Germana piękna fryzurka...a ten kolor :slina:
Printable View
Germana piękna fryzurka...a ten kolor :slina:
germana spowiadaj sie szbciutko co to za fiolet bo ja juz 2miesiace takiego szukam:o cudne cudne cudne:love::love::love:
Dziękuje. :kwiatek:
fryzura- ( wcześniej prostowane, poszłam pod prysznic więc się cholery skręciły i nawet ich nie czesałam :P)
kolor najpierw utleniałam... ale teraz stwierdziłam żekłaczki muszą troszkę odpocząć... a że miałam paskudny odrost to użyłam zabunkrowanych tonerów...
La Riche Directions - kolor VIOLET
Załącznik 39249
ogólnie jestem zadowolona włosy mimo wcześniejszego tlenienia zrobiły się mięciutki :]
też miałam z tych tonerów ale najgorsze jest mycie włosów.... schodzi kolor (pół biedy) ale farbuje ciało, ręczniki i ciuchy wrrrrr
ale nie zmienia to faktu że efekt jest super :D
fakt kolor troszkę puszcza ( w końcu to nei typowa farba) ale na moich herach nie zmył się jakoś bardzo mimo szamponu...
zobaczymy jak będzie dalej. W sobotę myje łepek... zobaczymy co wyjdzie ;)
w razie czego mam jeszcze dużo fioletowego tonerka, turkusowy( kory jak dla mnie jest typowo niebieski) i czerwony xD
wczoraj mi odbiło i taki tego efekt
Fajne :)
moje skojarzenia:
Z jednej strony grzecznie a z drugiej z charakterkiem, drapieżnie ;)
a ja mam teraz tak zwyczajnie i naturalnie:)
http://photos.nasza-klasa.pl/9302051...3e878028d.jpeg
germana - cudowny ten fiolet, naprawdę!
Mi się marzą takie pasemka chabrowe :love:
paula bardzo fajna fryzurka. Wyglądasz bardzo soczyście;)
paula - boska fryzurka, cudna normalnie;)
no to ja juz w wersji takiej bardziej calosciowej, nadal sie rozni góra od dołu, ale juz jest okej;)
super kolorek mi się też taki marzy ale wyglądała bym w nim strasznie :(
Rudzielec teraz jestes juz z nicka dopasowana :p :)
Pasuje Tobie kolor, jak najbardziej :)
Rudzielec, ja chcę ten kolor!!!! :slina: wyglądasz zjawiskowo ;)
rudzielec - śliiiiiczny kolor :wow:
taki rudy rudy :P i duuuuzy plus za to że brwi sie nie gryzą...
kompozycja z oczkami i buzią mniam mniam ;)
dziekuje kochane;) zakochałam sie w tym kolorze:D brwi zawsze podkreslam delikatnie brązową kredką, chciałam zeby było delikatnie;) wogole odkad zrobilam sie na rudo to jakos wydaje mi sie, ze ladniej wygladam tylko z samymi rzesami pomalowanymi, bez zadnych rewelacji na powiekach;)
no to fakt pięknie wyglądasz:) ja dziś maluje włosy Lorealem kolor: bardzo jasny popielato-złocisty blond :) Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Rudzielec wow ale kolorek-super!!
no to ja już po malowaniu pokazuje co wyszło...
milenka;) właśnie takie blondy mi sie podobają, nie są białe takie fest tylko takie naturalne blond;) fajnie:)
Milenka, ślicznie wyglądasz ;)
dziękuje bardzo:)
rudzielec - pięknie! :wow:
milenka_olsztyn - super kolorek ^_^
W ogóle muszę Wam powiedzieć dziewczyny, że farby z L'oreal są boskie. Dają taki fajny efekt jakby balejażu, tą trójwymiarowością koloru :skacze: Robiłam ostatnio mamie (mój debiut fryzjerski) i wyszły super!
ja powiem tak, nie lubię ekspeymentować z kolorami mam swój jeden jedyny kolor który kupuje zawsze i nie wiem czy odważyłabym się na inną farbę,