ja zrobiłam mamie pazury.. i prawie sie spakowałam i jutro jade na działke...a raczej jutro jade... i wieczorem wracam ale znowu w niedziele wyjeżdżam i opuszcze Was na cały tydzień :(
Printable View
ja zrobiłam mamie pazury.. i prawie sie spakowałam i jutro jade na działke...a raczej jutro jade... i wieczorem wracam ale znowu w niedziele wyjeżdżam i opuszcze Was na cały tydzień :(
na tydzien?? a nie bedziesz miala dostepu do neta?? buuuu
ja wlasnie siedze w wannie i nie moge uwierzyc ze zrekonstruowalam pazura u nogi , dobrze ze to mama bo na klientce pierwszy rz bym sie bala ;P
pierwsze koty za płoty :ok:.. teraz mozesz klientkom :P
Nie nie będę miała... stety albo niestety.. własnie jade by odpocząć dosłownie od wszystkiego.. ale to i tak nic.. czekam jak wyjade do chorwacji.. bez telefonu, internetu i telewizji.. ah... zupełnie inne swiaty...
Forum mi będzie brakowało... ale w niedziele przed wyjazdem ostatecznym jeszcze spróbuje tu zajrzec... i nie piszcie za wiele bo bede miała olbrzymie zaległosci.. ;)
hehe taaaaaaak juz widze jak dziewczyny malo pisza hihi wracaj do nas szybko i milego pakowanka :P
A ja posciel przebralam:)zjadlam pizze i gulgam sobie z mezem tequile:)
Natalia specjalnie dla Ciebie postaramy sie powstrzymać :D miłego wypoczynku :*
ja ide posprzątać w domku i na balkonik wystawić ciałko do słoneczka :D :D o ile nie zajdzie jak mnie zobaczy :lol:
a ja właśnie zaraz wybieram się do sklepu a później będę robić pazurki :D
a ja już spakowana, czekam na resztę i jedziemy nad jeziorko:) mieliśmy wyjechać przed 12 ale znając życie wyjedziemy 3 godz później:P
bylam na targu iteraz czekam na klientke
do mnie tez zaraz ma przyjsc kolezanka na paznokcie-jeszcze o tym nie wie ale ma dzis byc moim modelem na frencha konkursowego, nici z rybek ktore na urlop chciala :)
a ja sie nuuuudze ........ a buuu
ja musze isc spac bo jutro ranodo pracy:/::/:
no a ja się już żegnam :*
Wczoraj byłam na działce i tak sie opaliłam ze az mnie wszystko szczypało.. ale dzis juz wygladam jak człowiek... miałam iść na basen a pogody nie ma :( wiec wracam teraz na dzialke a nie wieczorem tak jak planowałam :przytul:
dzis ulga,deszczyk,ja wlasnie z pracy wrocilam,obiadek sprzatanie i przyjemnosc pazurki curoni:P:P:P
a ja czekam za klientka-kolezanka , kurnia a mi sie nie chce.......
Ja sie musze w koncu zabrac za moje stopki, 2 dni temu zaczelam i nie mialam pomysla jak wykonczyc.
wlasnie skonczylam stopki coruni,jeszcze moje czekaja,jak mi sie uda wkleje zdjecie do mojego albumu
nie no a ja w końcu nie wyjeżdżam ;( taka jestem zła... :/:
a co sie stalo??
własnie nie wiem.. mama mi nie chciała powiedzieć przez telefon... Powiedziała jedynie tyle że porozmawiamy w domu.. a tak chciałam tam pojechac :(
ja wlasnie zjadlam obiadek i jade do mojego siostrzenca strasznie sie za nim stesknilam.
skonczylam swoje pazurki a teraz na spacer z moim skarbem:P:P
Szykuję się, bo idę na imieninki do kuzynki mojego narzeczonego :)
a ja przed kompem niewyspana siedzę bo wczoraj z kumpelami oglądałyśmy horrory od około 9 do 2 w nocy i do 5 nad ranem gadałyśmy i spałyśmy we 4 na jednym łózku:D KAżda o około 8 się obudziła to mniej więcej 2 i półgodziny spałyśmy :D
a ja wróciłam do domu właśnie na chwilke.. ide na grilla :) potem tu zaglądne :*