kiedyś po kadzidełkach wymiotowałam całą noc... od tamtej pory mam uraz:D
Printable View
kiedyś po kadzidełkach wymiotowałam całą noc... od tamtej pory mam uraz:D
Ja kiedyś lubiłam, a teraz ten dym jakoś mi przeszkadza i zapachy niektóre są zdecydowanie za mocne dla mnie. Od razu migrena.
No więc zdaje relacje:)
już dostałam to cudo:
http://www.deadlordsart.com/Allegro/pen/Obrazki/15.jpg
Papierem ściernym bym tego nie nazwała.... faktycznie nic nie boli włoski się ścierają a do tego to świetny piling:D skóra jest po tym mięciutka:):)
Niestety włoski odrastają tak szybko jak po maszynce...
no nie uwierzycie... sama w to nie wierzę... łasnie kupiłam sobie buty na zime żeby chodzic z małą na sanki... i to nie są szpolki :lol:
mam nadzieję że będę umiała sie w nich poruszać i sie w nich nnie zabije i nie przewróce robiąc kilka kroków
Buty, trapery zimowe Gate Way. Rozm. 37 (855610304) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
woszczur zarąbiste trapery, idę szukać rozmiaru 39:D:P
tusia tu masz wszystkie rozmiarówki u tego samego gościa i takie same jak moje
Buty, trapery zimowe. Rozm. 38/inne 36 37 39 40 41 (855612310) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a tu 39 Buty, trapery zimowe Gate Way. Rozm. 39 (855613491) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
obym tylko umiała w nich się poruszać :lol: bo ja to wiecznie na szpilach :hahaha:
Fajne :o Muszę pokazać je mojemu ,może kupi mi w prezencie do biegania z kijkami :)
Zebyscie sie mialy z czego posmiać wstawiam moje, nie nówki ale w sam raz na taką pogodę. W środku sątak wyscielane ze mozna boso..:]
Załącznik 13086
hyh, jaka sierściucha:D
choco swietne masz te butki!!
najważniejsze ,że cieplutkie :)
A od czego ta nazwa? gnijący szalik?;D Mi bardziej pasi nazwa" Strzyżonemysiecipki":nie_powiem:
a wiesz , że nie wpadliśmy na to??
słowo gniszal powstało przy wódeczce podczas gry w scrabble (dgy było w ch***j nudno na wykładach z mechaniki kwantowej) ...brakowało nam literek do porządanych słow i tak własnie wyszło, potem tylko dopasowaliśmy słowo do przedmiotu i jest...
takich słow powstawło wiele ale w zycioe weszło tylko gniszal i zetoń:D
Jupi !! w końcu doszly do mnie kolorowe dwa żeliki i kilka ozdób.. a bałam sie ze przed świetami nie dotrą :]
---------- Dodano o godzinie 18:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:54 ----------
a Tovbie skad ta nazwa sie wzieła hahahahha :skacze::skacze::skacze:?
A nie wyglądają tak?:D
1) sweterek, w którym czuje, że świece:D
2) płaszczyk
3) zamówienie z DR
4) akryl z DR dla porównania oba nr 81(z lewej zdjęcie w rzeczywistości z prawej zdjęcie ze strony dobrejrady) widzicie jakieś podobieństwo, bo ja nie?;/ chciałam różowy a mam pomarańczowy
świetny sweter i płaszyczk !!:D:D a ten puder to niezle, pisałaś już do nich? bo ten róż śliczniusi....
Właśnie nie wiem czy mam pisać... bo jeśli powiedzą, żebym odesłała to mi sie to raczej nie będzie opłacało, bo przesyłka będzie droższa niż ten puder... ale napisze może dostane za to jakiś gratis;P
ja w takich sytuacjach robie tak: wrzuć im fotkę, powiedz że zwykle jesteś bardzo zadowolona z zakupów i dziwisz sie że coś takiego ma miejsce, jesteś trochę zawiedziona i czy jest mozliwość wraz z następnym zamówieniem dostać ten różowy
Dzięki tak im napisze:) :*
a jak cie oleją, to im napisz że wystawienie pozytywa byłoby nieuczciwe gdyż jesteś zawiedziona ich postawą i jeszcze poczekaj ze 2 dni przed wystawieniem neutrala powinni zmięknąć jakby co:)
tylko, że zamawiałam przez stronkę a nie allegro:(