kupiła zestaw do akryli i obie robiłyśmy sobie nawzajem.
Moja przyjaciółka mówi do mnie "Ty mała SROKO"
Bo uwielbiam wszystko co świecące i w nadmiarze.